کد خبر: ۵۷۰۸۰
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷
وزیر اقتصاد خبر داد؛

رشد ۱۸ درصدی صادرات غیرنفتی

وزیر اقتصاد اعلام کرد: بر اساس آخرین آمار گمرک صادرات غیرنفتی ما در ۱۰ماهه امسال به ۴۷.۸ رسیده که نسبت به سال گذشته ۱۸ درصد رشد داشته است.
رشد ۱۸ درصدی صادرات غیرنفتی

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:دکتر عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی در کانال تلگرامی خودنوشت: بر اساس جدیدترین آمار گمرک از تجارت غیرنفتی ۱۰ماهه امسال صادرات غیرنفتی به ۴۷.۸ میلیارد دلار رسیده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۸ درصد رشد داشته است.

واردات با رقم ۵۶ میلیارد دلار (از جمله ۶.۳ میلیارد دلار طلا) تنها ۳ درصد افزایش‌یافته که بدون احتساب طلا نسبت به مدت مشابه ۱۰ درصد کاهش نشان می‌دهد.

بر اساس جدیدترین آمار گمرک از تجارت غیرنفتی ۱۰ماهه امسال صادرات غیرنفتی به ۴۷.۸ میلیارد دلار رسیده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۸ درصد رشد داشته است، کسری تراز تجاری غیرنفتی، بدون درنظرگرفتن واردات طلا در این دو سال، از ۱۲.۵ میلیارد کسری به ۲ میلیارد دلار کاهش‌یافته است.

همچنین با احتساب بیش از ۳۰ میلیارد دلار صادرات نفت در این دوره، مازاد تراز تجاری (نفتی و غیرنفتی) به بیش از ۲۸ میلیارد دلار می‌رسد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار
وزیر بازرگانی افغانستان و همتای هندی وی در دهلی‌نو بر گسترش همکاری‌های اقتصادی، توسعه تجارت دوجانبه و استفاده از بندر چابهار به توافق رسیدند.
تظاهرات ضد اسرائیلی در نیویورک تظاهرات ضد اسرائیلی در نیویورک
موج اعتراضات علیه جنایات رژیم اسرائیل به نیویورک رسید؛ معترضان مقابل کنیسه در منهتن شعار‌های ضد اسرائیلی سر دادند و پلیس هیچ‌کس را دستگیر نکرد.
تصادف مرگبار پراید با دو تریلی در اتوبان زرندیه تصادف مرگبار پراید با دو تریلی در اتوبان زرندیه
در سانحه بامدادی برخورد یک خودروی پراید با دو تریلی در اتوبان زرندیه–تهران، سه نفر جان باختند و دو نفر دیگر مصدوم شدند؛ نیرو‌های امدادی سریعاً در محل حاضر شدند.
توضیح سفیر ایران در ریاض در مورد نامه رئیس‌جمهور به ولیعهد عربستان توضیح سفیر ایران در ریاض در مورد نامه رئیس‌جمهور به ولیعهد عربستان
سفیر ایران در عربستان اعلام کرد پیام اخیر رئیس‌جمهور به ولیعهد سعودی درباره قدردانی از تسهیلات حج و تأکید بر توسعه روابط دوجانبه بوده و توافق‌نامه حج سال آینده نیز در جده امضا شده است.
برخورد با اعتراض پرستاران برخورد با اعتراض پرستاران
دبیرکل خانه پرستار با انتقاد از برخورد با تجمعات صنفی گفت بسیاری از پرستاران به‌دلیل تعارض منافع و شرایط نامناسب، مهاجرت یا ترک شغل کرده‌اند و درآمد پرستاران جهان قابل مقایسه با ایران نیست.
هشدار وزارت بهداشت: گرانی غذا دسترسی دهک‌های پایین را محدود کرد هشدار وزارت بهداشت: گرانی غذا دسترسی دهک‌های پایین را محدود کرد
مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت هشدار داد افزایش شدید قیمت مواد غذایی، دسترسی دهک‌های یک تا پنج به اقلام ضروری را سخت کرده و مصرف سبزیجات و لبنیات در بسیاری خانوار‌ها کمتر از نیاز است.
واکنش تند ایران: قطعنامه آژانس غیرقانونی و سیاسی است واکنش تند ایران: قطعنامه آژانس غیرقانونی و سیاسی است
وزارت خارجه قطعنامه اخیر آژانس را اقدامی غیرقانونی و فاقد وجاهت دانست و تأکید کرد شورای حکام صلاحیتی برای بازگرداندن قطعنامه‌های خاتمه‌یافته شورای امنیت ندارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر