کد خبر: ۵۷۰۹۲
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳

بیمه آسیا از پرداخت ۱۹۰ میلیارد ریال خسارت جعلی در استان کرمان جلوگیری کرد

کارشناسان بیمه آسیا از پرداخت ۱۹۰ میلیارد ریال خسارت جعلی بیمه‌های باربری در استان کرمان جلوگیری کردند.
بیمه آسیا از پرداخت ۱۹۰ میلیارد ریال خسارت جعلی در استان کرمان جلوگیری کرد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا؛مهر ماه سال جاری، بر اساس اعلام شعبه کرمان، صاحب یک محموله خشکبار مدعی شده بود کالای وی به ارزش ۱۹۰ میلیارد ریال که تحت پوشش بیمه باربری بیمه آسیا قرار داشته، در مسیر شهرستان مهریز یزد، به سرقت رفته است.

این گزارش می‌افزاید، پس از اعلام سرقت محموله، بلافاصله گروه تحقیق کارشناسان مدیریت بیمه‌های باربری بیمه آسیا و افسران زبده پلیس آگاهی به شهرستان مهریز اعزام شدند و با پیگیری‌های به عمل آمده و همچنین همکاری نیروی انتظامی و مقامات قضایی این شهرستان، مشخص گردید بیمه گذار و راننده کامیون برای دریافت خسارت جعلی، اقدام به صحنه سازی کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، با ارائه اسناد و شواهد لازم، متهمین به اقدام سوء خود در این زمینه اقرار کردند و بدین ترتیب، از پرداخت ۱۹۰ میلیارد ریال خسارت جعلی جلوگیری به عمل آمد.

گفتنی است، طبق گزارش مدیریت بیمه باربری بیمه آسیا، با تلاش کارشناسان متعهد این مدیریت و شعب سراسر کشور، از ابتدای سال جاری تا کنون، چندین فقره پرونده خسارت جعلی بیمه‌های باربری کشف و از پرداخت بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال خسارات جعلی جلوگیری به عمل آمده است.

برچسب ها: بیمه آسیا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس‌نیوز گفت آمریکا در بازار کار با کمبود نیروی بااستعداد روبه‌روست و افزود که نمی‌توان با نیرو‌های بی‌تجربه صنایع پیشرفته را اداره کرد.
سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟ سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟
کارشناسان هشدار می‌دهند سیاست‌های متناقض غرب در برابر فناوری‌های سبز چین، روند جهانی کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را کند و همکاری اقلیمی را تضعیف کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر