کد خبر: ۵۷۴۲۴
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۷

ترامپ سیاست فشار حداکثری علیه ایران را دوباره آغاز می‌کند

یک مقام ارشد آمریکایی اظهار داشت که دونالد ترامپ قصد دارد با صدور یک فرمان اجرایی جدید، سیاست فشار حداکثری علیه ایران را از سر بگیرد. این سیاست شامل تحریم‌های جدید و تلاش برای کاهش درآمد‌های نفتی ایران خواهد بود.
ترامپ سیاست فشار حداکثری علیه ایران را دوباره آغاز می‌کند

مخاطب۲۴- یک منبع ارشد آمریکایی مدعی شد که دونالد ترامپ آمریکا قصد دارد با صدور یک فرمان اجرایی، سیاست فشار حداکثری علیه ایران را دوباره از سر بگیرد، از جمله با وضع تحریم و تلاش برای از بین بردن درآمد‌های نفتی ایران.

یک مقام ارشد آمریکایی گفت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا امروز (سه‌شنبه) یک فرمان اجرایی صادر خواهد کرد تا سازوکار «فشار حداکثری» علیه ایران را از سر بگیرد.

این منبع ارشد آمریکایی که نخواست نامش فاش شود، به خبرگزاری رویترز گفت که این فرمان احتمالی ترامپ درباره ایران با هدف «مسدودکردن تمامی مسیر‌های دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای» و مقابله با «نفوذ مخرب» ایران در منطقه صادر خواهد شد.

به گزارش رویترز، ترامپ در این فرمان اجرایی وزارت خزانه‌داری آمریکا را موظف می‌کند که «حداکثر فشار اقتصادی» را علیه ایران اعمال کند، از جمله وضع تحریم‌ها و سازوکار‌های اجرایی علیه کسانی که تحریم‌های موجود را نقض می‌کنند.

این منبع آگاه همچنین گفت وزیر امور خارجه آمریکا معافیت‌های تحریمی موجود را اصلاح یا لغو خواهد کرد و با وزارت خزانه‌داری همکاری می‌کند تا کارزاری را برای «کاهش صادرات نفت ایران» و به صفر رساندن آن اجرا کند.

این اقدام درحالی است که به گفته مقام‌های آمریکایی، سیاست فشار حداکثری ترامپ در دوره اول حضور او در کاخ سفید، سیاستی شکست خورده است.

برچسب ها: دونالد ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر