کد خبر: ۵۷۱۳۹
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۰

موسیمانه از استقلال جدا خواهد شد؟

چند وب‌سایت آفریقای جنوبی با انتشار خبر نوتیس سرمربی استقلال اعلام کرده‌اند او در آستانه ترک ایران است.
موسیمانه از استقلال جدا خواهد شد؟

مخاطب۲۴- در شرایطی که گفته شده بود پیتسو موسیمانه و دستیارانش برای افتتاح حساب و دریافت مطالباتشان راهی دبی شده‌اند تا مشکل پرداختی‌ها به کادرفنی خارجی آبی‌ها حل شود، اما اکانون رسانه‌های آفریقایی از احتمال فسخ قرارداد موسیمانه و استقلال تا ۲۴ ساعت آینده خبر می‌دهند. ساندی ورلد نوشته است پیتسو موسیمانه سرمربی استقلال، دیروز به آنها اخطار ۲۴ ساعته داد تا هرگونه حقوق پرداخت نشده را پرداخت کنند و یا قراردادشان فسخ شود. این رسانه آفریقای جنوبی مطلع شده است که او تا ساعت ۱۵ به باشگاه فرصت داده تا پرداخت‌ها را انجام دهد که در غیر این صورت موسیمانه و کادر فنی‌اش باشگاه را ترک خواهند کرد.



در گزارش این سایت آمده است:



پیتسو موسیمانه، سرمربی تیم استقلال ایران، روز دوشنبه به این باشگاه ۲۴ ساعت مهلت داد تا دستمزد‌های معوقه خود را پرداخت کند، در غیر این صورت قرارداد وی فسخ خواهد شد. به گزارش "ساندی ورلد"، موسیمانه به باشگاه استقلال تا ساعت ۳ بعدازظهر سه‌شنبه مهلت داده است تا پرداخت‌ها را انجام دهند، در غیر این صورت موسیمانه و کادر فنی‌اش از تیم جدا خواهند شد. گزارش‌ها حاکی از آن است که باشگاه استقلال در حال حاضر با مشکلات مالی مواجه است.

بیشتر بخوانید


استقلال اولین هشدار خود را از نمایندگان موسیمانه در تاریخ ۱ ژانویه دریافت کرد و طبق مقررات فیفا، قرار بود پرداخت‌ها تا ۱۵ ژانویه انجام شود. با این حال، پول هنوز پرداخت نشده بود. در آن زمان، باشگاه مقادیر کمی پرداخت کرده بود، اما میزان کل بدهی‌ها همچنان بالا بود.



یک منبع آگاه به ساندی ورلد می‌گوید: "ما دوباره ۱۰ روز مهلت به آنها دادیم، اما آنها انواع بهانه‌ها را آوردند و گفتند که بانک‌هایشان با مشکلاتی مواجه هستند. "



این منبع افزود: "این عجیب است، چون وقتی آنها وارد باشگاه شدند، از همان بانک پول دریافت کردند. وکلای پیتسو در حال تهیه نامه‌ای به باشگاه هستند. این نامه به استقلال ۲۴ ساعت مهلت می‌دهد از دوشنبه تا سه‌شنبه دستمزد‌ها را پرداخت کند. "طبق گزارش‌ها، موسیمانه و کادر فنی‌اش در حال حاضر در دبی هستند. بخش ارتباطات باشگاه نتواستند به تماس‌ها پاسخ دهند، و مویرا تلاگاله، مدیر برنامه و همسر موسیمانه، نیز در تلفن خود برای اظهار نظر در این خصوص در دسترس نبود.



وب‌سایت کیک آف آفریقا نیز در گزارشی آورده است:
پیتسو موسیمانه در آستانه ترک استقلال ایران قرار دارد، زیرا این سرمربی همچنان منتظر دریافت دستمزد‌های معوقه‌اش است. سرمربی اهل آفریقای جنوبی که از اکتبر سال گذشته به تیم استقلال ایران پیوسته است، بعد از اینکه این تیم در معرض سقوط به لیگ پایین‌تر قرار داشت، توانست آنها را از بحران نجات دهد.



