کد خبر: ۵۷۴۵۵
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳

کارتال:بازی با الهلال نمی‌تواند معیاری برای سنجش تیم ما باشد

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تأکید کرد، بازی مقابل الهلال که به شکست سنگین سرخپوشان انجامید، نمی‌تواند معیاری برای سنجش این تیم باشد.
کارتال:بازی با الهلال نمی‌تواند معیاری برای سنجش تیم ما باشد

مخاطب۲۴- اسماعیل کارتال پس از شکست سنگین پرسپولیس مقابل الهلال در نشست خبری این مسابقه اظهار داشت: اگر بخواهم در مورد بازی نظرم را بگویم، در نیمه اول آنطور که می‌خواستیم نتوانستیم سوار بازی شویم. هر توپی که از دست دادیم روی محوطه ما آمد و همین باعث شد گل بخوریم. همین موضوع هم باعث شد تیم از لحاظ روحی و روانی در نیمه اول اُفت کند. البته ما برای این بازی سه چهار بازیکن مصدوم داشتیم و نتوانستیم از وجودشان استفاده کنیم.

وی در ادامه افزود: باید واقع‌بین باشیم. همه دنیا می‌دانند الان الهلال چه تیم بزرگی است و به لحاظ اقتصادی چه تیم بزرگی دارد. عمق ترکیب خوبی دارد و از بازیکنان بزرگی در ترکیبش بهره می‌برد. هدف ما این بود که اینجا بازی خوبی ارائه کنیم و بتوانیم با خراب کردن بازی حریف حداقل یک امتیاز یا حتی سه امتیاز بگیریم و به کشورمان برگردیم. همانطور که گفتم روی اشتباهات فردی گل خوردیم. در نیمه دوم به سرعت تغییراتی انجام دادیم و سیستم بازی را هم عوض کردیم. در نیمه دوم بازیکنانم با اعتمادبه‌نفس بالاتری بازی کردند. اشتباهات فردی خیلی زیادی هم در نیمه دوم نداشتیم. ما بازی را هم در اختیار گرفتیم و با پنالتی هم توانستیم یک گل بزنیم.

بیشتر بخوانید

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تصریح کرد: یک تیم ممکن است شکست بخورد و چیزی نمی‌توانم در این مورد بگویم، ولی می‌توانم این را بگویم؛ یک تیم خوب فوتبال بازی می‌کند و می‌جنگد و ممکن است با این تلاش خوب، ببازد. من به تیم حریف تبریک می‌گویم. در نهایت این تیم ماست و این بازیکنان ما هستند. عملکرد بعضی از بازیکنان‌مان در این بازی خیلی پایین‌تر از چیزی بود که انتظار داشتم. چند بازیکن ما اشتباهات فردی ساده‌ای انجام دادند. همانطور که گفتم امروز بازی را باختیم. از قدرت تیم حریف باخبر بودیم، ولی آمده بودیم اینجا فوتبال خوبی ارائه کنیم. بعضی وقت‌ها توانستیم و موفق بودیم که این کار را انجام دهیم، ولی به خاطر گل‌هایی که در پی اشتباهات فردی خوردیم، تیم از لحاظ روحی اُفت کرد و نتوانستیم خلاق باشیم.

کارتال با اشاره به برتری الهلال گفت: ما بازی را ۴ بر یک باختیم و به تیم الهلال تبریک می‌گویم. آقای ژسوس سرمربی الهلال را خوب می‌شناسم. در یک چهارم نهایی جام یوفا وقتی مربی فنرباغچه بودم، او مربی بنفیکا بود. دو سال قبل هم که مربی فنرباغچه بودم من جای او آمدم. ژسوس مربی بسیار موفق و با‌تجربه‌ای است. به او تبریک می‌گویم که انرژی بسیار بالایی دارد و با وجود اینکه سن بالایی دارد، تشنه موفقیت و پیروزی است.

وی که به تازگی کارش را در پرسپولیس آغاز کرده است، در واکنش به طرح این موضوع که امیدواری زیادی به اینکه روز‌های خوبی در پرسپولیس داشته باشد، وجود دارد، یادآور شد: امروز دهمین روزی است که من کنار پرسپولیس هستم و این دومین مسابقه‌ای است که هدایت این تیم را برعهده دارم. ما فقط توانستیم با توجه به فشردگی مسابقات یک تمرین خوب داشته باشیم. ما فردا باید ریکاوری کنیم و سه روز دیگر هم بازی داریم؛ اصلاً با این شرایط فرصت تمرین نداریم. در نهایت هر چهار روز یک بار داریم بازی می‌کنیم. این حالت نرمال و استاندارد که حداقل یک ماه کنار تیم باشم و بازیکنان را تمرین دهم، نداشتم. در نهایت این تیم ماست و این بازیکنان ما هستند. این بازی نمی‌تواند معیاری برای سنجش تیم ما باشد. من به بازیکنانم اعتماد کامل دارم و شک نکنید در لیگ ایران تمام تلاش‌مان را برای موفقیت انجام می‌دهیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این پرسش که «پرسپولیس با شکست مقابل الهلال به رده نهم جدول لیگ نخبگان سقوط کرد. با این اوصاف آیا این امیدواری وجود دارد که بتواند با شکست النصر به مرحله بعد لیگ نخبگان صعود کند؟»، تأکید کرد: برای این سؤال باید اول واقع‌بین باشیم. ظرفیت تیم ما مشخص است، کیفیت و قدرت ما هم مشخص. قدرت تیمی که امروز با آن بازی کردیم و همینطور النصر هم مشخص است. ما قرار نیست، چون آنها بازیکنان خوبی دارند پا پس بکشیم و کارمان را می‌کنیم. تمام سعی‌مان را می‌کنیم که سه امتیاز را بگیریم. این بازیکنانی که در اختیار داریم برای ما بهترین بازیکنان ممکن هستند و در نهایت تلاش‌مان را خواهیم کرد که با همین بازیکنان سه امتیاز را بگیریم.

