کد خبر: ۵۷۳۹
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۵

ساعت کاری ادارات تهران تغییر کرد

ساعت کاری ادارات تهران از دوشنبه هفته آینده تغییر خواهد کرد.
ساعت کاری ادارات تهران تغییر کرد

ساعت کاری ادارات تهران تغییر کرد

با دستور استاندار تهران از دوشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ ساعت کاری ادارات تهران تغییر می‌کند. این اقدام در جهت صرفه جویی در مصرف برق خواهد بود. ساعت کاری ادارات تهران از دوشنبه هفته آینده ۶:۳۰ تا ۱۳:۳۰ خواهد بود.

ساعت کاری ادارات تهران تغییر کرد

پی نوشت:

تکذیب خبر کاهش ساعات کاری ادارات در استان تهران

اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری تهران با صدور اطلاعیه ای خبر منتشره مبنی بر کاهش درخواست ساعات کاری دستگاه های اجرایی در استان تهران را تکذیب کرد.

به گزارش ایسنا، در اطلاعیه اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری تهران آمده است:«بدینوسیله به اطلاع تمامی شهروندان شریف و کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان تهران می رساند، خبر منتشره در برخی خبرگزاری ها و همچنین فضای مجازی در خصوص ابلاغ دستور استاندار تهران‌ مبنی بر کاهش ساعات کاری ادارات استان با هدف صرفه جویی در مصرف انرژی به هیچ وجه صحت نداشته و این درخواست در مرحله بررسی کارشناسی است و در صورت ابلاغ این دستور قطعا این موضوع از طریق خبرگزاری‌های رسمی به اطلاع عموم شهروندان استان تهران خواهد رسید.»

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
برگزیده
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
ایران‌گرایی برای توسعه ایران ایران‌گرایی برای توسعه ایران
جامعه ایرانی امروز به دلایل مختلف از جمله برآمدن نسل‌های تازه و دور شدن از فضای پرشور آرمان‌ها و انقلاب و مقتضیات فضای جنگ، به دنبال بازتعریف خود به عنوان جامعه ایرانی است. این مساله‌ای منحصر به نسل جوان نیست. مساله‌ای پیش روی ایران در مختصات امروز است.
نوکیسه گان مشغول خرابکاری‌اند! نوکیسه گان مشغول خرابکاری‌اند!
نوکیسه‌گی و پیامد‌های مخرب آن نوکیسه‌گانی که فاقد تجربه، دانش و تخصص کافی هستند، با ورود ناگهانی به عرصه‌های تصمیم‌گیری و اقتصادی، موجب بی‌ثباتی سیستم و تغییر معیار‌های ارزش‌گذاری اجتماعی می‌شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر