کد خبر: ۵۷۰۷۱
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۶

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین همراه اول و بانک شهر

همراه اول و بانک شهر در راستای گسترش همکاری‌ها در حوزه سرویس‌های دیجیتال و خدمات مالی هوشمند، تفاهم‌نامه منعقد کردند.
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین همراه اول و بانک شهر

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی همراه اول:همزمان با جلسه‌ای که امروز یکشنبه هفتم بهمن ۱۴۰۳ با حضور مهدی اخوان بهابادی و سیدمحمدمهدی احمدی به عنوان مدیران عامل شرکت‌های همراه اول و بانک شهر به همراه مدیران ارشد این مجموعه‌ها در برج همراه برگزار شد، تفاهم نامه‌ای در راستای گسترش همکاری‌های مشترک در حوزه‌های خدمات دیجیتال و خدمات مالی هوشمند انعقاد گردید.

در بخشی از مفاد این تفاهم نامه، ارائه خدمات نوین نظیر اعتباردهی به مشترکان اپراتور اول تلفن همراه و ایجاد باشگاه هواداری در چارچوب قوانین و مقررات کشور نیز دیده شده است.

این اقدام از طریق ارائه خدمات در حوزه کارت و کیف پول دیجیتال همراه اول به عنوان فراگیرترین کیف پول کشور انجام خواهد شد؛ در مسیر این همکاری تعریف و ارائه سیمکارت‌های هواداری با پروموشن‌های خاص نیز محتمل خواهد بود.

در بخش خدمات مالی نیز امکان جمع آوری کمک‌های مالی از طریق پرداخت مستقیم اپراتوری و کیف پول دیجیتال اختصاصی فراهم خواهد شد.

طرفین این تفاهم نامه ابراز امیدواری کردند طی این همکاری گام‌های مؤثری در جهت توسعه خدمات دیجیتال و مالی برداشته شود.

برچسب ها: همراه اول
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
برادر الناز رکابی: الناز به ایران برمی‌گردد برادر الناز رکابی: الناز به ایران برمی‌گردد
«الناز اگر می‌خواست از ایران برود همان موقع می‌توانست در کره بگوید خداحافظ و به مردم پشت کند و دنبال برنامه‌اش برود، اما برگشت با اینکه می‌دانست شاید اینجا شرایط علیه‌اش باشد. او برگشت و گفت ایران را دوست دارد. با این حال او را محدود کردند و بال و پرش را چیدند تا دیده نشود. حالا هم که رفته حرف مهاجرت و پناهندگی نیست. الناز برای کار و دوره دیدن رفته و به ایران برمی‌گردد.»
راه‌های جلوگیری از تلفات و حوادث در کوهستان راه‌های جلوگیری از تلفات و حوادث در کوهستان
رئیس فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی گفت: برای کاهش حوادث و تلفات کوهستان باید پیشگیری کرده و به مردم و علاقمندان آموزش دهیم.
توصیه وزارت بهداشت برای خرید شیرینی و آجیل توصیه وزارت بهداشت برای خرید شیرینی و آجیل
با نزدیک شدن به ایام نوروز و افزایش تقاضا برای خرید آجیل و شیرینی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت نسبت به رعایت نکات بهداشتی در خرید این محصولات هشدار داد.
گروگانگیری خانم پرستار تهرانی توسط مرد مست گروگانگیری خانم پرستار تهرانی توسط مرد مست
مرد جوانی که در شرق تهران اقدام به گروگانگیری زن پرستار کرده بود، دستگیر شد.
زهرا نعمتی سرپرست کمیته پاراسیلینگ انجمن بادبانی ایران شد زهرا نعمتی سرپرست کمیته پاراسیلینگ انجمن بادبانی ایران شد
طی حکمی از سوی رئیس انجمن بادبانی ایران، زهرا نعمتی به عنوان نایب رئیس بانوان و با حفظ سمت سرپرست کمیته پاراسیلینگ (پارابادبانی) منصوب شد.
کشتی نوح، افسانه یا حقیقت؟! کشتی نوح، افسانه یا حقیقت؟!
دانشمندان ادعا می‌کنند بقایای کشتی نوح را در ترکیه یافته‌اند. این ساختار قایق‌شکل، ۳۰ کیلومتری جنوب کوه آرارات قرار دارد.
فوت و فن زندگی! فوت و فن زندگی!
شما هر روز هزاران انتخاب می‌کنید؛ خیلی از آنها مهم نیستند، اما بعضی انتخاب‌ها همه چیز را تغییر می‌دهند.
برگزیده
توصیه وزارت بهداشت برای خرید شیرینی و آجیل توصیه وزارت بهداشت برای خرید شیرینی و آجیل
با نزدیک شدن به ایام نوروز و افزایش تقاضا برای خرید آجیل و شیرینی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت نسبت به رعایت نکات بهداشتی در خرید این محصولات هشدار داد.
فوت و فن زندگی! فوت و فن زندگی!
شما هر روز هزاران انتخاب می‌کنید؛ خیلی از آنها مهم نیستند، اما بعضی انتخاب‌ها همه چیز را تغییر می‌دهند.
قدرتمندترین بمب‌ اتمی جهان کجاست؟ قدرتمندترین بمب‌ اتمی جهان کجاست؟
بمب‌هایی اتمی در جهان آزمایش شده‌اند که صدها و گاهی هزاران بار قوی‌تر از بمب‌های اتمی هستند که در پایان جنگ جهانی دوم، فاجعه هیروشیما و ناگاساکی آفریدند.
صفحه خبر بالای تصاویر