کد خبر: ۵۷۱۱۱
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۴

ثبت ازدواج ارتباطی به میزان مهریه ندارد!

در پی موافقت رئیس قوه قضاییه با پیشنهاد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور مبنی بر افزایش تعرفه‌های ثبت وقایع ازدواج و طلاق، تعرفه‌های جدید اعلام و به تمامی دفترخانه‌ها ابلاغ شد.
ثبت ازدواج ارتباطی به میزان مهریه ندارد!

مخاطب ۲۴- سید صادق سعادتیان معاون امور اسناد سازمان ثبت گفت: با پیشنهاد رئیس سازمان ثبت اسناد و موافقت ریاست قوه قضاییه، تعرفه‌های جدید دفترخانه‌های ازدواج و طلاق اعلام شد.

 

سعادتیان افزود: تمامی دفترخانه‌ها مکلف هستند تعرفه‌های جدید را در محل مناسب جهت رویت عموم مردم نصب نمایند و همچنین پرداخت وجوه مربوطه باید به صورت الکترونیک و در شبکه بانکی انجام و پرداخت هرگونه وجه اضافی یا نقدی ممنوع است.

 

سعادتیان افزود: تعرفه‌ها ثابت است و ارتباطی با میزان مهریه ندارد.

بیشتر بخوانید

معاون امور اسناد سازمان با اشاره به اینکه بخشنامه تعرفه‌های جدید دفترخانه‌ها را ملزم به نصب دستگاه‌های پرداخت الکترونیک کرده است، گفت: مجهز شدن دفترخانه‌ها به دستگاه‌های پرداخت الکترونیک از امروز در دستور کار است تا تمامی دفترخانه‌های ازدواج و طلاق از نظام پرداخت الکترونیک استفاده نمایند.

 

وی درپایان اظهار داشت: سازمان ثبت اسناد و املاک به صورت مستمر بر اجرای صحیح این بخشنامه نظارت و بازرسی از دفترخانه‌های ازدواج و طلاق را انجام خواهد داد.

 

تعرفه‌های دفاتر ثبت ازدواج و طلاق هر دو سال یک‌بار بر اساس شاخص‌هایی، چون تورم، هزینه‌های جاری دفاتر و... بازنگری می‌شود.

 

جدول تعرفه‌های جدید در زیر قابل مشاهده است:

 

ثبت ازدواج ثابت است و ارتباطی به میزان مهریه ندارد!

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت
ترامپ تصویری از نیکلاس مادورو در ناو «یو‌اس‌اس ایووجیما» را منتشر کرده است
ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس
ایالات متحده آمریکا با موفقیت یک حمله گسترده علیه ونزوئلا و رهبر آن، رئیس‌جمهور نیکلاس مادورو، انجام داده است؛ کسی که به‌همراه همسرش بازداشت شده و از کشور منتقل شده است
زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ! زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ!
نقل‌وانتقالات زمستانی پرسپولیس با یک شوک بزرگ آغاز شد؛ تصمیم نهایی اوسمار ویرا منجر به جدایی رسمی سرژ اوریه و فرشاد احمدزاده شد.
ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر
با هوش مصنوعی می‌توان عکس‌های دختر پدری احساسی و اختصاصی برای روز پدر ساخت. در این مقاله پرامپت پدر و دختری،بهترین روش‌ و نکات مهم را معرفی می‌کنیم.
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
برگزیده
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
صفحه خبر بالای تصاویر