کد خبر: ۵۷۲۱۵
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۳

اعتراض پسر پزشکیان به نمایندگان مجلس!

یوسف پزشکیان پسر رئیس جمهور و مشاور و دستیار رسانه‌ای رئیس دفتر رئیس جمهور درباره انتقادات برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دولت، بیان کرد که چرا باید چیزی را تصویب و اجرا کنیم که اختلافات را دامن بزند و نتیجه‌اش چیزی باشد که هیچ کس حاضر نباشد مسئولیتش را بپذیرد؟
اعتراض پسر پزشکیان به نمایندگان مجلس!

یوسف پزشکیان در یاداشتی با عنوان «تشخیص اولویت ها» نوشت: ما که علم غیب نداریم و نمی‌توانیم درباره نیت بعضی عزیزان نماینده مجلس و گروهی که با آنها هم‌نظر هستند قضاوت کنیم. سعی می‌کنیم فرض کنیم نیت‌شان خیر است. در نتیجه اختلافی را که در فضای سیاسی ایجاد می‌کنند به تفاوت در تشخیص اولویت‌ها ربط می‌دهیم.

اولین اختلاف اینجا ظاهر می‌شود که دوستان اجرای قانون را مهم‌ترین اولویت کشور می‌دانند و ما پرهیز از اختلاف و اتحاد مقابل تهدید‌ها را اولویت اول امروز کشور می‌دانیم. اگر بی‌خیال اختلاف اول شویم، دومی ظاهر می‌شود: اینکه از میان انبوه قوانینی که اجرا نشده‌اند، اجرای کدام‌یک اولویت است؟

رئیس‌جمهور پیگیر اجرای کاداستر، جی‌نف و ۱۶۹ مکرر مالیاتی است تا جلوی فساد گرفته شود و دنبال قوانین پزشک خانواده و ارجاع است تا مشکلات سلامت مردم حل شود. چرا باید چیزی را تصویب و اجرا کنیم که اختلافات را دامن بزند و نتیجه‌اش چیزی باشد که هیچ کس حاضر نباشد مسئولیتش را بپذیرد؟

برچسب ها: یوسف پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
برگزیده
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
صفحه خبر بالای تصاویر