کد خبر: ۵۷۴۵۷
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰

واکنش عارف به احتمال دیدار ترامپ و پزشکیان

معاون اول رئیس‌جمهور در رابطه با احتمال دیدار رئیس‌جمهور آمریکا و رئیس جمهور کشورمان گفت: «امروز این دیدار در دستور کار جمهوری اسلامی ایران نیست، اما دیدار دو انسان ممکن است اتفاق بیفتد.»
واکنش عارف به احتمال دیدار ترامپ و پزشکیان

مخاطب۲۴- معاون اول رئیس جمهور در واکنش به اظهارات اخیر ترامپ با یادآوری اینکه در زمینه سلاح هسته‌ای فتوا داریم که فعالیت غیرصالح آمیز هسته‌ای ممنوع است، تاکید کرد مذاکره و دیدار ترامپ و پزشکیان در دستور کار نظام نیست.

محمدرضا عارف در حاشیه جلسه هیات دولت و بازدید از از نمایشگاه توسعه همکاری‌های دفاعی – ملی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح که به منظور معرفی برخی از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های این وزارتخانه در حیاط ساختمان هیئت دولت برقرار شد، در جمع خبرنگاران با تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: از وزیر دفاع تشکر می‌کنم که این فرصت را به وزرا دادند که اقدامات خوب این وزارت خانه را از نزدیک مشاهده کنند. نمایشگاه خوبی توسط وزارت دفاع برگزار شد. بخشی از این نمایشگاه مربوط به امنیت غذایی بود. ما در روغن وابسته هستیم که کار‌های ارزشمندی برای رفع وابستگی انجام شده است.

وی در ادامه به اظهارات اخیر ترامپواکنش نشان داد و گفت: راهبرد جمهوری اسلامی شفاف و با ثبات بوده است. در زمینه دفاعی دنبال خودکفایی هستیم، اهل جنگ نیستیم، اما اهل دفاع هستیم. در زمینه هسته‌ای معتقدیم همه کشور‌ها باید از فناوری صلح آمیز استفاده کنند. در زمینه سلاح هسته‌ای فتوا داریم که فعالیت غیرصالح آمیز هسته‌ای ممنوع است. خیال او راحت باشد.
عارف در پاسخ به این پرسش که آیا دیدار ترامپ و پزشکیان انجام می‌شود، گفت: این مذاکره و دیدار دستور کار نظام نیست.

بیشتر بخوانید

عارف درباره افزایش تجارت بین المللی کشور، افزود: اولویت ما با کشور‌های همسایه، منطقه و اسلامی و سایر کشور‌هایی است که علاقمند به رابطه با ما هستند. توسعه همکاری‌ها با کشور‌های اورسیا را دنبال می‌کنیم. موافقت نامه تجارت آزاد را با اوراسیا امضاء کردیم؛ که مجلس هم تصویب کرد که شورای نگهبان ایراداتی گرفت که با رفع این ایرادات، تعاملات تجاری کشور افزایش می‌یابد. کریدور شمال جنوب و شرق به غرب را دنبال می‌کنیم.

وی درباره مسوولیت شمخانی در پردنده هسته‌ای، گفت: تصمیمات درباره سیاست خارجی و هسته‌ای با شورای عالی امنیت ملی است که مصوبات آن باید به تایید رهبری برسد. مسئول مذاکرات وزارت خارجه است و کمیته‌هایی در شورای عالی امنیت ملی و دولت هم تشکیل می‌شود. من محترمانه تکذیب می‌کنم.

وی در خصوص واگذاری ایران خودرو بیان کرد: خصوصی سازی تکلیف قانونی است، اما باید شرایط آن رعایت شود مثل حفظ اشتغال که ایران خودرو در این چارچوب باید انجام شود.

معاون اول رئیس جمهور درباره رویکرد دولت در زمینه قیمت ارز، اظهار کزد: راهبرد دولت ارز تک نرخی است و ارز نیمایی باید حذف شود. پیش بینی این است که به تعادلی می‌رسیم. روند هم قبال قبول بوده، هرچند جهش‌هایی داشتیم. با ثباتی که در بازار ارز پیدا می‌شود، بازار غیررسمی هم تحت تاثیر قرار می‌گیرد. راهبرد بانک مرکزی تامین ارز برای کسانی است که به ارز نیازمند هستند. با همکاری دستگاه‌های دولتی باید ارز مورد نیاز مردم و صنعتگران سریعتر تامین شود. در این زمینه مردم گله‌هایی دارند.

عارف در ادامه با تاکید بر اینکه اولویت با معیشت مردم است، گفت: اصلاحات ساختاری در ۵ محور دنبال می‌شود که با اجرایی شدن آن، معیشت مردم سامان می‌یابد. اما از مسائل کوتاه مدت غافل نشدیم و بسته‌های حمایتی برای اقشار آسیب پذیر و تنظیم بازار در دستور کار دولت است تا مهار تورم شود. افت قابل قبولی در زمینه تورم داشته‌ایم.

برچسب ها: ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
الوحدات ترمز ساپینتو و پسران را کشید! الوحدات ترمز ساپینتو و پسران را کشید!
پاس گل زیبای آسانی و گلزنی و درخشش مهران احمدی در غیاب کوشکی، استقلال را از شکست در اردن نجات داد.
شمشیر چارلز سوم بر روی شانه های دیوید بکهام شمشیر چارلز سوم بر روی شانه های دیوید بکهام
دیوید بکهام، کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال انگلیس و ستاره مشهور جهانی، به پاس دهه‌ها فعالیت در حوزه ورزش و امور خیریه، مفتخر به دریافت نشان شوالیه شد.
دو استقلالی و یک پرسپولیسی در لیست امید دو استقلالی و یک پرسپولیسی در لیست امید
لیست بازیکنان دعوت شده به تیم‌ملی امید برای تورتمنت قرقیزستان که قرار است در آبانماه برگزار شود اعلام شد.
از نیروی زمینی تا استقلال، ستاره تکنیکی آبی‌ها امروز کجاست؟ از نیروی زمینی تا استقلال، ستاره تکنیکی آبی‌ها امروز کجاست؟
امیر هاشمی مقدم، مهاجم خوش‌تکنیک و دوست‌داشتنی استقلال در دهه شصت و هفتاد، از آن نسل طلایی فوتبال ایران است که هنوز هم نامش برای هواداران آبی تداعی‌گر روز‌های پرشور و گل‌های خاطره‌انگیز است. از نیروی زمینی تا استقلال و حالا مربیگری و استعدادیابی در هلند، مسیر او پر از تلاش، افتخار و عشق به فوتبال بوده است.
وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی هشدار فائو درباره تب برفکی را جدی نگرفتند و در نتیجه کشور متحمل خسارت ۷ میلیون لیتر شیر شد.
سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است
نماینده مردم مبارکه با انتقاد از عملکرد وزیر تعاون گفت: میدری نه‌تنها برای کارگران «یقه پاره نکرد» بلکه در پیگیری مطالبات کارگران و بازنشستگان نیز کوتاهی کرده است.
پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی
اختلافات تاریخی و بازی‌های ژئوپلیتیکی میان پاکستان و طالبان افغانستان، از مرز دیورند تا پایگاه بگرام، وارد مرحله‌ای تازه شده و ایران در نقش میانجی فعال ظاهر شده است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر