کد خبر: ۵۷۳۹۳
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۲
عضو فقهای شورای نگهبان:

درست است خانمی به یک نامحرم دست بدهد و از رسانه‌ها پخش بشود؟

عضو فقهای شورای نگهبان گفت: در برخی جشنواره‌ها آن هم در حضور کسانی که مسئولیت رسمی در جمهوری اسلامی دارند، خانمی به یک مرد نامحرم دست دهد و این‌گونه کلمات معاشقه آمیز در ملا عام به هم بگویند و از رسانه‌ها پخش بشود، اینها آن چیزی‌هایی است که انسان حقیقتاً از خدای متعال، از حضرت بقیه الاعظم و اهل‌البیت علیهم‌السلام، از شهدا و جانبازان خجالت‌زده می‌شود.
درست است خانمی به یک نامحرم دست بدهد و از رسانه‌ها پخش بشود؟

مخاطب۲۴- آیت‌الله شب‌زنده‌دار دبیر شورای‌عالی حوزه‌های علمیه و عضو فقهای شورای نگهبان در آغاز درس خارج اصول در مسجد اعظم اظهار کرد: میلاد مسعود مولایمان حضرت حسین بن علی (ع) و همچنین برادر بزرگوار ایشان حضرت ابوالفضل‌العباس (ع) را محضر حضرت بقیه الله الاعظم و فاطمه معصومه (س) و همه شیعیان و موالیان و همه شما بزرگوران تبریک عرض می‌کنم.



وی اضافه کرد: همان‌طور که در زیارت عاشورا بیان شد‌ه《ثَبِّتْ لِی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ أَصْحَابِ الْحُسَیْنِ》ما با حضرت سیدالشهدا (ع) و اصحاب و یاران با وفای ایشان و برادر بزرگوار ایشان حضرت ابوالفضل‌العباس (ع) قدم صدق داشته باشیم.



دبیر شورای‌عالی حوزه‌های علمیه تصریح کرد: قدم صدق نسبت به آل الله (ع) این است که برای اهدافی که آنها جان‌فشانی کردند، در بستر تاریخ پیوسته ملحوظ نظر باشد و در راه تحقق آنها گام برداشته شود و انتظار اهل‌البیت علیهم‌السلام خصوصاً از روحانیت این است که اقتدای به آنها کنند.

بیشتر بخوانید


وی افزود: خدای متعال بعد از قرون متمادی عنایت فرمود و این انقلاب اسلامی توسط فرزندی از اهل‌البیت علیهم‌السلام، امام امت پیروز شد و توسط فرزند دیگرشان، رهبر معظم انقلاب، استمرار پیدا کرد.



آیت‌الله شب‌زنده‌دار گفت: آنچه که گاهی انسان را در مقابل حق‌تعالی متألم و خجالت‌زده می‌کند، برخی وقایعی است که دیده می‌شود، مثل گرانی‌ها و اقتصاد ازیک‌طرف که البته ممکن است، توجیه‌های موجهی داشته باشد، اما برخی امور که شبیه فحشا هست، اگر نگوییم فحشا است.



وی اظهار کرد: در برخی جشنواره‌ها آن هم در حضور کسانی که مسئولیت رسمی در جمهوری اسلامی دارند، خانمی به یک مرد نامحرم دست دهد و این‌گونه کلمات معاشقه آمیز در ملا عام به هم بگویند و از رسانه‌ها پخش بشود، اینها آن چیزی‌هایی است که انسان حقیقتاً از خدای متعال، از حضرت بقیه الاعظم و اهل البیت علیهم السلام، از شهدا و جانبازان که سال‌هاست سختی‌ها و مشقات را تحمل کرده‌اند، خجالت‌زده می‌شود.



عضو فقهای شورای نگهبان عنوان کرد: بنده مطلع نیستم که وزیر ارشاد که در جلسه بوده‌اند، واکنشی به این کار داشته‌اند، در فیلم و عکسی که هست که ایشان نشسته بودند؛ ایشان باید بلند می‌شد و اعتراض می‌کرد و یا از مجلس بیرون می‌رفت که بدانند جمهوری اسلامی این چنین نیست.

برچسب ها: شورای نگهبان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می کند؟ اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می کند؟
رژیم صهیونیستی برای شناسایی و حمله به ساختمان‌ها از سامانه‌ای استفاده می‌کند که بر اساس احتمال پیشنهاد می‌دهد کدام ساختمان باید ویران شود.
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟ ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟
«در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از ۱۵ تا ۲۵ سال می‌شود. بر اساس مفاد این طرح، تمام مراحل رسیدگی به چنین جرمی خارج از نوبت و در شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.»
روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید! روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید!
«مهدی غفاریان» امدادگری که در روز‌های پرالتهاب جنگ و در میدان نبرد با آوار‌های فراوان حملات رژیم صهیونیستی به واحد‌های مسکونی و خانه غیرنظامیان در شهر تهران حضور داشته، حضوری پرتلاش، اما با عشق و ایثار برای نجات هموطنانی که بی گناه زیر آوار نفرت و وحشی گری رژیمی غاصب گرفتار شده‌اند.
نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟ نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟
وزیر خارجه ایران تاکید کرد که اقدامات اخیر آمریکایی‌ها خیانت به ایران یا به عمان به عنوان واسطه مذاکرات، نبود بلکه به اصل دیپلماسی خیانت شد.
ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند! ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند!
ترامپ مدعی تلاش برای ارتباط با طرف ایرانی شد و گفت: اگر لازم باشد با طرف ایرانی دیدار کنم، این کار را خواهم کرد.
پیام ظریف به آمریکا پیام ظریف به آمریکا
در روز ۱۲ تیرماه ۱۳۶۷، ناو آمریکایی «وینسنس»، یک فروند هواپیمای مسافربری ‏ایران را در خلیج فارس هدف قرار داد و همه ۲۹۰ سرنشین آن را به شهادت رساند.
برگزیده
اسکویید گیم رکورد زد اسکویید گیم رکورد زد
«بازی مرکب ۳» با بیش از ۶۰ میلیون تماشاگر در ۳ روز، رکورد نتفلیکس را شکست.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟ چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟
مادر شهیدان حسن و محمد باقری چند سال قبل در گفت‌وگویی از شرمندگی خود در برابر مادران شهدا سخن گفت: وقتی مادرانی هستند که مثلاً ۲ شهید یا سه شهید داده‌اند واقعاً انسان پیش آنها خیلی شرمنده است.
صفحه خبر بالای تصاویر