کد خبر: ۵۷۶۵۹
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۷

خواسته‌های بنیامین پایان ندارد!

رسانه عبری ضمن افشای خواسته‌های نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه، از مخالفت احتمالی جنبش حماس با آنها و بروز تنش‌های سیاسی جدیدی برای او خبر داد.
خواسته‌های بنیامین پایان ندارد!

مخاطب۲۴- یک رسانه عبری نوشت «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی قصد دارد در نشست فردا سه‌شنبه کابینه، خواسته‌های این رژیم برای مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه را جهت تصویب ارائه کند.

به گزارش یدیعوت آحارونوت، ارزیابی‌ها حاکی از این هستند که جنبش حماس هرگز خواسته‌های اسرائیل برای مرحله دوم را که شامل «اخراج سران این جنبش از غزه، نابود کردن بازوی نظامی آن یعنی گردان‌های القسام و خلع سلاح آن و نیز آزادسازی تمامی اسرائیلی‌های بازداشت‌شده» است، نخواهد پذیرفت.

این روزنامه عبری در ادامه نوشت: «موافقت با این خواسته‌ها منجر به اتمام جنگ از سوی اسرائیل می‌شود.»

آحارونوت نوشت: در واقع نتانیاهو پیشتر در دیدار با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و «استیو ویتکاف» فرستاده او به منطقه درباره اصول مرحله دوم به توافق‌هایی رسیده است، اما احتمال مخالفت حماس با این شروط وجود دارد.

مخالفت احتمالی حماس و بن‌بست سیاسی نتانیاهو

آحارونوت در ادامه نوشت: با توجه به احتمال مخالفت حماس با این خواسته‌ها، احتمالا اسرائیل برای تمدید مرحله اول برای طولانی‌ترین زمان ممکن تلاش کند تا بتواند تعداد بیشتری از اسرای خود را آزاد کرده و آتش‌بس موقت را حفظ کند.

یکی از مسوولان رژیم صهیونیستی در این رابطه اظهار کرد: اگر حماس تمدید مرحله کنونی را نپذیرد و کار با آزادی ۳۳ بازداشتی به پایان برسد، احتمال اسرائیل با انتخاب سختی روبه‌رو می‌شود یا ازسرگیری عملیات نظامی در شرایطی که ۶۵ بازداشتی هنوز در اسارت هستند یا رفتن به مرحله دوم مطابق شروط حماس.

او افزود: موافقت با خواسته‌های حماس نیز تنش‌های سیاسی را برای نتانیاهو ایجاد می‌کند.

آحارونوت در ادامه نوشت: بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی نیز پیشتر هشدار داده بود که به محض اتمام مرحله اول، آنها برای ازسرگیری کامل عملیات‌های نظامی و آنچه «نابودی» حماس خواند، اقدام خواهند کرد.

اسموتریچ یکشنبه نیز بار دیگر مخالفت خود را با توافق آتش‌بس در غزه اعلام کرده و شروط حماس را «پیشینه‌ای خطرناک» توصیف کرد.

همچنین وزیر دارایی رژیم صهیونیستی از امتیازدهی‌های سابق این رژیم از جمله عقب‌نشینی از محور نتزاریم و مموافقت با بازگشت ساکنان نوار غزه به شمال آن انتقاد کرده و درباره امتیازدهی‌های بیشتر هشدار داد.

مرحله انتقالی

در این رابطه شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نتانیاهو امروز دوشنبه در آستانه برگزاری جلسه کابینه در حال انجام ارزیابی محدودی درباره مرحله دوم قرارداد است.

روزنامه عبری «معاریو» نیز نوشت: اسرائیل در حال بررسی ایده رفتن به مرحله انتقالی بین فاز اول و دوم اجرای توافق تبادل اسرا است.

معاریو در ادامه نوشت: این مرحله انتقالی شامل اعلام توقف جنگ نخواهد بود، اما استمرار آزادی اسرا را تضمین می‌کند.

این روزنامه عبری نوشت: دستگاه‌های امنیتی اسرائیل نگران این هستند که مذاکرات در ماه رمضان متوقف شوند.

آتش‌بس در غزه میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی از ۱۹ ژانویه با میانجیگری قطر، مصر و آمریکا اجرا شد.

این توافق شامل سه مرحله بوده و هر مرحله آن ۴۲ روز ادامه دارد و در مرحله اول درباره آغاز مرحله دوم و سپ مرحله سوم آن مذاکره می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر