کد خبر: ۵۷۵۷
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۳

همسر شریعتی استاندار سابق خوزستان وارد ماجرای متروپل شد

در دوران استانداری ایشان هیچگونه اخطار توقف کار به پروژه داده نشده و این اخطار در اردیبهشت ۱۴۰۱ بوده و در دیماه ۱۴۰۰ نیز مجوز کار به واحد‌هایی مثل کافه مری داده شده که در آنزمان ایشان سمتی نداشته است
همسر شریعتی استاندار سابق خوزستان وارد ماجرای متروپل شد

مخاطب۲۴- «مریم محبی» همسر شریعتی استاندار سابق خوزستان نوشت: نه اخذ مجوز و نه نظارت فنی آن هیچ ارتباطی به استانداری ندارد و صرفا کار تخصصی شهرداری و نظام مهندسی است. «مریم محبی» در پیام اینستاگرامی خود برای همدردی با مردم آبادان در مورد حادثه متروپل نوشت: اخطار توقف کار در دولت جدید صادر شده و ارتباطی با دولت قبل ندارد.

همسر شریعتی استاندار سابق خوزستان وارد ماجرای متروپل شد

محبی همچنین تاکید کرد که مجوز در سال ۱۳۹۴ صادر شده؛ قلِ اول این برج که هیچ مشکلی در مجوز نداشته و در حال حاضر نیز پابرجاست در سال ۹۸ توسط شریعتی استاندار وقت خوزستان افتتاح شد.

 

وی در ادامه‌ی متن اضافه کرد: نه اخذ مجوز و نه نظارت فنی آن هیچ ارتباطی به استانداری ندارد و صرفا کار تخصصی شهرداری و نظام مهندسی است. در دوران استانداری ایشان هیچگونه اخطار توقف کار به پروژه داده نشده و این اخطار در اردیبهشت ۱۴۰۱ بوده و در دیماه ۱۴۰۰ نیز مجوز کار به واحد‌هایی مثل کافه مری داده شده که در آنزمان ایشان سمتی نداشته است.

همسر استاندار سابق خوزستان خواستار محاکمه‌ی گناهکاران به اشد مجازات شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
برگزیده
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
تعداد دختران کنکوری تجربی بیشتر بود یا پسران؟ تعداد دختران کنکوری تجربی بیشتر بود یا پسران؟
بر اساس اعلام سازمان سنجش در گروه تجربی نوبت اول کنکور امسال گروه آزمایشی تجربی ۲۸۳ هزار و ۷۸۷ نفر معادل ۶۷ درصد داوطلبان زن هستند.
حذف سرخک و سرخجه در ایران حذف سرخک و سرخجه در ایران
مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی (امرو) حذف سرخک و سرخجه در ایران را به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان تبریک گفت.
صفحه خبر بالای تصاویر