کد خبر: ۵۷۰۵۷
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۲

بررسی چهار طرح پژوهشی در نشست شورای پژوهش و تالیف بانک ملی ایران

ششمین نشست شورای راهبردی طرح‌های پژوهشی و تالیف بانک ملی ایران، با حضور ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل و دیگر مدیران و مسئولان ارشد و اعضای شورای پژوهش و تالیف تشکیل شد.
بررسی چهار طرح پژوهشی در نشست شورای پژوهش و تالیف بانک ملی ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:این نشست که در راستای بررسی پیشنهاد‌ها و طرح‌های پژوهشی و ارائه دستاورد‌ها و نتایج رویداد‌های قبلی برگزار شد؛ اولویت‌های پژوهشی بانک ملی ایران با اعمال نقطه نظرات مدیرعامل، اعضای هیات مدیره و عامل بانک که در حوزه‌های مختلف از جمله ارز، مالی، فناوری، اعتباری و سرمایه انسانی متمرکز بود به بحث گذاشته شد و در ادامه چهار پیشنهاد و طرح پژوهشی جاری و آینده بانک در چارچوب نظام نامه پژوهشی مورد بررسی قرار گرفت، همچنین الگوریتم محاسبه ارزش ریالی طرح‌های پژوهشی نیز در این نشست تشریح شد.

نجارزاده در این نشست با تاکید بر استفاده از ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌ها برای حل مسائل، محدودیت‌ها و موانع کاری بانک ملی ایران گفت: باید مسائل در شورای پژوهش و تالیف بانک طرح شود و راهکار آن نیز از سوی مراکز پژوهشی و دانشگاهی مورد بررسی قرار گیرد.

وی با تاکید بر اهمیت کاربردی موضوعات پژوهشی گفت: برای موفقیت پژوهش ضروری است تا از تمام ظرفیت کارکنان بانک استفاده شود.

مدیرعامل در این جلسه ضمن تاکید بر اهمیت طرح‌های پژوهشی در ارتقای کارایی بانک، رهنمود‌های لازم پیرامون نحوه مدیریت و اجرای طرح‌های پژوهشی تا حصول نتایج قابل بهره‌برداری و موثر را مطرح کرد و با بیان این که حلقه‌های مفقوده بانک با استفاده از طرح‌های پژوهشی باید شناسایی شود، گفت: بودجه طرح‌های پژوهشی باید هدفمند خرج شود تا زمینه پیشرفت و توسعه در بانک ملی ایران بیش از پیش فراهم شود.

وی در این نشست بر ارزیابی دقیق طرح‌های پژوهشی جاری و آینده بانک تاکید کرد و در ادامه رویکرد درست به امر پژوهش را لازمه نتیجه بخش بودن طرح‌ها دانست.

گفتنی است طرح‌های پژوهشی بانک با مشارکت دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی به عنوان مجری و ادارات کل به عنوان واحد بهره بردار با هدف ارائه راهکار‌های کاربردی در رفع مسائل و چالش‌ها در بانک انجام می‌شود.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
اسکوچی، کی‌روش جدید! اسکوچی، کی‌روش جدید!
سرمربی سابق تیم ملی ایران در فصل ۰۵-۱۴۰۴ فوتبال ایران چهره‌ای جنجالی از خودش نشان داده است که قبلاً از او ندیده بودیم.
برگزیده
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر