کد خبر: ۵۷۳۷۶
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۳

ضرب و شتم مدیر مدرسه توسط یک دانش‌آموز

روابط عمومی آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی تاکید کرده است: این اداره کل و نیز مدیریت آموزش و پرورش شهرستان سلماس، مطابق قوانین و مقررات پیگیر برخورد با برهم زنندگان نظم و امنیت روانی دانش‌آموزان و همکاران خدوم فرهنگی خواهند بود.
ضرب و شتم مدیر مدرسه توسط یک دانش‌آموز

مخاطب۲۴- اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی در پی ضرب و شتم مدیر یکی از مدارس در سلماس، بر پیگیری کامل این موضوع تاکید کرد.



در اطلاعیه اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش آذربایجان غربی که روز دوشنبه صادر شده، آمده است: ضرب و شتم مدیر یکی از مدارس سلماس توسط دانش آموز با مجروح شدن مدیر دبیرستان همراه شده و مدیر مضروب بلافاصله به بیمارستان سلماس منتقل شد.

بیشتر بخوانید


در ادامه این اطلاعیه اضافه شده است: به دنبال ضرب و شتم یکی از مدیران مدارس توسط دانش‌آموز مقطع متوسطه دوم در شهرستان سلماس، به منظور حفظ شان و کرامت فرهنگیان و در راستای حراست از کیان متولیان نظام تعلیم و تربیت در استان، بلافاصله موضوع مورد پیگیری مستقیم مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی قرار گرفت.



اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی با اشاره به تماس تلفنی مدیرکل این نهاد با مدیر مدرسه که یکی از نیرو‌های باسابقه درخشان آموزشی و تربیتی سلماس است، آورده است: ایشان در حال حاضر تحت درمان و طی دوران نقاهت بوده و خوشبختانه مشکل خاصی پیش نیامده است.



در این اطلاعیه اظهار شده است: همچنین با ورود دادستانی و فرماندهی انتظامی شهرستان، فرد مجرم مورد پیگرد قانونی قرار گرفته و موضوع در دست بررسی و رسیدگی است.



روابط عمومی آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی تاکید کرده است: این اداره کل و نیز مدیریت آموزش و پرورش شهرستان سلماس، مطابق قوانین و مقررات پیگیر برخورد با برهم زنندگان نظم و امنیت روانی دانش‌آموزان و همکاران خدوم فرهنگی خواهند بود.

برچسب ها: آموزش و پرورش
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.