کد خبر: ۵۸۰۵۹
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۹

صدور کیفرخواست برای یک شهردار و ۲ مدیر در تهران

پرونده‌ای در دادسرای تهران تشکیل و پس از ختم تحقیقات قضایی، قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست متهمان، به اتهام تبانی در معاملات دولتی و منظور کردن نفع مازاد شهرداری به نفع دیگری صادر شد.
صدور کیفرخواست برای یک شهردار و ۲ مدیر در تهران

مخاطب۲۴- دادستان تهران از صدور کیفرخواست برای شهردار و دو تن از مدیران شهرداری یکی از شهرستان‌های استان تهران، به اتهام تبانی در معاملات دولتی خبر داد.

علی صالحی گفت: با توجه به گزارش‌های واصله در رابطه با تخلفات شهردار و دو تن از مدیران شهرداری یکی از شهرستان‌های استان تهران، پرونده‌ای در دادسرای تهران تشکیل و پس از ختم تحقیقات قضایی، قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست متهمان، به اتهام تبانی در معاملات دولتی و منظور کردن نفع مازاد شهرداری به نفع دیگری صادر شد

بیشتر بخوانید

وی افزود: اقدامات مجرمانه متهمان این پرونده که منجر به تضییع حقوق بیت‌المال به مبلغ ۱۵۴ میلیارد ریال شده بود، شامل واگذاری غیر قانونی اراضی و پروژه‌های شهری به اشخاص و شرکت‌های خاص بدون رعایت تشریقات قانونی، ایجاد ساختار‌های صوری در قالب اخذ سرمایه‌گذاری شهرداری برای تسهیل این تخلفات، تبانی در معاملات دولتی با هدف تأمین اشخاص خاص، ارائه گزارش‌های خلاف واقع از پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها به منظور آزادسازی مرحله‌ای و پیش از موعد بودجه‌های مربوط و عدم اخذ حقوق قانونی شهرداری از پیمانکاران و تحمیل خسارت به منابع عمومی است.

دادستان تهران یادآور شد: متهمان این پرونده، با تأسیس واحد سرمایه‌گذاری شهرداری به منظور جذب درآمد برای شهرداری، اقدام به شناسایی زمین‌های مرغوب شهری کرده و بدون تشریفات قانونی و در مغایرت با اصول حاکم بر معاملات دولتی، اراضی و پروژه ها‌ی شهری را به افراد و شرکت‌های پیمانکاری نزدیک به خود واگذار می‌کردند.

وی افزود: این افراد تخلفات زیادی مرتکب شده‌اند و حتی پروژه‌های متعددی را به یک نفر سپرده و با گزارش‌های خلاف واقع از پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها و عدم دریافت حقوق شهرداری از پیمانکاران، مبالغ کلانی سودجویی و خسارت به بیت‌المال مرتکب شده‌اند.

دادستان تهران با بیان اینکه این پرونده نشان دهنده ضرورت اعمال نظارت دقیق‌تر بر فرآیند‌های واگذاری پروژه‌های شهری و رعایت تشریفات قانونی در معاملات دولتی است، بر لزوم انجام اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از تکرار چنین تخلقاتی در شهرداری‌ها تأکید کرد.

صالحی تصریح کرد: بر مبنای سیاست‌های کلی دستگاه قضایی، صیانت از حقوق عمومی و برخورد قاطع با مفاسد اداری و مالی در دستگاه‌های دولتی، جزو اهداف و برنامه‌های جدی دادگستری است و انتظار می‌رود رسیدگی دقیق به این قبیل پرونده‌ها، به اعمال مجازات‌های بازدارنده و اصلاح فرآیند امور در شهرداری‌ها منجر شود.

برچسب ها: دادستان تهران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر