کد خبر: ۵۷۶۵۵
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۳

شرط تحریرالشام برای بازگشایی حرم حضرت زینب

حرم حضرت زینب سلام الله علیها که هفته گذشته به دلیل هجوم نیرو‌های زیر نظر جولانی به خادمان این آستان بسته شده بود، با محدودیت جدید بازگشایی شد.
شرط تحریرالشام برای بازگشایی حرم حضرت زینب

مخاطب ۲۴- «در‌های حرم با قید شروطی باز است.» این را معاویه محمد الشامی ملقب به ابویزید که به تازگی به عنوان سرپرست اداره حرم حضرت زینب سلام الله علیها از سوی جولانی منصوب شده است، می‌گوید.

پیش از این نماز‌های جماعت در حرم برگزار می‌شد و حتی در ایام مناسبتی برای برپایی جشن تا پاسی از شب زائران در این آستان حضور داشتند.

با وجود اینکه نیرو‌های تحریرالشام امنیت حرم را تضمین کرده بودند، هفته گذشته نیرو‌های زیر نظر الجولانی به خادمان حرم حمله کردند. پس از آن در‌های آین آستان را بسته و اجازه برپایی نماز‌های جماعت توسط شیخ ادهم خطیب را ندادند.

بیشتر بخوانید

همین امر باعث اعتراض جمعی از سوری‌ها شد. البته پس از یک هفته تعطیلی حرم، امروز ۲ گروه از زائران بحرین و عمان به عنوان دومین گروه زائران خارجی (پس از عراقی‌ها) به این آستان مشرف شدند.

گفته می‌شود که شرط باز بودن حرم «خلوتی» آن است، و در صورت ازدحام جمعیت در‌ها بسته و اجازه ورود زائران داده نمی‌شود.

برچسب ها: حضرت زینب (س)
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر