کد خبر: ۵۷۷۱۶
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۷
اسکناس آمریکایی بالاخره تسلیم شد

قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳

امروز (سه شنبه) قیمت دلار در بازار آزاد تهران، کاهش پیدا کرد.
قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- قیمت دلار در شروع معاملات روز سه‌شنبه با کاهش محدود ۱۰۰ تومانی بازگشایی شد و در ادامه کار بازار‌ها با افت بیشتر همراه شد. قیمت تتر از شب گذشته با افت‌های پله‌ای کانال ۹۳ هزار تومانی را از دست داد و با قیمت ۹۲ هزار تومانی در حال معامله است. قیمت دلار توافقی، اما در روند کاهشی محدود بازار ارز افزایشی شد.

قیمت دلار در شروع معاملات روز سه‌شنبه و بعد از یک روز تعطیلی با کاهش محدودی بازگشایی شد. قیمت دلار در لحظه نگارش این گزارش در مرز کانال اول و دوم کریدور نهم در حال معامله است.

بیشتر بخوانید

با افت قیمت تتر از شب گذشته برخی معامله‌گران دلار و یورو در بازار پشت خطی فروشنده شدند. با این وجود حرفه‌ای‌های بازار ارز مدعی هستند فروش به قصد نوسان‌گیری در شرایط فعلی ریسک زیادی دار

 

گفتنی است مساله توافق ایران و آمریکا بر سر موضوع هسته‌ای ایران به بزرگترین چالش این روز‌های معامله‌گران بازار ارز تبدیل شده است. آنها تزریق اخبار مساعد را عامل شروع ریزش‌های سنگین قیمت دلار می‌دانند.

قیمت درهم روز سه‌شنبه با رشد ۱۰۰ تومانی بازگشایی شد و در کانال ۲۵ هزار تومانی پیش‌روی کرد. در لحظه نگارش این گزارش درهم روی رقم ۲۵ هزار و ۶۰۰ تومانی در حال معامله است. قیمت تتر نیز با کاهش هزار تومانی به کف کانال ۹۲ هزار تومانی برگشته است و با دلار در یک خط معامله می‌شود.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۱۳ هزار و ۸۷۰ تومانی ایستاد و یورو نیز در سطح ۹۴ هزار و ۹۳۰ تومانی معامله شد.

گفتنی است قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز سه‌شنبه با رشد ۱۹۲ تومانی روی رقم ۶۹ هزار و ۱۳۴ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در این مرکز مبادله در چهارمین روز معاملاتی هفته با رشد ۱۸۷ تومانی روی رقم ۶۷ هزار و ۲۵۱ تومانی کشف قیمت شد.

برچسب ها: دلار
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
برگزیده
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر