کد خبر: ۵۷۷۳۵
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۴

جریمه وسایل نقلیه توقیفی قسطی می‌شود

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، از اجرای طرح ویژه ترخیص وسایل نقلیه توقیفی با هدف صیانت از اموال مردم و ارتقای رضایت‌مندی شهروندان خبر داد.
جریمه وسایل نقلیه توقیفی قسطی می‌شود

مخاطب ۲۴- سردار سید ابوالفضل موسوی پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: این طرح به مناسبت عید بزرگ نیمه شعبان، دهه مبارکه فجر و چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از ۲۴ بهمن ماه آغاز خواهد شد.

سردار موسوی پور، با اشاره به تدبیر سردار فرمانده محترم کل انتظامی کشور اظهار داشت: این طرح تحت عنوان “طرح عیدانه” با هماهنگی بخش‌های مختلف دخیل در فرآیند ترخیص وسایل نقلیه تدوین و از امروز در پایتخت اجرایی می‌شود.

وی افزود: در این طرح، خودرو‌ها و موتورسیکلت‌هایی که از گذشته تا۲۲ بهمن ۱۴۰۳ توقیف شده‌اند و سابقه شکایت قضایی یا پرونده قضایی مفتوح ندارند، مشمول تسهیلات و مشوق‌های ویژه‌ای می‌شوند.

بیشتر بخوانید

سردار موسوی پور در توضیح تسهیلات طرح گفت: تمام خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های توقیفی در پارکینگ‌ها که مشمول این طرح می‌شوند، از تخفیف ۵۰ درصدی هزینه پارکینگ بهره‌مند خواهند شد. افرادی که امکان پرداخت یک‌جای جریمه‌های خود را ندارند، می‌توانند از تقسیط پرداخت در بازه زمانی یک‌ساله بهره‌مند شوند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ تصریح کرد: امکان بخشودگی جریمه‌های دیرکرد بیمه شخص ثالث و پرداخت اقساطی حق بیمه با هماهنگی بیمه مرکزی فراهم شده است.

وی تاکید کرد: این تسهیلات تنها برای وسایل نقلیه‌ای است که تا ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ در پارکینگ‌ها توقیف شده‌اند و شامل وسایلی که در حال تردد هستند یا توقیف نشده‌اند، نمی‌شود.

سردار موسوی پور در خصوص مدت‌زمان اجرای طرح و ساعات فعالیت دفاتر خدماتی، عنوان کرد: این طرح از روز چهارشنبه ۲۴ بهمن آغاز شده و تا پایان روز نهم اسفند ادامه خواهد داشت. در این بازه زمانی، دفاتر پلیس+۱۰ و ستاد‌های ترخیص ادارات پلیس راهور تا ساعت ۱۷ آماده ارائه خدمات هستند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد
قانون موافقتنامه چارچوب همکاری ریلی بین ایران و ترکیه توسط رئیس‌جمهور ابلاغ شد تا توسعه حمل و نقل ریلی و تبادلات بین دو کشور آغاز شود.
آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد
نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد زیردریایی هسته‌ای کره‌جنوبی باید علیه تهدید‌های چین استفاده شود؛ همزمان معافیت خرید تسلیحاتی لغو شد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر