کد خبر: ۵۷۴۲۳
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۱

مرد مراغه‌ای همسرش را با روسری خفه کرد

مردی ۳۶ ساله در مراغه به دلیل اختلافات خانوادگی، همسر ۳۲ ساله‌اش را با روسری خفه کرد؛ جسد زن در کارگاه بلوک‌زنی کشف و متهم پس از اعتراف دستگیر شد.
مرد مراغه‌ای همسرش را با روسری خفه کرد

مخاطب۲۴- سرهنگ توحید فارسی، فرمانده انتظامی شهرستان مراغه در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی دریافت گزارشی درباره مفقود شدن یک زن در دی ماه ۱۴۰۳، پرونده جهت پیگیری گسترده به فرماندهی انتظامی شهرستان مراغه ارجاع شد. تلاش‌های مداوم نیرو‌های پلیس در تحقیقات میدانی، با استفاده از روش‌های اطلاعاتی و علمی در کشف جرم، و با توجه به اختلافات خانوادگی موجود، کارآگاهان نسبت به همسر زن مشکوک شدند. با هدایت خانواده مقتول و بررسی یک کارگاه بلوک زنی متعلق به متهم، جسد زنی ۳۲ ساله که خفه شده بود، کشف شد و برای بررسی‌های بیشتر به پزشکی قانونی انتقال یافت.

وی افزود: پس از انجام مراحل پیگیری و استفاده از تکنیک‌های خاص اطلاعاتی، مرد ۳۶ ساله‌ای به عنوان قاتل به مقر انتظامی مراجعه و دستگیر شد. در بازجویی‌ها وی به خفه کردن همسرش با استفاده از روسری در کارگاه بلوک زنی به دلیل اختلافات خانوادگی اعتراف کرد. پس از تکمیل پرونده، مراحل قانونی طی شد و متهم به زندان منتقل شد.

فرمانده انتظامی شهرستان مراغه خاطرنشان کرد: آموزش مهارت‌های کنترل خشم و مراجعه به مشاوران خانوادگی را به عنوان راهکاری برای پیشگیری از این نوع جرایم مطرح کرد.

برچسب ها: قتل
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
پخش زنده دادگاه‌های علنی برخط با دسترسی عمومی پخش زنده دادگاه‌های علنی برخط با دسترسی عمومی
معاونت منابع انسانی قوه قضاییه اعلام کرد دادگاه‌های علنی از این پس به‌صورت برخط و روزانه از طریق کانال‌های رسمی برای عموم قابل مشاهده خواهند بود.
توافق هسته‌ای محور سفر بن‌سلمان به واشنگتن توافق هسته‌ای محور سفر بن‌سلمان به واشنگتن
خبرگزاری فرانسه اعلام کرد ولیعهد عربستان در سفر رسمی به آمریکا، چارچوب توافق همکاری هسته‌ای غیرنظامی را با دونالد ترامپ امضا خواهد کرد.
شروع پرداخت یارانه یسنا+ فیلم شروع پرداخت یارانه یسنا+ فیلم
وزارت رفاه اعلام کرد: مادران دارای نوزاد زیر ۲ سال از ماه آذر، مبلغ ۷۰۰ هزار تومان یارانه یسنا برای تغذیه کودکان خود دریافت خواهند کرد.
نیمی از دیابتی‌ها از بیماری خود بی‌خبرند؛ هشدار وزارت بهداشت نیمی از دیابتی‌ها از بیماری خود بی‌خبرند؛ هشدار وزارت بهداشت
معاون بهداشت وزارت بهداشت هشدار داد: دیابت بیماری مرموزی است که نیمی از مبتلایان از آن بی‌اطلاع‌اند و می‌تواند به «سونامی خاموش» عوارض جدی منجر شود.
النشره: اسرائیل خط آبی لبنان را رد کرد النشره: اسرائیل خط آبی لبنان را رد کرد
رسانه لبنانی النشره گزارش داد اسرائیل با تعدیل ماموریت یونیفل و عبور آشکار از خط آبی، بخش‌هایی از جنوب لبنان را تحت کنترل خود گرفته است.
پلمب مراکز و صفحات مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو پلمب مراکز و صفحات مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو
دادستان تهران از پلمب ۲ مرکز فاقد مجوز و مسدودسازی ۴۷ صفحه مجازی مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو خبر داد و هشدار داد خانواده‌ها مراقب تبلیغات فریبنده باشند.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر