کد خبر: ۵۷۱۲۸
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۲
۵ تا ۳۰ درصد تخفیف اعمال می‌شود

جزئیات برگزاری نمایشگاه بهاره در تهران

رئیس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه نمایشگاه بهاره از ۸ تا ۱۷ اسفند ماه در پنج نقطه تهران برگزار خواهد شد، گفت: در این نمایشگاه، متناسب با نوع کالا پنج تا ۳۰ درصد تخفیف روی کالا‌ها اعمال می‌شود.
جزئیات برگزاری نمایشگاه بهاره در تهران

مخاطب ۲۴-حمیدرضا رستگار اظهار کرد: هر سال نزدیک به پایان سال، برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری نمایشگاه‌های بهاره صورت می‌گیرد تا هم تولیدکننده و توزیع‌کننده و هم مصرف‌کنندگان بتوانند از این شرایط برای عرضه مستقیم از تولید به مصرف و قیمت تنظیم بازار و خاص استفاده کنند.

 

به گفته وی امسال حدود ۱۸ اتحادیه فعال در حوزه کالا‌های مورد نیاز در سال نو و ماه مبارک رمضان که با ایام پایان سال تقارن پیدا کرده، در جلسه مشترکی حضور پیدا کردند و مقرر شد صنوفی که آمادگی دارند در حوزه کالا‌های اساسی، آجیل، خشکبار، پوشاک، کیف و کفش و ... در نمایشگاه حضور پیدا کنند.

بیشتر بخوانید

رئیس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه نمایشگاه بهاره از هشتم تا هفدهم اسفند ماه در پنج نقطه تهران در شرق، غرب، شمال، جنوب و مرکز تهران از جمله در مصلی، فرهنگسرای اشراق و فرهنگسرای خاوران برگزار خواهد شد، گفت: در این نمایشگاه، متناسب با نوع کالا پنج تا ۳۰ درصد تخفیف روی کالا‌ها اعمال می‌شود. نرخ قیمت‌ها روی کالا‌ها درج خواهد شد و بازرسان اتاق اصناف هم به صورت مستمر در بازار حضور خواهند داشت.

 

وی با بیان اینکه مهم‌ترین شاخصه نمایشگاه بهاره این است که فقط کالا‌های تولید داخل در آن عرضه می‌شود، در پاسخ به سوالی درباره شرایط برگزاری حراج در آستانه نوروز، تصریح کرد: حراج آیین نامه و قانون مشخصی دارد و کسانی که می‌خواهند حراج برگزار کنند باید حتما قبل از آن به اتحادیه مربوطه مراجعه کنند تا بر اساس تصمیم اتحادیه و کارشناسی آنها، نوع حراج و مبلغ آن تحت نظارت و حراج واقعی باشد. به طور کلی این امکان قانونی وجود دارد و برخی از آن استفاده می‌کنند تا بتوانند کالا‌های خود را به‌روز کنند.

برچسب ها: نمایشگاه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر