کد خبر: ۵۷۰۸۷
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۵

درمان اعتیاد زنان رایگان شد

معاون پیشگیری و درمان اعتیاد مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور به دنبال مصوبه اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۳ ریاست جمهوری و انتقال مراکز سرپایی بهزیستی به وزارت بهداشت، از اقدام سازمان برای تقویت و درجه‌بندی مرکز TC (اجتماع درمان مدار) و مراکز اقامتی میان مدت خبر داد.
درمان اعتیاد زنان رایگان شد

مخاطب۲۴- فرهاد اقطار با اشاره به اینکه ذیل آئین‌نامه اجرایی ماده ۱۵ قانون مبارزه با مواد مخدر مصوب سال ۹۱-۹۲، هشت نوع مرکز شامل مراکز سرپایی، مراکز بستری، مراکز اقامتی-میان‌مدت، مراکز خودیاری گروه‌های همتا با درمان دارویی، مراکز TC، مراکز واحد‌های درمان وابسته به مواد و مراکز کاهش آسیب تعریف شده است، اظهار کرد: مراکز سرپایی سازمان بهزیستی براساس مصوبه اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۳ ریاست جمهوری به وزارت بهداشت منتقل شد، اما سایر مراکز تحت نظارت سازمان بهزیستی در حال فعالیت هستند.



وی افزود: با انتقال مراکز سرپایی به وزارت بهداشت، مرکز TC (اجتماع درمان مدار) و مراکز اقامتی میان مدت تقویت شد؛ در این راستا از دوره ریاست جدید سازمان بهزیستی، تمامی مراکز، رتبه‌بندی و درجه‌بندی شده‌اند که براساس درجه‌بندی تعریف شده، مراکز درجه یک دارای تمام شاخص‌های کیفی و کمی هستند. مراکز درجه دو، براساس شاخص‌ها، باید اصلاح شوند و مراکز درجه سه، هیچ‌یک از شاخص‌های تعریف شده را ندارند و باید در اسرع وقت تعطیل شوند.



بنابر اظهارات معاون پیشگیری و درمان اعتیاد مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور، ۳۰ درصد از مراکز دارای درجه ۳ هستند.

 

بیشتر بخوانید


اقطار با اشاره به دیگر اقدامات جدید سازمان بهزیستی در حوزه درمان اعتیادِ اختیاری، توضیح داد: باتوجه به انتقال مراکز سرپایی به وزارت بهداشت، توان سازمان در افزایش سقف یارانه درمان اعتیاد نیز تقویت شده و به این ترتیب درمان اعتیاد زنانِ نیازمند، به صورت ۱۰۰ درصدی رایگان شده است.



وی با اشاره به مبلغ هزینه درمان اعتیاد، گفت: در مراکز TC هزینه ماهیانه درمان هر نفر معادل ۴ میلیون تومان است که با پرداخت یارانه به زنان دارای اعتیادِ نیازمند، این خدمت برای آنها رایگان است. میزان یارانه کمپ‌های ترک اعتیاد به ازای هر نفر در ماه نیز، معادل سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است که البته این رقم با هزینه حقیقی بسیار فاصله دارد.



وی در ادامه نیز به ارائه آماری از میزان عملکرد مراکز مذکور پرداخت و افزود: در ۶ ماه اول سال جاری ۵۹ مرکز DIC فعالیت داشته‌اند که پنج مورد آن ویژه زنان بوده است که در مجموع این مراکز به ۹۹۵۴ نفر ارائه خدمت کرده است. همچنین طی ۶ ماه اول سال جاری ۱۶۰ هزار نفر از کمپ‌ها، خدمت دریافت کرده‌اند که ۷۹۲۱ نفر از آنها زن و مابقی مرد بوده‌اند. علاوه بر این نیز ۲۸۴۸ نفر از شلتر‌ها خدمات دریافت کرده‌اند.

برچسب ها: مواد مخدر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها
درگیری میان ارتش سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع که در تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ آغاز شد، وارد مرحله‌ای حساس و سرنوشت‌ساز شده است؛ این نبرد نه صرفاً داخلی، بلکه عرصه‌ای برای رقابت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی شده است.
پروفسور، تدریس را کنار گذاشت پروفسور، تدریس را کنار گذاشت
برانکو ایوانکوویچ، سازنده‌ی خاطرات خوش فوتبال ایران و پرسپولیس، از دنیای مربیگری خداحافظی کرد
بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است.
ادای احترام وزیر امور خارجه به استاد پیشین خود+ فیلم ادای احترام وزیر امور خارجه به استاد پیشین خود+ فیلم
وزیر امور خارجه ایران، سید عباس عراقچی، به استاد پیشین خود، استاد خیراندیش که ۴۰ سال پیش در دانشکده روابط بین‌الملل او را آموزش داده بود، ادای احترام کرد.
بازدید مسعود پزشکیان از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران بازدید مسعود پزشکیان از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران
مسعود پزشکیان صبح امروز از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران بازدید کرد تا وضعیت خدمات و زیرساخت‌های این شبکه ریلی را بررسی و ارزیابی کند.
حذف مبینا نعمت‌زاده از رقابت‌های جهانی تکواندو حذف مبینا نعمت‌زاده از رقابت‌های جهانی تکواندو
نماینده ایران در وزن ۵۳- کیلوگرم، مبینا نعمت‌زاده، در مرحله یک‌هشتم نهایی مسابقات جهانی تکواندو مقابل حریف ترکیه‌ای ۲ بر صفر شکست خورد و حذف شد.
جدال فیل و فنجان، حمله سنجاب به خرس+ فیلم جدال فیل و فنجان، حمله سنجاب به خرس+ فیلم
سنجاب با حرکات زیگزاگی و چرخش‌های تند از مقابل خرس فرار می‌کند، اما ناگهان دست به کاری می‌زند که هیچ‌کس انتظارش را ندارد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر