کد خبر: ۵۸۰۹۶
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۱

مخالفت پلیس راهور با افزایش تعرفه خودرو‌های برقی

رئیس پلیس راهور فراجا با مساله مطرح شده در مورد افزایش تعرفه گمرکی خودرو‌های برقی مخالف کرد.
مخالفت پلیس راهور با افزایش تعرفه خودرو‌های برقی

مخاطب۲۴- سردار سیدتیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، به شایعات مطرح‌شده درباره احتمال افزایش تعرفه گمرکی خودرو‌های برقی و هیبریدی تا سطح خودرو‌های بنزینی واکنش نشان داد و اظهار کرد: این تصمیم احتمالی به شدت اشتباه بوده و آن را در تضاد با اهداف زیست‌محیطی کشور دانست.

وی با تأکید بر اهمیت استفاده از وسایل نقلیه پاک گفت: اگر تعرفه گمرکی خودرو‌های برقی و هیبریدی برابر با خودرو‌های بنزینی تعیین شود، هیچ انگیزه‌ای برای استفاده از این وسایل نقلیه باقی نخواهد ماند. در شرایطی که گسترش خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های برقی یکی از راه‌های اصلی بهبود وضعیت زیست‌محیطی کلان‌شهرهاست، چنین تصمیمی عملاً به زیان سیاست‌های کلان محیط‌زیستی کشور خواهد بود.

سردار حسینی به سیاست‌های دولت در کاهش تعرفه گمرکی خودرو‌های برقی اشاره کرد و این اقدام را یکی از مشوق‌های مؤثر برای ترغیب مردم به استفاده از وسایل نقلیه برقی دانست.

وی افزود: هرگونه تصمیم برای افزایش تعرفه گمرکی این خودرو‌ها یا موتورسیکلت‌های برقی اقدامی اشتباه و زیان‌بار خواهد بود. ما نیازمند تقویت سیاست‌های تشویقی هستیم تا شهروندان بیشتری به استفاده از این وسایل نقلیه روی بیاورند.

رئیس پلیس راهور با هشدار درباره عواقب چنین تصمیماتی تأکید کرد: اگر این موضوع در جلسات تصمیم‌گیری مطرح شده است، باید فوراً کنار گذاشته شود. خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های برقی باید همچنان از بسیاری از عوارض و دیون دولتی معاف باشند تا اهداف کاهش آلودگی و بهبود کیفیت زندگی مردم محقق شود.

وی در پایان از مسئولان خواست تا با حفظ و تقویت مشوق‌های موجود، مانع از اتخاذ تصمیماتی شوند که انگیزه شهروندان برای استفاده از خودر‌های برقی و هیبریدی را از بین می‌برد.

برچسب ها: خودرو برقی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گرگ پارسی سر تمرین فجر گرگ پارسی سر تمرین فجر
هادی چوپان، گرگ پارسی و قهرمان مستر المپیا، اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه در تمرین فجرشهید سپاسی حضور یافتند و دیدار صمیمانه‌ای با بازیکنان و کادرفنی تیم داشتند.
علیرضا جهانبخش، مسن‌ترین فرد باشگاه جدیدش! علیرضا جهانبخش، مسن‌ترین فرد باشگاه جدیدش!
علیرضا جهانبخش پس از سال‌ها در لیگ‌های هلند و انگلیس، این‌بار با انگیزه‌ای تازه به دندر بلژیک رفته تا نقشی کلیدی در خروج این تیم از بحران ایفا کند.
دیدار قالیباف با کفیل رئیس جمهور پاکستان دیدار قالیباف با کفیل رئیس جمهور پاکستان
محمدباقر قالیباف در دومین روز سفر رسمی به اسلام‌آباد با سید یوسف‌رضا گیلانی، کفیل رئیس‌جمهور و رئیس سنای پاکستان دیدار کرد و درباره همکاری‌های دوجانبه گفت‌و‌گو شد.
پزشکیان وارد سنندج شد پزشکیان وارد سنندج شد
رئیس‌جمهور صبح امروز برای شرکت در مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی و همچنین افتتاح وبیناری پروژه‌های عمرانی وارد سنندج شد.
فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری
سازمان سنجش اعلام کرد فردا آخرین فرصت نام‌نویسی در آزمون دکتری تخصصی نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵ است و داوطلبان باید در مهلت مقرر فرآیند ثبت‌نام را تکمیل کنند.
ترامپ:‌ای کاش وزرایم مثل وزرای رئیس جمهور چین از من می‌ترسیدند! ترامپ:‌ای کاش وزرایم مثل وزرای رئیس جمهور چین از من می‌ترسیدند!
دونالد ترامپ در نشست با سناتور‌های آمریکایی گفت رفتار اعضای هیئت همراه رئیس‌جمهور چین او را شگفت‌زده کرده و آرزو کرده است کابینه خودش نیز همان‌گونه از او «می‌ترسیدند».
فزایش قیمت بلیت هواپیما بین شایعه و واقعیت فزایش قیمت بلیت هواپیما بین شایعه و واقعیت
با وجود افزایش هزینه سوخت و ادعای رشد قیمت بلیت هواپیما، انجمن شرکت‌های هوایی می‌گوید نرخ‌ها تغییر نکرده و حتی بخش زیادی از بلیت‌ها زیر قیمت مصوب فروخته شده است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر