کد خبر: ۵۸۰۸۳
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۸
مشاور آموزشی رئیس جمهور:

۹۰۰ هزار کودک در ایران از تحصیل بازماندند

مشاور آموزشی رئیس جمهور با تاکید بر اینکه بچه‌ها به خاطر ترس از ورود به زندگی ادامه تحصیل می‌دهند، گفت: در حال حاضر بین کودکان ۶ تا ۱۸ سال در کشور ۹۰۰ هزار نفر بازمانده از تحصیل هستند. این نسبت در تحصیلات ابتدایی ۹۸ درصد، متوسطه اول ۹۰ درصد و متوسطه دوم حدود ۸۰ درصد است؛ در حالی که یک مورد آن هم باید برای ما فاجعه دیده شود.
۹۰۰ هزار کودک در ایران از تحصیل بازماندند

مخاطب ۲۴- یزدانی در نشست خبری با تاکید بر اینکه در شرف یک تحول بزرگ در عرصه آموزش هستیم، اظهار کرد: ده‌ها نشست مختلف در این زمینه برگزار شده و در شرف یک تحول بزرگ در زمینه آموزش هستیم. این موضوعی است که خیلی رسانه‌ای نشده و در سطح آموزش و پرورش هم خیلی بازتاب پیدا نکرده است. دسترسی به آموزش حق همه کودکان است و هیچ کودکی نباید از تحصیل محروم شود و این باید خط قرمز ما باشد.

وی با اشاره به اینکه ۹۰۰ هزار نفر بازمانده از تحصیل داریم، افزود: در حال حاضر بین کودکان ۶ تا ۱۸ سال در کشور ۹۰۰ هزار نفر بازمانده از تحصیل هستند. این نسبت در تحصیلات ابتدایی ۹۸ درصد، متوسطه اول ۹۰ درصد و متوسطه دوم حدود ۸۰ درصد است. در حالی که یک مورد آن هم باید برای ما فاجعه دیده شود.

مشاور آموزشی رئیس جمهور ادامه داد: در حال حاضر نهضت مدرسه‌سازی شکل گرفته تا دسترسی فیزیکی به مدرسه محقق شود. جنبه مهم دیگر که به موازات نهضت اول در حال پیگیری است و جلسات هفتگی در مورد آن داریم اصلاحات کیفی است که هر هفته در شورای عالی آموزش و پرورش در حال پیگیری است. در واقع آموزش فرآیندی است که افراد برای زندگی آماده شوند.

یزدانی ادامه داد: متاسفانه در کشور ما بچه‌ها بچگی نمی‌کنند و درس می‌خوانند به این امید که شاید تحصیلات سبب شود، بتوانند در آینده زندگی کنند؛ در حالی که کشور‌های توسعه یافته تلاش می‌کنند تحصیلات بخشی از زندگی باشد. در واقع من معتقدم که بچه‌های ما ادامه تحصیل می‌دهند، چون می‌ترسند وارد زندگی شوند. باید به این موضوعات فکر شود و الان در حال فکر کردن به آن هستیم و اصلاحات آموزش و پرورش در حال انجام است.

رئیس مرکز تحقیقات آموزش پزشکی با اشاره به شاخص سال‌های توقع تحصیلات یا سال‌هایی که انتظار می‌رود یک فرد تحصیل کند، گفت: هر چه جامعه توسعه یافته‌تر باشد، میزان سال‌های این شاخص بیشتر می‌شود. هر چه جلوتر می‌رود ما افراد جامعه مان را از زندگی دور می‌کنیم. تحصیلات بخش جدایی ناپذیر زندگی باید باشد و بخشی از زندگی باشد. ما فرض می‌کنیم تحصیلات فرد را برای زندگی آماده می‌کند ولی آیا در حال حاضر فرزندان ما مهارت‌های فردی و شهروندی را آموزش می‌بینند؟ توسعه عاطفی اجتماعی و مهارت‌های خاص در آن شکل می‌گیرد؟ آیا بچه‌های ما نقادانه فکر می‌کنند، مسئولانه عمل می‌کنند؟ از معیشت خود بر می‌آیند؟

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش ما انباشته از محفوضات ولی بدون معنی است. دید دولت چهاردهم این است که با اصلاحات همه‌جانبه هم دسترسی اثر بخش و معنی دار ایجاد شود، گفت: در نظر داریم که آموزش معکوس را در مدارس کشور نهادینه کنیم؛ به این معنی که دانش آموزان محتوای چند رسانه‌ای آموزش را در بستر شاد بیاموزند؛ اما در کلاس‌های درس به تعامل و پرسش و پاسخ بپردازند.

برچسب ها: اموزش و پرورش
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.