کد خبر: ۵۷۱۶۶
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۱

هوای تهران در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس

هوای تهران در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه قرار دارد.
هوای تهران در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس

مخاطب۲۴- در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۱۶ در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه قرار دارد؛ در این شرایط بیماران قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.



بر اساس اطلاعات ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوا، در حال حاضر ۶ نقطه از شهر تهران در وضعیت ناسالم برای همه قرار دارد که آلوده‌ترین نقاط در میدان فتح در منطقه ۹ با شاخص ۱۵۸، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۱۵۵ و شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۱۵۵ است.



آلاینده شاخص هوای تهران ذرات کمتر از ۲.۵ میکرون است و پیش بینی می‌شود با تشدید انتشار این ذرات،  آلودگی هوا تا روز آینده در مناطق جنوبی و مرکزی شهر تهران افزایش یابد.  




طبق شاخص کیفیت هوا (AQI)، زمانی که عدد شاخص بین ۵۱ تا ۱۰۰ باشد، کیفیت هوا "قابل‌قبول" است، اما اگر شاخص بین ۱۰۱ تا ۱۵۰ باشد، هوا در شرایط "ناسالم برای گروه‌های حساس" قرار می‌گیرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
شادی منشوری زکی‌پور در فوتبال شادی منشوری زکی‌پور در فوتبال
شادی گل میلاد زکی‌پور، بازیکن سپاهان، پس از گل سوم تیمش مقابل پرسپولیس، با عنوان "شادی گل منشوری" شناخته شد. در این گزارش، به مقایسه این شادی گل با موارد مشابه در فوتبال جهان و بررسی نوع جریمه و سطح برخورد یوفا و فیفا با این موارد پرداخته شده است.
گلایه مازیار لرستانی از عزت‌الله ضرغامی گلایه مازیار لرستانی از عزت‌الله ضرغامی
مازیار لرستانی با انتشار یک استوری در اینستاگرام از عملکرد عزت‌الله ضرغامی انتقاد کرد.
طبقه‌بندی مشاغل چه مزایایی برای کارگران دارد؟ طبقه‌بندی مشاغل چه مزایایی برای کارگران دارد؟
طبق قانون طرح طبقه‌بندی مشاغل در واحد‌های بالای ۵۰ نفر کارکن باید اجرایی و عملیاتی شود تا همه کارگران و نیرو‌های کار بر اساس توانمندی و مهارتی که دارند، از عدالت مزدی برخوردار شوند.
دادستان تهران: افراد مظنون در پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران دستگیر شدند دادستان تهران: افراد مظنون در پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران دستگیر شدند
دادستان تهران با اشاره به اینکه متاسفانه هنوز به مرحله کشف این جرم نرسیده‌ایم، افزود: افراد مظنون در این رابطه دستگیر شدند و تحقیقات در این زمینه در حال انجام است. کار‌های فنی و اطلاعاتی در دست اقدام است. تلاش داریم در اسرع وقت مرتکب این بزه را دستگیر کرده و به سزای اعمالش برسانیم.
ایران از فرود دو هواپیمای لبنانی جلوگیری کرد ایران از فرود دو هواپیمای لبنانی جلوگیری کرد
ایران تنها در صورتی به این هواپیما‌ها اجازه فرود می‌دهد که پرواز‌های ایرانی هم اجازه سفر به بیروت را داشته باشند
نگهداری مار پیتول عظیم درون خانه زن ایرانی! نگهداری مار پیتول عظیم درون خانه زن ایرانی!
این تصاویر که در فضای مجازی وایرال شده را ببینید.
حسین علیزاده: جشنواره فجر فرمایشی است حسین علیزاده: جشنواره فجر فرمایشی است
حسین علیزاده هنرمند پیشکسوت در بیانیه‌ای جشنواره فجر را جشنواره‌ای فرمایشی و غیر هنری دانست و نوشت:همه‌ی افتخارم در موسیقی ایران همواره عدم حضور درجشنواره موسیقی فجر بوده است
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر