کد خبر: ۵۷۱۰۱
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰

موفقیت بیمه «ما» در ایجاد پرتفوی کم ریسک و بهینه

مقایسه پرتفوی شرکت بیمه «ما» با پرتفوی کل صنعت بیمه طی ۹ ماه سال جاری نشان می‌دهد این شرکت توانسته است در مقایسه با کل صنعت بیمه، یک پرتفوی بهینه و کم ریسک را تولید کند.
موفقیت بیمه «ما» در ایجاد پرتفوی کم ریسک و بهینه

به گزارش مخاطب24به نقل از بیمه ما:تحلیل سهم رشته عمر (زندگی) نشان می‌دهد در حالی که تنها حدود ۱۴.۲ درصد پرتفوی کل صنعت بیمه به این رشته اختصاص دارد، شرکت بیمه ما موفق شده است این سهم را به بیش از ۲.۵ برابر و تا ۳۶.۳ درصد برساند.

همچنین سهم رشته بیمه شخص ثالث که ۲۷.۶ درصد پرتفوی کل صنعت را در اختیار دارد، در شرکت بیمه «ما» به حدود نصف این رقم رسیده و بر روی ۱۳.۳ درصد تثبیت شده است.

همچنین در رشته درمان که تقریبا ۲۹ درصد کل پرتفوی شرکت بیمه «ما» به آن تعلق دارد نیز بررسی‌ها نشان می‌دهد عملکرد مطلوب تری نسبت به کل صنعت حاکم است، چرا که سهم این رشته در کل صنعت حدود ۳۹.۲ درصد بوده است.

سهم رشته حوادث نیز با رقم ۲.۲ درصد در پرتفوی بیمه «ما»، ۳.۶ برابر متوسط صنعت بیمه است.

برچسب ها: بیمه ما
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران! ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران!
سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ! جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ!
یک روزنامه نگار آمریکایی که در خصوص ادعا‌های مطرح شده مبنی بر تغییر جنسیت همسر ماکرون تحقیق می‌کند به سخنان ترامپ در این خصوص اشاره کرد.
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری سلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس تصریح کرد: منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
برگزیده
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
هدیه بانک مرکزی به بورس! هدیه بانک مرکزی به بورس!
نظام بانکی سرانجام برای نجات بورس وارد عمل شد؛ خبر بسته حمایتی ۶۰ همتی از سوی بانک مرکزی در شرایطی منتشر شد که چهار روز متوالی صف‌های فروش سنگین، معاملات را قفل کرده بود. با وجود گشایش قفل‌ها، بورس تهران روز چهارشنبه بزرگ‌ترین خروج سرمایه حقیقی تاریخ خود را تجربه کرد و ۱۳همت پول از گردونه دادوستد‌ها خارج شد. در همین روز، ارزش معاملات به بیش از ۲۷همت رسید؛
صفحه خبر بالای تصاویر