کد خبر: ۵۷۰۹۱
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲
معاون امور استان­ها و شبکه فروش بیمه آسیا:

کسب رتبه اول بیمه آسیا در صنعت بیمه، نتیجه تلاش کارکنان و شبکه فروش توانمند و متعهد این شرکت است

مجمع عمومی انجمن صنفی نمایندگان استان تهران با حضور معاون امور استان­ها و شبکه فروش بیمه آسیا و اعضای این انجمن برگزار شد.
کسب رتبه اول بیمه آسیا در صنعت بیمه، نتیجه تلاش کارکنان و شبکه فروش توانمند و متعهد این شرکت است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا؛در این مراسم بهروز ناظمی، معاون امور استان­ها و شبکه فروش، ضمن تبریک کسب رتبه اول بیمه ­آسیا در میان شرکت ­های بیمه خصوصی در نه ماهه سال جاری، دستیابی به این جایگاه ممتاز را نتیجه عملکرد ارزنده کارکنان و شبکه فروش توانمند و متعهد این شرکت ارزیابی کرد.

وی افزود: تداوم این موفقیت­ ها، ارتقاء کیفیت خدمات و دستیابی به اهداف، نیازمند تقویت فضای اعتماد در بخش ­های مختلف سازمان به ویژه میان شبکه فروش و بدنه شرکت است و در سایه این اعتمادسازی، هزینه مبادله کاهش یافته و از سوی دیگر، بهره وری و چابکی سازمان افزایش پیدا می‌کند.

معاون امور استان­ها و شبکه فروش بیمه آسیا در ادامه اظهارات خود، حل مسائل، چالش­‌ها و اصلاح فرایند‌ها را در فضایی تعاملی مبتنی بر وفاق و همدلی امکان­پذیر دانست و اظهار امیدواری کرد، اعضای جدید هیئت مدیره انجمن صنفی نمایندگان تهران، که نمایندگان آن بالغ بر چهل درصد پرتفوی شرکت را تولید می­کنند، تعامل و ارتباط مناسب و نزدیکی با بدنه مدیریتی داشته و در برنامه ­ریزی ­های سازمان، مشارکت موثری داشته باشند.

در این نشست، همچنین مدیر امور نمایندگان و رییس هیئت مدیره انجمن صنفی نمایندگان بیمه ­آسیا استان تهران سخنرانی کردند و در ادامه، نمایندگان در جلسه‌ای رسمی، اعضای جدید هیات مدیره انجمن را انتخاب نمودند.

برچسب ها: بیمه آسیا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر