کد خبر: ۵۷۳۱۳
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۸

دردسر‌های هوش مصنوعی و اعتراض خانواده خسرو شکیبایی

از وقتی توانمندی هوش مصنوعی در شبیه‌سازی صدا و تصویر عیان شد یکی از مهم‌ترین بحث‌ها حق کپی رایت یا به نوعی اجازه برای شبیه‌سازی از چهره‌های مشهور بود که حالا این دغدغه با آنچه در افتتاحیه پرماجرای جشنواره فیلم فجر رخ داد، برای چهره‌های درگذشته شکلی دیگر پیدا می‌کند.
دردسر‌های هوش مصنوعی و اعتراض خانواده خسرو شکیبایی

مخاطب۲۴- از مدت‌ها قبل هوش مصنوعی در تقلید یا زنده سازی صدای زیادی از خوانندگان از دنیا رفته ایرانی هنرنمایی کرده بود، اما در عرصه تصویر شاید آنقدر ماجرا جدی نبود که باعث گله‌مندی کسی شود. اما حالا افتتاحیه جشنواره فیلم فجر این بهانه را به وجود آورده و خانواده خسرو شکیبایی از نحوه شبیه‌سازی این هنرمند فقید انتقاد کردند.



به تازگی پوریا شکیبایی پسر زنده یاد خسرو شکیبایی با انتشار ویدیویی در فضای مجازی بیان کرده که در روز‌های گذشته ویدیویی برای او ارسال و نارضایتی‌هایی نسبت به آن مطرح شده است.

بیشتر بخوانید


این ویدیو به شب افتتاحیه جشنواره فیلم فجر در تالار وحدت اشاره دارد که در بخش یادبود هنرمندان درگذشته سینما تصویری به نمایش درآمد که در آن خسرو شکیبایی شبیه سازی شده با هوش مصنوعی با اشاره به اینکه پوستر خوبی برای جشنواره طراحی شده، همه را به مهربانی دعوت و تاکید می‌کند، آنجایی که او در آن هست به اندازه کافی برای دروغ و حسادت و کلک چوب دارند.



حالا پوریا شکیبایی در ویدیویی کوتاه با بیان اینکه به خاطر ناراحتی زیاد مادرش این پیام را منتشر کرده، گفته است که بهتر بود در تولید چنین محتوایی صداقت در کلام و معرفت در امانتداری رعایت می‌شد.



او همچنین اشاره کرده که با خودش و مادرش هیچ تماسی گرفته نشده و شاید اگر این اتفاق می‌افتاد کمک بهتری برای خلق یک اثر مقبول‌تر صورت می‌گرفت.



آنچه پوریا شکیبایی نسبت به آن اعتراض دارد در همان شب افتتاحیه هم به دلیل کیفیت شبیه‌سازی مورد نقد قرار گرفته بود ولی به نظر می‌رسد از این پس تولید محتوا‌هایی با استفاده از هوش مصنوعی به کاری رایج بدل می‌شود، چرا هم که در دسترس‌تر است و هم سهل‌تر، ضمن اینکه امکان بروز خلاقیت بیشتری را فراهم می‌کند، اما شاید درست‌تر این باشد که حداقل در استفاده از چهره‌های خاص به نحوی دیگر عمل شود.

برچسب ها: هوش مصنوعی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن
دور دیگری از مذاکرات ایران و آمریکا در روزهای آتی برگزار می‌شود
فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران
بغض شمسایی در پایان نشست خبری ترکید و گفت: رفتار حرفه‌ای مجاب می‌کرد که در مسابقات آسیایی شرکت کنیم. تسلیت می‌گویم به مردم عزیز کشورم به خاطر اینکه داغدار هستند. برای ما اینجا فوتبال ارزش ندارد و چیزی که ارزش داشت این بود که در کنار هم بودیم و خواستیم از هم دفاع کنیم.
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد
در پی حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ و حواشی روزهای اخیر، از جمله اظهارات بحث‌برانگیز یکی از مجریان شبکه افق که با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شد، طی دو روز گذشته نشانه‌هایی از شکل‌گیری موجی از خداحافظی و فاصله‌گرفتن بازیگران از تلویزیون و سینما به چشم می‌خورد.
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر