کد خبر: ۵۷۱۷۴
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۱

ضبط اموال بابک زنجانی به نفع کرسنت

وکیل بابک زنجانی در خصوص پرونده کرسنت و اموال موکل خود توضیحاتی را شرح داد.
ضبط اموال بابک زنجانی به نفع کرسنت

مخاطب۲۴- رسول کوهپایه‌زاده، وکیل دادگستری، در خصوص پرونده کرسنت اظهارداشت: در خصوص پرونده موسوم به کرسنت و محکومیت دولت ایران به پرداخت خسارت هنگفت میلیارد دلاری و متعاقباً شناسایی، توقیف و ضبط اموال دولت ایران در انگلستان و هلند اینک اخباری مبنی بر تلاش بر توقیف و ضبط اموال موکل بانک زنجانی در کشور مالزی در این راستا مطرح شده است، با این توضیح که بانک FIIB در منطقه لاوان مالزی متعلق به بابک زنجانی است که پول‌های معاملات نفتی موکل و شرکت نفت به حساب‌های این بانک واریز شده بود.



وی افزود: حسب اخبار واصله شرکت کرسنت پترولیوم درصدد است با دریافت مجوز دادگاه موجودی و ذخایر بانک مذکور را توقیف کرده تا بخشی از طلب خود در راستای اجرای احکام داوری علیه ایران را وصول کند.



این وکیل دادگستری در ادامه گفت: نکته بسیار مهم اینکه در طول ١٠سال گذشته که وکالت پرونده بابک زنجانی را به عهده داشتم به کرار و در طی ٢۶ جلسه دادگاه نام بانک FIIB مطرح شد. متأسفانه علیرغم اظهارات متعدد و دفاعیات موکل مبنی بر اینکه پول‌های واریزی از سوی شرکت نفت در بانک FIIB موجود است، اما به دلیل تحریم‌ها حساب مذکور مسدود بوده و قابلیت انتقال ندارد، اما شاکی پرونده و وزیر وقت نفت همواره طی مصاحبه‌های متعدد از جمله حضور در برنامه تلویزیونی پایش ادعا کرد که اساساً بانک FIIB هیچ اعتباری ندارد و کل سرمایه و موجودی آن به ۵٠٠ هزار دلار هم نمی‌رسد و اصلاً پولی به این بانک وارد نشده است. این فرد مدعی بود که موکل بابک زنجانی هیچ مالی در مالزی ندارد.

بیشتر بخوانید


کوهپایه زاده افزود: این در حالی بود که در حال فرایند رسیدگی و طی ٢۶ جلسه دادگاه با اسناد و مدارک بیان کردیم که این بانک معتبر است و این پول به حساب بانک مالزی منظور شده است، اما به دلیل تحریم قابلیت انتقال و جابجایی ندارد.



کوهپایه زاده گفت: اینک گذشت زمان صحت و حقانیت دفاعیات را مشخص کرد، اگر این بانک به گفته وزیر وقت نفت بی ارزش بوده و خالی از وجه است، چرا شرکت کرسنت پترولیوم اکنون در مالزی در پی توقیف وجوه این بانک است.



وی افزود: آن زمان در مقام دفاع بار‌ها اعلام کردیم که ظاهراً اراده جدی جهت حل مشکل و تسویه بدهی موکل از سوی برخی دولتمردان وجود ندارد و ایشان علیرغم شعار‌هایی که می‌دهند بیش از آنکه به دنبال استیفای حقوق بیت المال باشند در پی تحقق اهداف خود در بازی‌های سیاسی هستند و حال با گذشت زمان واقعیت امر آشکار شده است.



این وکیل دادگستری گفت: اگر تدبیر و حمایت دستگاه قضائی و نهاد ذی ربط امنیتی نبود، واقعیت پرونده موکل بابک زنجانی در پس جنجال‌های سیاسی دفن می‌شد و اموال موکل هیچگاه به کشور مسترد نمی‌گشت. آنان که آن زمان با تکیه بر مسند وزارت بار‌ها در رسانه‌های جمعی موکل را متهم به دروغگویی می‌کردند و مدعی بودند که موکل بابک زنجانی هیچ مالی در خارج از کشور ندارد و دفاعیات وی خلاف واقع است اینک باید در پیشگاه ملت و قانون و مراجع ذی صلاح پاسخگو باشند؛ اگر چنین بانکی وجود نداشت و ندارد و اگر وجوحی در این بانک مستقر نیست اکنون شرکت کرسنت پترولیوم به دنبال ضبط و توقیف چه اموال و چه وجوهی در کشور مالزی است؟

برچسب ها: پرونده کرسنت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر