کد خبر: ۵۷۰۵۳
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۱

شرایط جدید گواهینامه اعلام شد

رئیس پلیس راهور فراجا از کاهش وقفه زمانی برای صدور گواهینامه‌های رانندگی خبر داد و شرایط جدید صدور گواهینامه را اعلام کرد.
شرایط جدید گواهینامه اعلام شد

مخاطب۲۴- سردار سیدتیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا از کاهش وقفه زمانی برای صدور گواهینامه‌های رانندگی و اجرایی شدن مصوبه جدید هیئت محترم وزیران خبر داد.



وی اظهار داشت: بر اساس اصلاحات جدید در آئین‌نامه صدور گواهینامه‌های رانندگی، مدت زمان وقفه میان صدور گواهینامه‌های پایه سه، دو و یک که پیش از این دو سال بود، به یک سال کاهش یافته است. این طرح از بهمن‌ماه سال جاری اجرایی شد و می‌تواند نقش مؤثری در تسهیل شرایط ورود به بازار کار و رفع موانع شغلی رانندگان داشته باشد.



شرایط جدید صدور گواهینامه



سردار حسینی با اشاره به جزئیات این تغییرات افزود: بر اساس این مصوبه، افرادی که گواهینامه پایه سه دارند، می‌توانند پس از یک سال از تاریخ صدور گواهینامه خود، برای اخذ گواهینامه پایه دو اقدام کنند. همچنین، دارندگان گواهینامه پایه دو نیز می‌توانند پس از یک سال برای دریافت گواهینامه پایه یک اقدام کنند.


بیشتر بخوانید

وی در ادامه تأکید کرد: تمام شرایط لازم همچون سلامت جسمی، روحی و روانی، طی دوره‌های آموزشی و قبولی در آزمون‌های عملی و تخصصی، به قوت خود باقی است و متقاضیان موظف به رعایت این الزامات هستند.


حذف آزمون آئین‌نامه برای ارتقا گواهینامه داران قبلی



رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به یکی دیگر از تغییرات این مصوبه اظهار داشت: آزمون آئین‌نامه برای افرادی که قصد ارتقا گواهینامه از پایه سه به پایه دو را دارند یا متقاضی دریافت گواهینامه موتورسیکلت هستند، حذف شده است.



دلیل این امر آن است که متقاضیان در زمان دریافت گواهینامه پایه سه این آزمون را پشت سر گذاشته‌اند و نیازی به شرکت مجدد در این آزمون وجود ندارد (به استثنای پایه یک).


تأثیرات مثبت اجرای مصوبه



سردار حسینی در خصوص تأثیرات مثبت این تغییرات گفت: کاهش وقفه زمانی صدور گواهینامه‌ها می‌تواند به رفع کمبود نیروی انسانی در بخش حمل‌ونقل عمومی کمک کند و شرایطی را فراهم آورد تا رانندگان متقاضی سریع‌تر به فعالیت حرفه‌ای خود بپردازند. این اقدام علاوه بر تسهیل شرایط، به افزایش فرصت‌های شغلی و رونق حوزه حمل‌ونقل عمومی منجر خواهد شد.


زمان اجرای طرح



رئیس پلیس راهور فراجا در پایان تصریح کرد: این اصلاحات که از دی‌ماه سال جاری به پلیس ابلاغ شده، به مرحله اجرا رسید.



پلیس راهور فراجا همچنان با جدیت در مسیر ارائه خدمات بهتر و تسهیل امور رانندگان گام برمی‌دارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
واکنش شمخانی به حواشی مراسم ازدواج دخترش واکنش شمخانی به حواشی مراسم ازدواج دخترش
دریابان علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی سابق، در واکنش به حواشی ایجادشده پیرامون مراسم ازدواج دخترش، تأکید کرد که موضع او نسبت به انتقادات اخیر تغییری نکرده است.
سپاهان و فرصت طلایی برای پیروزی در خانه سپاهان و فرصت طلایی برای پیروزی در خانه
تیم فوتبال سپاهان اصفهان در دومین دیدار خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۵، در ورزشگاه نقش‌جهان به مصاف آخال ترکمنستان می‌رود. دو تیم در بازی نخست خود مقابل الحسین اردن شکست خورده‌اند و بدون امتیاز بعد از تیم اردنی در رده دوم و سوم قرار دارند. این مسابقه می‌تواند سرنوشت صعود از گروه را تعیین کند، چراکه با حذف نماینده هند، برنده دیدار سپاهان و آخال عملاً یکی از دو تیم صعودکننده به مرحله بعد خواهد بود.
دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی با رهبر انقلاب دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی با رهبر انقلاب
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار قهرمانان ورزشی و مدال‌آوران علمی جهان، جوانان ایران را مظهر امید و اقتدار ملی خواند و یاوه‌گویی‌های رئیس جمهور آمریکا را محکوم کرد.
هاشمیان ابقا شد، به شرط‌ها و شروط‌ها هاشمیان ابقا شد، به شرط‌ها و شروط‌ها
به گزارش گروه ورزش پایگاه خبری مخاطب ۲۴، باخت پرسپولیس در خرم‌آباد مقابل خیبر، با استعفای رضا درویش مدیرعامل این باشگاه همراه بود و از شنبه‌شب هواداران سرخ‌پوش منتظر خبر مهم‌تری درباره آینده نیمکت تیم بودند. پس از پذیرش استعفای درویش، جلسات فشرده هیئت‌مدیره پرسپولیس برگزار شد. در این نشست‌ها، علاوه بر بررسی گزینه‌های مدیرعاملی، موضوع سرمربیگری تیم نیز مورد بحث قرار گرفت
چین از جنگنده رادارگریز نسل پنجم J-۲۰ رونمایی کرد+ فیلم چین از جنگنده رادارگریز نسل پنجم J-۲۰ رونمایی کرد+ فیلم
پکن رسماً از جنگنده رادارگریز J-۲۰ رونمایی کرد؛ این هواپیمای نسل پنجم، رقیبی قدرتمند برای جنگنده آمریکایی F-۲۲ محسوب می‌شود.
دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی
نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه امروز عصر با علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، دیدار و درباره مسائل منطقه‌ای و امنیتی گفت‌و‌گو خواهد کرد.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر