کد خبر: ۵۷۷۴
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۸

مهدی صباغی، بازیگر پیشکسوت درگذشت

«مهدی صباغی» هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون مدتی پیش در بیمارستان بستری شده بود که پس از بهبودی به منزل بازگشت، اما صبح امروز به دیار باقی شتافت
مهدی صباغی، بازیگر پیشکسوت درگذشت

مخاطب۲۴- «مهدی صباغی» هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون مدتی پیش در بیمارستان بستری شده بود که پس از بهبودی به منزل بازگشت، اما صبح امروز به دیار باقی شتافت.

ابراهیم اصغری تهیه کننده سینما این خبر را تایید کرد و گفت: این بازیگر به دلیل عوارض سکته ۱۳ خرداد ماه در بیمارستانی در کرج از دنیا رفت.

احتمالا این هنرمند در زادگاهش مشهد به خاک سپرده شود.

او در فیلم های، چون مهتاب روی سکو، آخرین نقش، راننده تاکسی، عاشق، ستاره‌ها (جلد ۲: ستاره است)، ستاره‌ها (جلد ۳: ستاره بود)، کافه ستاره، گل یخ، صورتی و. به ایفای نقش پرداخت.

مهدی صباغی با نام مستعار «فیروز» متولد‌۱۳۳۰ در مشهد، خاطرات بسیاری در تلویزیون، رادیو، تئاتر و سینما برایمان رقم زده است. یکی از افتخارات صباغی، این است که در چهارمین جشنواره تئاتر فجر برای بازی در نمایش «پیشنهاد» به کارگردانی جواد اردکانی، مقام نخست بازیگری را به دست آورد.

ر رادیو نیز او علاوه‌بر تلاش‌هایی که برای احیا و معرفی لهجه مشهدی کرد، توانمندی این را داشت که با ۹‌لهجه گوناگون صحبت کند. همین موضوع، صباغی را از بسیاری از هم‌دوره‌ای‌ها و همکارانش متمایز می‌کرد.

بازیگری‌اش در «پلیس جوان» با نقش سرهنگ علی‌آبادی و «کافه‌ستاره» با نقش احمد را هر آدم فیلم‌بینی به خاطر دارد. «گل یخ» و «آسمان هشتم» نیز از‌جمله آثار سینمایی است که صباغی در آن‌ها توانمندی‌اش را روی پرده سینما به رخ کشید.

 

 مهدی صباغی در قطعه هنرمندان بهشت رضا (ع) به خاک سپرده می‌شود

محمد حسین‌زاده ضمن تسلیت درگذشت مهدی صباغی بازیگر پیشکسوت، در رابطه با مراسم تشییع و تدفین وی اظهار کرد: اصل برنامه تدفین پیکر مهدی صباغی برعهده خانواده وی است و ما منتظر تصمیم آن‌ها هستیم و پس از اعلام آن‌ها از طریق معاونت هنری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی افزود: تا جایی که اطلاع دارم خاکسپاری ایشان در قطعه هنرمندان بهشت رضا (ع) مشهد قطعی است، اما برای زمان تدفین منتظر تصمیم خانواده مرحوم صباغی هستیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مهدی صباغی جزو بازیگران خوب، متعهد و تاثیرگذار مشهد بود و درگذشت او را به جامعه هنری تسلیت عرض می‌کنیم.

مهدی صباغی که در یک سال اخیر دچار بیماری آلزایمر شده بود و در بستر بیماری بود، چند ماهی نتوانسته بود که در هیچ‌یک از برنامه‌های رادیویی و نمایشی حضور یابد و در نهایت صبح امروز، ۱۳ خردادماه دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شتافت.

از آثار وی می‌توان به فیلم‌های زمزمه، طوبی، تماس، سایه خیال، بازگشت قهرمان، گرگ‌های گرسنه، سلطان، راننده شخصی، صورتی، گل یخ، کافه ستاره، ستاره‌ها، عاشق، راننده تاکسی، آخرین نقش، مهتاب روی سکو، زنان ونوسی مردان مریخی، آسمان هشتم و مرز خوشبختی اشاره کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله
به تازگی ویدئویی از زندان اوین دقایقی پس از حمله اسرائیل منتشر شده است. تصاویر حاکی از آن است که گودال عمیقی در اتاق سربازان وظیفه به وجود آمده است.
اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟ اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟
رژیم صهیونیستی برای شناسایی و حمله به ساختمان‌ها از سامانه‌ای استفاده می‌کند که بر اساس احتمال پیشنهاد می‌دهد کدام ساختمان باید ویران شود.
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟ ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟
«در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از ۱۵ تا ۲۵ سال می‌شود. بر اساس مفاد این طرح، تمام مراحل رسیدگی به چنین جرمی خارج از نوبت و در شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.»
روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید! روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید!
«مهدی غفاریان» امدادگری که در روز‌های پرالتهاب جنگ و در میدان نبرد با آوار‌های فراوان حملات رژیم صهیونیستی به واحد‌های مسکونی و خانه غیرنظامیان در شهر تهران حضور داشته، حضوری پرتلاش، اما با عشق و ایثار برای نجات هموطنانی که بی گناه زیر آوار نفرت و وحشی گری رژیمی غاصب گرفتار شده‌اند.
نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟ نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟
وزیر خارجه ایران تاکید کرد که اقدامات اخیر آمریکایی‌ها خیانت به ایران یا به عمان به عنوان واسطه مذاکرات، نبود بلکه به اصل دیپلماسی خیانت شد.
ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند! ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند!
ترامپ مدعی تلاش برای ارتباط با طرف ایرانی شد و گفت: اگر لازم باشد با طرف ایرانی دیدار کنم، این کار را خواهم کرد.
برگزیده
اسکویید گیم رکورد زد اسکویید گیم رکورد زد
«بازی مرکب ۳» با بیش از ۶۰ میلیون تماشاگر در ۳ روز، رکورد نتفلیکس را شکست.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟ چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟
مادر شهیدان حسن و محمد باقری چند سال قبل در گفت‌وگویی از شرمندگی خود در برابر مادران شهدا سخن گفت: وقتی مادرانی هستند که مثلاً ۲ شهید یا سه شهید داده‌اند واقعاً انسان پیش آنها خیلی شرمنده است.
صفحه خبر بالای تصاویر