کد خبر: ۵۷۹۴۰
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۴
آیفون ۱۶ بالاخره ارزان شد

قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳

آیفون ۱۶ در بازار موبایل امروز ۹۰ میلیون تومان فروخته می‌شود
قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- قیمت آیفون ۱۶ در بازار امروز دوشنبه ۲۹ بهمن ماه، سه میلیون تومان ارزان شد.

قیمت آیفون ۱۶ با پارت نامبر CH و فضای ذخیره‌سازی ۱۲۸ گیگابایت، ۹۰ میلیون تومان اعلام شده که نسبت به روز گذشته سه میلیون تومان کمتر است.

قیمت آیفون ۱۶ پرو یک میلیون تومان بالا رفت و ۱۵۵ میلیون تومان فروخته می‌شود.

قیمت آیفون ۱۳ با پارت نامبر CH و فضای ذخیره‌سازی ۱۲۸ گیگابایت ۵۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تعیین شده که تغییری نسبت به معاملات روز قبل ندارد.

قیمت گلکسی A ۰۵ ارزان‌ترین گوشی سامسونگ در بازار موبایل شش میلیون و ۶۰۰ هزار تومان اعلام شده است؛ قیمت نسخه بعدی این گوشی یعنی گلکسی A ۰۶ با فضای ذخیره‌سازی ۶۴ گیگابایت ۱۰۰ هزار تومان پایین‌تر است.

قیمت گلکسی A ۳۴ در فروشگاه‌های آنلاین ۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است؛ خرید گلکسی A ۳۵ نیز یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بیشتر آب می‌خورد.

قیمت ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس از سوی فروشندگان بازار ۳۴ میلیون تومان اعلام شده که نسبت به روز قبل ۷۰۰ هزار تومان ارزان شده است.

قیمت شیائومی ۱۴ اولترا گران‌ترین گوشی چینی نیز با فضای ذخیره‌سازی ۵۱۲ گیگابایت ۷۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است.

 

قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳

برچسب ها: آیفون 16
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
بسازوبفروش‌ها بیکار شدند بسازوبفروش‌ها بیکار شدند
شهرداری‏‏‌ها از صدور پروانه ساختمانی برای «مالکان فاقد سازنده مجوزدار» منع شدند.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند! چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند!
«در کنار فضای بی‌اعتمادی و بلاتکلیفی ناشی از مذاکراتی که پیش‌تر مطرح شده و بی‌نتیجه باقی مانده‌اند، حس نااطمینانی در بازار همچنان پابرجاست. موضوعی که تهدیدآمیزتر و نگران‌کننده‌تر است، آن است که در بازه‌ای بلندمدت، سهامدار و سرمایه‌گذار از حق تصمیم‌گیری درباره سرمایه خود محروم شده است.»
صفحه خبر بالای تصاویر