کد خبر: ۵۷۰۴
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۸

نقش مهم رهبری و ولایت پذیری مردم در حماسه سوم خرداد

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با تاکید بر نقش مهم رهبری در پیروزی و آزاد سازی خرمشهر ولایت پذیر بودن مردم ایران را نیز عاملی مهم در این رویداد عنوان کرد
نقش مهم رهبری و ولایت پذیری مردم در حماسه سوم خرداد

نقش مهم رهبری و ولایت پذیری مردم در حماسه سوم خردادبه گزارش مخاطب۲۴ روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، مهدی کشاورز در جلسه شورای معاونان و مدیران که در آستانه سوم خرداد در سالن اجتماعات سازمان برگزار شد ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز آزاد سازی خرمشهر با اشاره به فرمایش و تاکید امام (ره) که فرمودند " خرمشهر باید آزاد شود" افزود: آزاد سازی خرمشهر به عنوان یک روز ملی مقاومت، ایثار و پیروزی بسیار مورد توجه قرار گرفته و امام (ه) به عنوان عالمی فرزانه و رهبری بزرگ با تکیه بر ایمان الهی نقش مهمی در این پیروزی را بر عهده داشتند و این اقتدار و آگاهی و‌ایمان قلبی امام (ره) به نصرت الهی در تحقق فرمایش ایشان که “خرمشهر را خدا آزاد کرد" نقش مهمی داشت.
وی با تاکید بر نقش ولایت پذیری در انجام امور افزود: ولایت پذیری و اجرای فرامین رهبری توسط افراد نیز در این پیروزی نقش مهمی را ایفا کرده است و برای پاسداشت روز آزاد سازی خرمشهر باید به این نکات مهم نیز توجه کرد که اراده این افراد بر تمام کمبود‌ها پیروز شد و درس‌های بسیار خوبی می‌توان از آزاد سازی خرمشهر گرفت.

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش با تاکید بر لزوم پاسخگویی و تکریم ارباب رجوع توسط معاونت‌ها و مدیریت‌های سازمان منطقه آزاد کیش عنوان کرد: تمام فعالیت‌ها و پاسخگویی‌ها باید در چارچوب قانون و مقررات انجام شود.

وی با بیان این که فرآیند‌ها باید مشخص شود تصریح کرد: باید تمام مراحل برای مراجعه کنندگان مشخص و طبق فرآیند‌ها مراحل انجام کار صورت گرفته و تسریع در پیگیری و رسیدگی تا دستیابی به نتیجه از طریق برگزاری جلسات منظم تمام معاونان و مدیران با مراجعان انجام شود.

کشاورز به طولانی بودن برخی فرایند‌ها در سازمان اشاره کرد و گفت: از ارائه اطلاعات بعضا اشتباه که موجب سردرگمی مراجعه کنندگان می‌شود خودداری و در تسهیل و تسریع فرآیند‌ها باید دقت لازم انجام شود.

وی افزود: فرآیند‌های مربوط به صدور مجوز‌ها در حوزه‌های اقتصادی، گردشگری، عمران، آب و خدمات، سرمایه گذاری و فرهنگی به صورت فوری مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.

آخرین اخبار
اخبار داغ
درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم
حمید درخشان با حضور در گروه ورزش مخاطب۲۴ درباره وضعیت نیمکت پرسپولیس،شرایط مربیان ایرانی و اجحافی که در حق آنها صورت می‌گیرد صحبت کرد.
آوازخوانی سفیر کره جنوبی آوازخوانی سفیر کره جنوبی
سفیر کره جنوبی در ایران با حضور در نمایشگاه خوشنویسی مشترک ایران و کره، به همخوانی با آثار استاد فاضل جمشیدی پرداخت.
ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟ ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟
برنامه «پامپ» امیرحسین قیاسی دوباره خبرساز شد. این مرتبه بخاطر ماشین لوکس فریبا نادری
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود
وحید هاشمیان پس از هشت هفته و با کسب ۱۱ امتیاز با ۲ پیروزی، یک شکست و پنج تساوی به پایان کار خود در پرسپولیس رسید و مدیران این باشگاه، اوسمار ویرا را جانشین او کردند
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر