کد خبر: ۵۷۴۲۳
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۱

مرد مراغه‌ای همسرش را با روسری خفه کرد

مردی ۳۶ ساله در مراغه به دلیل اختلافات خانوادگی، همسر ۳۲ ساله‌اش را با روسری خفه کرد؛ جسد زن در کارگاه بلوک‌زنی کشف و متهم پس از اعتراف دستگیر شد.
مرد مراغه‌ای همسرش را با روسری خفه کرد

مخاطب۲۴- سرهنگ توحید فارسی، فرمانده انتظامی شهرستان مراغه در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی دریافت گزارشی درباره مفقود شدن یک زن در دی ماه ۱۴۰۳، پرونده جهت پیگیری گسترده به فرماندهی انتظامی شهرستان مراغه ارجاع شد. تلاش‌های مداوم نیرو‌های پلیس در تحقیقات میدانی، با استفاده از روش‌های اطلاعاتی و علمی در کشف جرم، و با توجه به اختلافات خانوادگی موجود، کارآگاهان نسبت به همسر زن مشکوک شدند. با هدایت خانواده مقتول و بررسی یک کارگاه بلوک زنی متعلق به متهم، جسد زنی ۳۲ ساله که خفه شده بود، کشف شد و برای بررسی‌های بیشتر به پزشکی قانونی انتقال یافت.

وی افزود: پس از انجام مراحل پیگیری و استفاده از تکنیک‌های خاص اطلاعاتی، مرد ۳۶ ساله‌ای به عنوان قاتل به مقر انتظامی مراجعه و دستگیر شد. در بازجویی‌ها وی به خفه کردن همسرش با استفاده از روسری در کارگاه بلوک زنی به دلیل اختلافات خانوادگی اعتراف کرد. پس از تکمیل پرونده، مراحل قانونی طی شد و متهم به زندان منتقل شد.

فرمانده انتظامی شهرستان مراغه خاطرنشان کرد: آموزش مهارت‌های کنترل خشم و مراجعه به مشاوران خانوادگی را به عنوان راهکاری برای پیشگیری از این نوع جرایم مطرح کرد.

برچسب ها: قتل
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اولین مصاحبه با قاتل دانشجوی دانشگاه تهران اولین مصاحبه با قاتل دانشجوی دانشگاه تهران
سارقان و قاتل مرحوم خالقی صحنه سرقت و جنایت را تشریح کردند.
بازداشت یک هنرمند در تهران به دلیل توهین به بشار اسد صحت دارد؟ بازداشت یک هنرمند در تهران به دلیل توهین به بشار اسد صحت دارد؟
امیر رئیسیان وکیل مدعی شد است: آقای ‎خسرو آذربیگ هنرمند دف‌نواز عصر دوشنبه در خیابانی در تهران دستگیر شده است. به خانواده ایشان گفته شده است که اتهام ایشان توهین به «بشار اسد» بوده است.
اظهارات متهم به قتل دانشجوی دانشگاه تهران در جلسه بازپرسی اولیه اظهارات متهم به قتل دانشجوی دانشگاه تهران در جلسه بازپرسی اولیه
متهم به قتل دانشجوی دانشگاه تهران در جلسه بازپرسی اولیه با بیان اینکه دو سه ضربه به مقتول زدم، گفت: روز جمعه (۲۶ بهمن) متوجه شدم چه اتفاقی افتاده است.
دوبلور «معاون کلانتر» درگذشت دوبلور «معاون کلانتر» درگذشت
ایرج رضایی ـ دوبلور و مدیر دوبلاژ باسابقه ـ در سن ۸۹ سالگی درگذشت.
متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران دستگیر شدند متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران دستگیر شدند
سرپرست دادسرای جنایی از دستگیری عاملان سرقت و قتل امیر محمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران در شب گذشته (دوشنبه ۲۹ بهمن) خبر داد.
کنجکاوی در رابطه آری یا خیر؟ کنجکاوی در رابطه آری یا خیر؟
کنجکاوی می‌تواند رابطه شما را متحول کند پس به جای ایجاد تصورات اشتباه از شریک زندگیتان سوال بپرسید.
چابهار؛ بهشت ایران چابهار؛ بهشت ایران
بندر چابهار از شهر‌های استان سیستان و بلوچستان و تنها بندر اقیانوسی ایران است. بخاطر آب و هوای بهاری که بر این شهر ساکن است، اغلب مردم چابهار را بخاطر چهار فصل بهاری آن مخفف "چهابهار" می‌دانند و به آن لقب بهشت جنوب ایران می‌دهند.
برگزیده
اولین مصاحبه با قاتل دانشجوی دانشگاه تهران اولین مصاحبه با قاتل دانشجوی دانشگاه تهران
سارقان و قاتل مرحوم خالقی صحنه سرقت و جنایت را تشریح کردند.
نشست مزدی شورایعالی کار برگزار می‌شود نشست مزدی شورایعالی کار برگزار می‌شود
امروز (۳۰ بهمن) نشست سه‌جانبه شورایعالی کار با موضوع دستمزد ۱۴۰۴ در محل وزارت کار برگزار می‌شود. این نشست از ساعت ۱۶ آغاز می‌شود و نمایندگان سه گروه دولت، کارگران و کارفرمایان در آن شرکت می‌کنند.
موج جدید سرما در راه است موج جدید سرما در راه است
معاون برق و انرژی وزیر نیرو گفت: با توجه به گسترش و تداوم موج سرما در کشور در روز‌های آتی، مشارکت هموطنان در پویش ۲ درجه کمتر و صرفه جویی در مصرف برق و گاز به حفظ پایداری شبکه و تداوم خدمت‌رسانی این دو صنعت کمک شایانی می‌کند.
صفحه خبر بالای تصاویر