کد خبر: ۵۷۰۹۲
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳

بیمه آسیا از پرداخت ۱۹۰ میلیارد ریال خسارت جعلی در استان کرمان جلوگیری کرد

کارشناسان بیمه آسیا از پرداخت ۱۹۰ میلیارد ریال خسارت جعلی بیمه‌های باربری در استان کرمان جلوگیری کردند.
بیمه آسیا از پرداخت ۱۹۰ میلیارد ریال خسارت جعلی در استان کرمان جلوگیری کرد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا؛مهر ماه سال جاری، بر اساس اعلام شعبه کرمان، صاحب یک محموله خشکبار مدعی شده بود کالای وی به ارزش ۱۹۰ میلیارد ریال که تحت پوشش بیمه باربری بیمه آسیا قرار داشته، در مسیر شهرستان مهریز یزد، به سرقت رفته است.

این گزارش می‌افزاید، پس از اعلام سرقت محموله، بلافاصله گروه تحقیق کارشناسان مدیریت بیمه‌های باربری بیمه آسیا و افسران زبده پلیس آگاهی به شهرستان مهریز اعزام شدند و با پیگیری‌های به عمل آمده و همچنین همکاری نیروی انتظامی و مقامات قضایی این شهرستان، مشخص گردید بیمه گذار و راننده کامیون برای دریافت خسارت جعلی، اقدام به صحنه سازی کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، با ارائه اسناد و شواهد لازم، متهمین به اقدام سوء خود در این زمینه اقرار کردند و بدین ترتیب، از پرداخت ۱۹۰ میلیارد ریال خسارت جعلی جلوگیری به عمل آمد.

گفتنی است، طبق گزارش مدیریت بیمه باربری بیمه آسیا، با تلاش کارشناسان متعهد این مدیریت و شعب سراسر کشور، از ابتدای سال جاری تا کنون، چندین فقره پرونده خسارت جعلی بیمه‌های باربری کشف و از پرداخت بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال خسارات جعلی جلوگیری به عمل آمده است.

برچسب ها: بیمه آسیا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر