کد خبر: ۵۸۰۵۴
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸

زمان دربی تغییر نمی‌کند

مسئول برگزاری مسابقات لیگ برتر از تعویق بازی استقلال_ هوادار و فولاد_ تراکتور در هفته بیست و دوم خبر داد.
زمان دربی تغییر نمی‌کند

مخاطب۲۴- امیرحسین روشنک درباره درخواست باشگاه استقلال برای تعویق دربی پایتخت به دلیل برگزاری مسابقه آسیایی این تیم با النصر در یک هشتم لیگ نخبگان، اظهار داشت: با توجه به فشردگی مسابقات برنامه دربی پایتخت سر جای خودش است و این مسابقه همان ۹ اسفند برگزار می‌شود.

به نقل از فارس، وی افزود: ما از قبل برنامه را براساس احتمال صعود تیم‌هایمان به مراحل بعدی لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان تنظیم کردیم. برهمین اساس بازی هفته بیست و دوم استقلال مقابل هوادار و فولاد مقابل تراکتور به تعویق می‌افتد، زیرا از لحاظ تمرکز و فشار منطقی نیست بین ۲ بازی رفت و برگشت نمایندگان ایران در آسیا یک بازی لیگ برتری برگزار شود. مسئول برگزاری مسابقات لیگ برتر تصریح کرد: بین بازی رفت و برگشت تیم‌ها در آسیا فقط ۷ روز فاصله است و اگر بخواهیم برای استقلال و تراکتور در لیگ برتر بازی بگذاریم، فقط ۳ روز زمان برای دیدار برگشت آنها در لیگ نخبگان و سطح ۲ لیگ قهرمانان زمان باقی می‌ماند که برای آماده‌سازی آنها مناسب نیست. به همین دلیل بازی هفته بیست و دوم را معوق می‌کنیم، اما برنامه هفته بیست و یکم طبق روال انجام می‌شود.

برچسب ها: لیگ نخبگان آسیا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد
تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی ۱۴۰۵ احتمالاً در دیداری تدارکاتی با اسپانیا، قهرمان جهان، روبه‌رو می‌شود؛ گامی مهم در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶
طوفان تغییرات به افشین رسید طوفان تغییرات به افشین رسید
پس از تغییر و تحولات اخیر پرسپولیس، چند روزی است که بحث جدایی افشین پیروانی از سمت سرپرستی و جایگزینی او با یکی از پیشکسوتان پرسپولیس مطرح شده است.
سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار
اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان، از مدیران باشگاه خواسته تا سید جلال حسینی، کاپیتان و اسطوره سابق پرسپولیس، دوباره به جمع اعضای کادر فنی پرسپولیس برگردد.
قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم
نخست‌وزیر قطر اعلام کرد کشورش با همکاری مصر و آمریکا برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه تلاش می‌کند و نقش میانجیگری را برعهده گرفته است.
پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است
با پایان رای‌گیری زودهنگام شهرداری نیویورک، بیش از ۷۳۵ هزار نفر شرکت کردند و زهران ممدانی نامزد حزب دموکرات در صدر قرار دارد.
بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است
سخنگوی وزارت امور خارجه: آنچه در غزه می‌گذرد جنگ نیست، بلکه نسل‌کشی است؛ ایران هم‌چنین درباره مذاکرات با آمریکا و امنیت منطقه مواضع خود را اعلام کرد.
حضور هیات نظامی ایران در کراچی حضور هیات نظامی ایران در کراچی
هیات عالی‌رتبه نظامی ایران به کراچی وارد شد تا در نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی دریانوردی PIMEC ۲۰۲۵ و دیدار با مقامات نظامی پاکستان شرکت کند.
برگزیده
مصاف داغ تراکتور و پرسپولیس در جام حذفی مصاف داغ تراکتور و پرسپولیس در جام حذفی
مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی قرعه خورد و پرسپولیس باید در تبریز به یکی از حساس‌ترین و پرهیجان‌ترین بازی‌های این مرحله برابر تراکتور برود.
پیروزی نفس‌گیر میلان مقابل رم؛ منیان در نقش منجی! پیروزی نفس‌گیر میلان مقابل رم؛ منیان در نقش منجی!
در دیداری حساس از سری آ، میلان با درخشش رافائل لیائو و سیو مهم مایک منیان مقابل پنالتی دیبالا، بردی حیاتی برابر رم به دست آورد و به جمع مدعیان بازگشت.
بارسلونا؛ برخواسته از آتش بارسلونا؛ برخواسته از آتش
بارسلونا در هفته یازدهم لالیگا با نمایشی تماشایی مقابل الچه به پیروزی ۱-۳ دست یافت. از گل زودهنگام یامال تا شوت دیدنی رشفورد، این بازی پر از لحظات هیجان‌انگیز بود.
صفحه خبر بالای تصاویر