با این حال، در دو ماه گذشته، موسیمانه و کادر فنی‌اش دستمزد‌های خود را دریافت نکرده‌اند، که این موضوع منجر به بروز اختلافاتی بین نمایندگان موسیمانه و باشگاه شده است. طبق گزارش‌ها، تیم حقوقی موسیمانه پیشتر یک هشدار به باشگاه ارسال کرده و خواسته بود که تمامی پرداخت‌های معوقه در مدت ۱۵ روز تسویه شوند.



با این حال، در دو ماه گذشته، موسیمانه و کادر فنی‌اش دستمزد‌های خود را دریافت نکرده‌اند، که این موضوع منجر به بروز اختلافاتی بین نمایندگان موسیمانه و باشگاه شده است. طبق گزارش‌ها، تیم حقوقی موسیمانه پیشتر یک هشدار به باشگاه ارسال کرده و خواسته بود که تمامی پرداخت‌های معوقه در مدت ۱۵ روز تسویه شوند.



با اینکه این درخواست برآورده نشده است و موسیمانه و کادر فنی‌اش هنوز پول خود را دریافت نکرده‌اند، این سرمربی تصمیم گرفته بود تا در تیم بماند چرا که به او قول داده شده بود که در زمان مناسب دستمزدش پرداخت خواهد شد. حالا یک ضرب‌الاجل جدید تعیین شده است، به طوری که منابع خبر داده‌اند باشگاه استقلال تا پایان روز سه‌شنبه فرصت دارد تا تعهدات مالی خود را نسبت به سرمربی و کادر فنی‌اش انجام دهد.



طبق گزارش‌های دریافتی، این هشدار نهایی روز دوشنبه به باشگاه ارسال شده است و آنها فقط ۲۴ ساعت فرصت دارند تا اقدام کنند، در غیر این صورت قرارداد میان دو طرف فسخ خواهد شد. مویرا تلاگاله، نماینده موسیمانه که همسر وی نیز هست، به تلاش‌های تماس برای اظهار نظر پاسخ نداد. علاوه بر این، رسانه ساکر لادومای در گزارشی آورده است:


پیتسو موسیمانه در آستانه ترک تیم استقلال ایران قرار دارد. این سرمربی در ماه‌های اخیر درگیر یک درگیری خارج از زمین بوده است، به طوری که طبق گزارش "ساکر لادومای" اوایل این ماه، تایید شده که موسیمانه دو ماه است که دستمزد خود را دریافت نکرده است.



با وجود این مشکلات خارج از زمین، موسیمانه توانسته است تیم استقلال را به ثبات برساند و این تیم تنها یکی از آخرین ۸ بازی خود را باخت. پس از دو ماه عدم پرداخت دستمزد کادر فنی، گزارش‌ها حاکی از آن است که تیم حقوقی موسیمانه یک هشدار به باشگاه ارسال کرده و خواسته که تمامی دستمزد‌های معوقه در مدت ۱۵ روز تسویه شود.



با وجود اینکه به نظر می‌رسید باشگاه تعهدات خود را انجام نداده است، موسیمانه تصمیم گرفت بماند و قول دریافت دستمزد در زمان مناسب به او داده شد. گزارش‌ها حالا نشان می‌دهند که سرمربی و کادر فنی او تا پایان روز سه‌شنبه به باشگاه مهلت داده‌اند تا دستمزد‌های معوقه را پرداخت کنند، در غیر این صورت قرارداد فسخ خواهد شد.



منابع نزدیک تایید کرده‌اند که باشگاه روز دوشنبه هشدار نهایی را دریافت کرده و تنها ۲۴ ساعت فرصت دارند تا این موضوع را حل کنند. در هنگام تماس برای پرس‌وجو درخصوص آخرین وضعیت، نماینده موسیمانه، مویرا تلاگاله، نتواست پاسخ دهد.



با این حال، مسئول رسانه‌ای باشگاه استقلال از اظهار نظر در خصوص این اتهامات خودداری کرده است، ولی تأکید کرده که "هر دو طرف در این موضوع همکاری خواهند کرد".

برچسب ها: پیتسو موسیمانه
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.