کد خبر: ۵۸۰۵۹
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۹

صدور کیفرخواست برای یک شهردار و ۲ مدیر در تهران

پرونده‌ای در دادسرای تهران تشکیل و پس از ختم تحقیقات قضایی، قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست متهمان، به اتهام تبانی در معاملات دولتی و منظور کردن نفع مازاد شهرداری به نفع دیگری صادر شد.
صدور کیفرخواست برای یک شهردار و ۲ مدیر در تهران

مخاطب۲۴- دادستان تهران از صدور کیفرخواست برای شهردار و دو تن از مدیران شهرداری یکی از شهرستان‌های استان تهران، به اتهام تبانی در معاملات دولتی خبر داد.

علی صالحی گفت: با توجه به گزارش‌های واصله در رابطه با تخلفات شهردار و دو تن از مدیران شهرداری یکی از شهرستان‌های استان تهران، پرونده‌ای در دادسرای تهران تشکیل و پس از ختم تحقیقات قضایی، قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست متهمان، به اتهام تبانی در معاملات دولتی و منظور کردن نفع مازاد شهرداری به نفع دیگری صادر شد

بیشتر بخوانید

وی افزود: اقدامات مجرمانه متهمان این پرونده که منجر به تضییع حقوق بیت‌المال به مبلغ ۱۵۴ میلیارد ریال شده بود، شامل واگذاری غیر قانونی اراضی و پروژه‌های شهری به اشخاص و شرکت‌های خاص بدون رعایت تشریقات قانونی، ایجاد ساختار‌های صوری در قالب اخذ سرمایه‌گذاری شهرداری برای تسهیل این تخلفات، تبانی در معاملات دولتی با هدف تأمین اشخاص خاص، ارائه گزارش‌های خلاف واقع از پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها به منظور آزادسازی مرحله‌ای و پیش از موعد بودجه‌های مربوط و عدم اخذ حقوق قانونی شهرداری از پیمانکاران و تحمیل خسارت به منابع عمومی است.

دادستان تهران یادآور شد: متهمان این پرونده، با تأسیس واحد سرمایه‌گذاری شهرداری به منظور جذب درآمد برای شهرداری، اقدام به شناسایی زمین‌های مرغوب شهری کرده و بدون تشریفات قانونی و در مغایرت با اصول حاکم بر معاملات دولتی، اراضی و پروژه ها‌ی شهری را به افراد و شرکت‌های پیمانکاری نزدیک به خود واگذار می‌کردند.

وی افزود: این افراد تخلفات زیادی مرتکب شده‌اند و حتی پروژه‌های متعددی را به یک نفر سپرده و با گزارش‌های خلاف واقع از پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها و عدم دریافت حقوق شهرداری از پیمانکاران، مبالغ کلانی سودجویی و خسارت به بیت‌المال مرتکب شده‌اند.

دادستان تهران با بیان اینکه این پرونده نشان دهنده ضرورت اعمال نظارت دقیق‌تر بر فرآیند‌های واگذاری پروژه‌های شهری و رعایت تشریفات قانونی در معاملات دولتی است، بر لزوم انجام اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از تکرار چنین تخلقاتی در شهرداری‌ها تأکید کرد.

صالحی تصریح کرد: بر مبنای سیاست‌های کلی دستگاه قضایی، صیانت از حقوق عمومی و برخورد قاطع با مفاسد اداری و مالی در دستگاه‌های دولتی، جزو اهداف و برنامه‌های جدی دادگستری است و انتظار می‌رود رسیدگی دقیق به این قبیل پرونده‌ها، به اعمال مجازات‌های بازدارنده و اصلاح فرآیند امور در شهرداری‌ها منجر شود.

برچسب ها: دادستان تهران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر