کد خبر: ۵۷۷۵۱
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۸

سرطان‌های شایع بین ایرانیان

رییس مرکز تحقیقات سرطان ایران گفت: رشد سرطان در ایران بیش از رشد جمعیت بوده و ۱۰ سرطان شایع بین زنان و مردان ایرانی وجود دارد
سرطان‌های شایع بین ایرانیان

مخاطب ۲۴- رییس مرکز تحقیقات سرطان ایران ضمن بیان اینکه رشد سرطان در ایران بیش از رشد جمعیت است گفت: در میان ۱۰ سرطان شایع بین زنان و مردان ایرانی، پستان و پروستات در مرتبه اول قرار گرفته، سپس معده و روده بزرگ است.

صبح امروز چهارشنبه (۲۴ بهمن) نشستی خبری با موضوعات مرتبط با سرطان برگزار شد. در این نشست که در مرکز تحقیقات سرطان ایران واقع در بیمارستان شهدای تجریش برپا شده بود، موضوعاتی مانند آخرین وضعیت سرطان در ایران و جهان، درمان‌های نوین سرطان، سرطان و بارداری، سرعت رشد سرطان در ایران و جهان و… بررسی شد.

دکتر محمد اسماعیل اکبری رییس مرکز تحقیقات سرطان ایران نیز از جمله حاضران در این نشست بود.

رییس مرکز تحقیقات سرطان ایران در ابتدای نشست بر اساس تحقیقات سالانه این مرکز به ارائه آمار و ارقام پرداخته گفت: در میان ۱۰ سرطان شایع بین زنان و مردان ایرانی، پستان و پروستات در مرتبه اول قرار گرفته، سپس معده و روده بزرگ است

او در رابطه با ارتباط میان رشد سرطان در ایران و رشد جمعیت در ایران گفت: رشد سرطان چندین برابر رشد جمعیت است این در حالیست که در جهان عموما رشد بیماری با رشد جمعیت همسو است.

اکبری ضمن مقایسه ابتلا به سرطان در زن و مرد گفت: به طور کلی مردان بیشتر از زنان به سرطان مبتلا می‌شوند. اگر سرطان پستان را نیز از سرطان شایع زنان حذف کنیم، میزان ابتلای مردان بسیار بیشتر است.

او گفت: مردان کمتر به فکر بیماری‌های خود هستند و به همین سبب در کلینیک‌های سرطان مردان کمتری را می‌بینیم.

به گفته وی سازمان ملل اعلام کرد که مرگ مردان ناشی از سرطان در ۲۰ سال آینده دو برابر می‌شود

برچسب ها: سرطان
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.