کارتال در پایان خاطر نشان کرد: می‌خواهم به سؤال شما یک چیز اضافه کنم؛ ما فصل قبل در لیگ ایران قهرمان شدیم. برای اینکه در این مسابقات آسیایی بتوانیم درست و خوب رقابت کنیم، باید واقع‌بین باشیم. در این مسابقات باید با اسکواد باکیفیت‌تری حضور داشته باشیم. ما تلاش‌مان را ادامه خواهیم داد و براساس آن در انتهای لیگ براساس جایگاهی که داریم برای سال بعد یک برنامه‌ریزی خواهیم داشت. قطعاً با مدیریت باشگاه درباره اهداف و برنامه‌ریزی سال بعد صحبت و تصمیم‌گیری می‌کنیم.

برچسب ها: اسماعیل کارتال
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک
هر لحظه خبری تازه از باشگاه پرسپولیس به گوش میرسد،این در حالیست که تمام شواهد حکایت از سرمربی شدن اوسمار ویرا دارد.
صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ آغاز شده و کارفرمایان می‌توانند درخواست‌های خود را از طریق سامانه اشتغال اتباع خارجی ثبت کنند.
لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم
دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد توافق قاهره میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از اعتبار ساقط شده و هرگونه درخواست جدید آژانس تنها در صورت بررسی مجدد در تهران انجام خواهد شد.
افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا
شرکت سایپا با ارسال نامه‌ای رسمی به سازمان بورس از توقف نماد معاملاتی خود تا زمان اعلام قیمت‌های جدید خبر داد؛ تصمیمی که نشان از افزایش قریب‌الوقوع نرخ محصولات این خودروساز دارد.
سارکوزی راهی زندان شد سارکوزی راهی زندان شد
نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور پیشین فرانسه، امروز برای اجرای حکم پنج‌ساله زندان به جرم دریافت کمک مالی غیرقانونی از لیبی برای کارزار انتخاباتی سال ۲۰۰۷، وارد زندان شد.
واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها
معاون اول رئیس‌جمهور و عارف در واکنش جداگانه به ادعای سه کشور اروپایی درباره «مکانیسم ماشه» آن را فاقد مبنای حقوقی خواندند و تأکید کردند دستگاه‌های کشور آمادگی کامل برای مدیریت هرگونه تهدید را دارند.
بازداشت بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز و آدم‌ربایی بازداشت بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز و آدم‌ربایی
یک بازیگر سرشناس سینمای با شکایت دختری ۲۰ ساله و به اتهام «آدم‌ربایی» و «تجاوز به عنف»، با دستور مقام قضایی بازداشت شد. پلیس تهران اعلام کرده در دستگیری وی نقشی نداشته و موضوع از طریق مرجع قضایی پیگیری می‌شود.
برگزیده
فرار به پایان رسید؟ سربازی یا تراکتور سازی؟ فرار به پایان رسید؟ سربازی یا تراکتور سازی؟
پایان معافیت تحصیلی علیرضا بیرانوند، او را در آستانه جدایی از تراکتور قرار داده است. دروازه‌بان ملی‌پوش باید به‌زودی وضعیت سربازی خود را مشخص کند
پرسپولیس-خیبر؛ نوش دارو قبل از نفس های آخر مربی؟  پرسپولیس-خیبر؛ نوش دارو قبل از نفس های آخر مربی؟ 
برای وحید هاشمیان، این دیدار حکم مرگ و زندگی را دارد. سرمربی‌ای که با وجود حمایت ابتدایی باشگاه، حالا در آستانه‌ی پایان مهلت دو هفته‌ای خود از سوی مدیریت قرار گرفته است.
جنگ تاج و تخت در آلیانز آرنا؛ بایرن یا دورتموند؟  جنگ تاج و تخت در آلیانز آرنا؛ بایرن یا دورتموند؟ 
استادیوم سرخ آلیانز آرنا بار دیگر میزبان دیداری است که بوی تاریخ و رقابت از آن بلند می‌شود. بایرن مونیخ، تیمی که با وینسنت کمپانی به اوج بازگشته، این‌بار در خانه به مصاف زنبورهای خطرناک دورتموند می‌رود
صفحه خبر بالای تصاویر