کد خبر: ۵۷۵۷۷
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۹

به سارکوزی، رئیس‌جمهور سابق فرانسه پابند الکترونیکی زده شد

به نیکولا سارکوزی، رئیس‌جمهور سابق فرانسه، بابت محکومیت در پرونده اختلاس، پابند الکترونیکی زده شد. پس از اینکه سارکوزی برای تلاش غیرقانونی برای جلب نظر قاضی مجرم شناخته شد، بالاترین مرجع تجدیدنظر فرانسه در ماه دسامبر به او دستور داد تا به مدت یک سال از این پابند استفاده کند.
به سارکوزی، رئیس‌جمهور سابق فرانسه پابند الکترونیکی زده شد

مخاطب۲۴- به نیکولا سارکوزی، رئیس‌جمهور سابق فرانسه، بابت محکومیت در پرونده اختلاس، پابند الکترونیکی زده شد.

به گفته دادستان‌ها این اولین بار است که در فرانسه به یک رئیس‌جمهور سابق پابند زده می‌شود.

پس از اینکه سارکوزی برای تلاش غیرقانونی برای جلب نظر قاضی مجرم شناخته شد، بالاترین مرجع تجدیدنظر فرانسه در ماه دسامبر به او دستور داد تا به مدت یک سال از این پابند استفاده کند.

دفتر دادستانی اعلام کرد پابند الکترونیکی نیکولا سارکوزی ۷۰ ساله در منزلش نصب شد.

بیشتر بخوانید


یک منبع نزدیک به پرونده گفت که یک قاضی این رئیس‌جمهور سابق را در روز تولدش (اول فوریه) احضار کرد و به او گفت که از ۷ فوریه پابند خواهد داشت. این پابند جایگزینی برای گذراندن یک سال در زندان است.

دفتر دادستانی گفت که این سیاستمدار دست راستی که از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۲ رئیس جمهور بود، فقط بین ساعت ۸ صبح تا ۸ بعد از ظهر اجازه خروج از خانه خود را خواهد داشت. به این ترتیب او اجازه مسافرت نخواهد داشت.

به دلیل اتهام نیکولا سارکوزی در پرونده دیگر و اجبار به حضور در دادگاه سه روز در هفته، اجازه خروج او در این شب‌ها یک ساعت و نیم بیشتر می‌شود.

در جلسات دادگاه که از ماه گذشته آغاز شد و تا ۱۰ آوریل ادامه خواهد داشت، آقای سارکوزی متهم شده است که از معمر قذافی، رهبر وقت لیبی، کمک مالی نامشروع دریافت کرده است. این موضوع به سال ۲۰۰۷ و پیش از انتخابش مربوط می‌شود.

ژاکلین لافونت، وکیل آقای سارکوزی گفت که او همچنان به اعتراض به محکومیت به دلیل «سوءاستفاده از نفوذ» ادامه می‌دهد و پس از اتمام تمام راه‌های قانونی در فرانسه، در این ماه به دادگاه اروپایی حقوق بشر شکایت خواهد کرد.

رئیس سابق دولت فرانسه قانونا می‌تواند برای آزادی مشروطی درخواست دهد که به افراد ۷۰ سال و بالاتر داده می‌شود.

از زمان شکست آقای سارکوزی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۲ مشکلات قانونی بر سر او سایه انداخته است.

با این وجود او همچنان یک چهره با نفوذ و شناخته شده است که پیوسته با امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه دیدار می‌کند.

در پرونده‌ای که منجر به پابند شد، یک دادگاه دریافت که سارکوزی و وکیل سابقش، تیری هرتزوگ با قاضی گیلبرت آزیبرت «پیمان فساد» بسته بودند تا در مورد یک قاضی تحقیق اطلاعات جمع‌آوری کنند.

این معامله در ازای وعده بازنشستگی قاضی انجام شد.

این محاکمه پس از آن برگزار شد که برای بررسی پرونده جداگانه‌ای مبنی بر ادعای تامین مالی غیرقانونی کارزار انتخاباتی، بازرسان دو خط تلفن رسمی سارکوزی را شنود کردند و متوجه شدند که او یک خط سوم غیر رسمی هم دارد.

این خط تلفنی به نام «پل بیسموت» از سال ۲۰۱۴ فقط برای ارتباط او با هرتزوگ استفاده می‌شده است. محتویات این تماس‌های تلفنی منجر به صدور حکم فساد در سال ۲۰۲۱ شد.
این خط تلفنی به نام «پل بیسموت» از سال ۲۰۱۴ فقط برای ارتباط او با هرتزوگ استفاده می‌شده است. محتویات این تماس‌های تلفنی منجر به صدور حکم فساد در سال ۲۰۲۱ شد

برچسب ها: نیکولا سارکوزی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟ پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟
پسر ستارخان که افسر بازنشسته ارتش بود، از مدتی پیش گرفتار سرطان شد و در خانه خود بستری گردید. وی چندی پیش برای معالجه به انگلستان رفت و در یکی از بیمارستان‌های لندن بستری شد، اما تلاش پزشکان برای معالجه وی به جایی نرسید.
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم
وزیر امور خارجه در سخنانی در پایان سفر به مسکو، ضمن ارزیابی مثبت مذاکرات خود با رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه روسیه گفت: هفته آینده برای رایزنی با مقامات چین به پکن سفر می‌کنم.
جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد
در قلب خارطوم، جایی که دو رود بزرگ نیل آبی و نیل سفید به یکدیگر می‌پیوندند، جزیره‌ای قد برافراشته که روایت‌گر پیوندی هزارساله میان انسان، طبیعت و فرهنگ است. توتی، جزیره‌ای ناشناخته، اما پررمز، امروز به نماد تاب‌آوری فرهنگی در برابر بلایا و درگیری‌ها بدل شده و بهانه‌ای شده تا در روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، از تجربه‌ای آفریقایی برای نجات میراث‌فرهنگی در خطر بیاموزیم.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش
کریس کلمبوس، کارگردان فیلم محبوب «تنها در خانه ۲»، می‌گوید صحنه هفت‌ثانیه‌ای از حضور رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در این فیلم برایش به «نفرین» تبدیل شده و بابت این سکانس پشیمان است.
اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال
فیلم «پیرپسر» به کارگردانی اکتای براهنی به‌زودی در سینما‌های کشور اکران می‌شود.
برگزیده
پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟ پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟
پسر ستارخان که افسر بازنشسته ارتش بود، از مدتی پیش گرفتار سرطان شد و در خانه خود بستری گردید. وی چندی پیش برای معالجه به انگلستان رفت و در یکی از بیمارستان‌های لندن بستری شد، اما تلاش پزشکان برای معالجه وی به جایی نرسید.
عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم
وزیر امور خارجه در سخنانی در پایان سفر به مسکو، ضمن ارزیابی مثبت مذاکرات خود با رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه روسیه گفت: هفته آینده برای رایزنی با مقامات چین به پکن سفر می‌کنم.
پزشکیان: توافق نشود، به مشکل برنمی‌خوریم پزشکیان: توافق نشود، به مشکل برنمی‌خوریم
رئیس جمهور کشورمان با تاکید بر اینکه ما حرکت خود را به گفت‌و‌گو‌ها گره نزدیم، گفت: اگر توافق حاصل نشد، این‌طور نیست که با مشکل مواجه شویم
صفحه خبر بالای تصاویر