کد خبر: ۵۷۰۵۲
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱

۳۲ مصدوم در بازی پرسپولیس و تراکتور در ورزشگاه آزادی

سخنگوی اورژانس استان تهران گفت: در بازی پرسپولیس تراکتور در ورزشگاه آزادی ۳۲ نفر مصدوم شدند.
۳۲ مصدوم در بازی پرسپولیس و تراکتور در ورزشگاه آزادی

مخاطب۲۴- شرویپ تبریزی سخنگوی سازمان اورژانس گفت: در بازی پرسپولیس تراکتور در ورزشگاه آزادی ۳۲ نفر مصدوم شدند.

 

وی ادامه داد: ازین تعداد ۲۹ نفر ۳ نفر خانم و ۲۶ نفر آقا در محل درمان شدند. تعداد سه نفر آقا توسط کارشناسان اورژانس استان تهران به بیمارستان‌های شهید فیاض بخش و سردار سلیمانی انتقال یافتند.

بیشتر بخوانید

اورژانس با ۹ دستگاه آمبولانس، دو دستگاه آمبولانس‌ بانوان، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، پنج دستگاه موتورلانس، سه دستگاه خودروی فرماندهی و یک دستگاه خودرو پشتیبانی برای ارائه خدمات در جریان این مسابقه حضور داشت.

 

دیدار دو تیم فوتبال پرسپولیس و تراکتور امروز یکشنبه هفتم بهمن در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد که در پایان تیم پرسپولیس تهران ۲ بر صفر تراکتورسازی تبریز را شکست داد.

 
برچسب ها: پرسپولیس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری
در حال حاضر بازیکن زیر نظر پزشک و فیزیوتراپیست تیم، برنامه‌های تمرین و فیزیوتراپی را دنبال می‌کند و کادر فنی همه روزه در جریان روند کار قرار می‌گیرد
نیکون، Z f نقره ای را برای عاشقان عکاسی رونمایی کرد نیکون، Z f نقره ای را برای عاشقان عکاسی رونمایی کرد
نیکون با الهام از دوربین‌های کلاسیک، از مدل نیکون Z f نقره‌ای رونمایی کرد؛ ترکیبی بی‌نظیر از طراحی نوستالژیک و فناوری مدرن برای عکاسان حرفه‌ای.
پرسپولیس همچنان نه میشنود پرسپولیس همچنان نه میشنود
خرید دو بازیکن جدید تیم پرسپولیس فعلا از سوی مدیریت باشگاه انجام نگرفته است.
خبر بد برای طرفداران اندروید خبر بد برای طرفداران اندروید
با اعلام رسمی توقف توسعه، پایان کار نوا لانچر قطعی شد. دلیل این تصمیم چه بود و سرنوشت یکی از محبوب‌ترین ابزارهای سفارشی‌سازی اندروید چه خواهد شد؟
وقتی عراقچی تهدید می‌شود وقتی عراقچی تهدید می‌شود
نماینده شاهین‌شهر با انتقاد از متن سفر احتمالی عراقچی به مصر تأکید کرد هرگونه توافق هسته‌ای خارج از مصوبات مجلس، با پیگرد قضایی همراه خواهد بود.
۱۰ مینی سریال ترسناک که از ابتدا تا انتها وحشت را به جان شما می‌اندازند ۱۰ مینی سریال ترسناک که از ابتدا تا انتها وحشت را به جان شما می‌اندازند
از وحشت روان‌شناختی گرفته تا کابوس‌های فراطبیعی، با بهترین مینی سریال ترسناک که خواب شب را از شما می‌گیرد و تا مدت‌ها رهایتان نمی‌کند، آشنا شوید.
مردم ایران سیلی محکم‌تر از موشک به دشمن زدند مردم ایران سیلی محکم‌تر از موشک به دشمن زدند
رئیس‌جمهور در کنفرانس وحدت اسلامی گفت: قدرت موشکی و جانفشانی رزمندگان ضربه‌ای به آمریکا و اسرائیل زد، اما سیلی واقعی را وحدت و حضور مردم به دشمن وارد کرد.
برگزیده
توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری
در حال حاضر بازیکن زیر نظر پزشک و فیزیوتراپیست تیم، برنامه‌های تمرین و فیزیوتراپی را دنبال می‌کند و کادر فنی همه روزه در جریان روند کار قرار می‌گیرد
ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد
شنیده‌ها حاکی از آن است که پرسپولیس پیشنهاد دو میلیون دلاری برای جذب این بازیکن ارائه داده که عدد قابل‌توجهی برای او محسوب می‌شود اما دی‌شیلیه حتی با این عدد نیز تمایلی به انجام این انتقال نشان نداده است
۱۵ ورزشگاه برتر ایران؛ از آزادی تا لرآرنا، زیر ذره‌بین تاریخ و تکنولوژی ۱۵ ورزشگاه برتر ایران؛ از آزادی تا لرآرنا، زیر ذره‌بین تاریخ و تکنولوژی
ورزشگاه‌ها قلب تپنده فوتبال هستند؛ جایی که هیجان، تاریخ و تکنولوژی به هم می‌رسند. در این مقاله، ۱۵ ورزشگاه برتر ایران را از نظر ظرفیت، کیفیت چمن، سال ساخت، امکانات جانبی و نقش آنها در فوتبال ملی و باشگاهی بررسی می‌کنیم؛ از نماد‌های قدیمی تا سازه‌های مدرن.
صفحه خبر بالای تصاویر