کد خبر: ۵۷۰۴۵
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۷

۶ بیمارستان پایتخت هنوز ناایمن هستند

مدیر عامل سازمان آتش نشانی شهر تهران با بیان اینکه ایمن سازی بیمارستان‌ها احصا شده و در حال انجام است، اما هنوز ۶ بیمارستان در تهران ناایمن هستند، گفت: تاکنون بسیاری از بیمارستان‌های ناایمن پایتخت ایمن سازی را انجام دادند و همچنین برای اولین بار ۲۸۰۰ مراکز درمانی تأییدیه آتش نشانی گرفتند و تهدید وزارت بهداشت نیز راهگشا بود و در حال حاضر تمدید پروانه همه مراکز درمانی منوط به تأیید آتش نشانی شده است.
۶ بیمارستان پایتخت هنوز ناایمن هستند

مخاطب۲۴- قدرت‌الله محمدی در مورد تجهیزات جدید سازمان آتش نشانی با بیان اینکه این سازمان یک سازمان فرا منطقه‌ای است و برای خرید تجهیزات باید به فکر حوادث فراتر از تهران باشیم، افزود: بر همین اساس هر چقدر تجهیزات خریداری کنیم، باز هم نیاز داریم چراکه اگر اتفاقی در استان‌های مجاور رخ دهد حتما سازمان آتش نشانی با توجه به تجهیزاتی که در اختیار دارد نسبت به ارائه کمک اقدام خواهد کرد.



وی با بیان اینکه رشد خرید تجهیزات سازمان آتش نشانی نسبت به چهار سال قبل چشمگیر شده است، گفت: خرید‌های خوبی در حوزه خودرو‌های حریق، بالابر‌ها و... داشته‌ایم و این روند ادامه دار است و حتی یکسال هم نباید در روند خرید تجهیزات وقفه ایجاد شود.

بیشتر بخوانید


خریداری ۲۰ خودروی حریق دوکابین تا پایان سال



محمدی با بیان اینکه برای اولین بار به یکباره ۴۰ خودروی حریق دوکابین خریداری کردیم، اظهار کرد: این خودرو‌های دوکابین می‌توانند شش آتش نشان را حمل کند که براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته تا پایان سال ۲۰ دستگاه خودروی دیگر و مابقی خودرو‌ها نیز احتمالا تا مردادماه سال آینده وارد ناوگان می‌شود.



ورود خودرو‌های «فوماتیک» برای اطفای حریق احتمالی پمپ بنزین‌ها و پالایشگاه‌ها



وی از ورود خودرو‌های «فوماتیک» که برای اطفای حریق احتمالی پمپ بنزین‌ها و پالایشگاه‌ها استفاده می‌شود و جبران کسری سازمان آتش نشانی خبر داد و گفت: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته سالانه دو دستگاه فوماتیک می‌بایست خریداری کنیم، چراکه به علت حرارت بالای خودرو‌های سوخت در زمان حریق احتمالی، امکان نزدیک شدن آتش نشانان وجود ندارد که بر این اساس آتش نشانان با استفاده از دستگاه‌های فوماتیک در فاصله ۶۰ متری با تزریق فوم و کف، حریق را اطفا می‌کنند.



وی با بیان اینکه براساس برنامه ریزی صورت گرفته سالانه دو دستگاه نردبان بلند خریداری می‌شود، ادامه داد: در حال حاضر بلندترین نردبان سازمان آتش نشانی ۶۴ متری است که در دنیا نیز نردبان بین ۶۴ تا ۷۰ متر است و برای ساختمان‌های بلند نیز از سیستم خود اطفایی استفاده می‌شود یعنی ساختمان‌های بلند باید به سیستم‌های اطفای حریق مجهز باشند.



تمدید پروانه مراکز درمانی پایتخت منوط به تأیید آتش نشانی



محمدی در مورد ایمنی بیمارستان‌ها با بیان اینکه ایمن سازی بیمارستان‌ها احصا شده و در حال انجام است؛ اما هنوز ۶ بیمارستان در تهران ناایمن هستند، گفت: تاکنون بسیاری از بیمارستان‌های تهران ایمن سازی را انجام دادند و برای اولین بار ۲۸۰۰ مراکز درمانی تأییدیه آتش نشانی گرفتند و تهدید وزارت بهداشت نیز راهگشا بود و در حال حاضر نیز تمدید پروانه همه مراکز درمانی منوط به تایید آتش نشانی شده است.



وی در مورد روند ایمن سازی ۶ بیمارستان ناایمن پایتخت نیز گفت: ایمن سازی این ۶ بیمارستان در حال انجام است، اما قدیمی هستند و در حال برگزاری جلسات هستیم تا ایمن سازی را به صورت فازبندی انجام دهند، چراکه ایمن سازی به یکباره برای آنها سنگین است و در تعامل با بیمارستان‌ها هستیم تا در فاز‌های مختلف ایمن سازی را انجام دهند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر