کد خبر: ۵۷۰۰۷
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴

فراخوان واگذاری سهام شرکت گروه ارزش‌آفرینان پاسارگاد

فراخوان واگذاری سهام شرکت گروه ارزش‌آفرینان پاسارگاد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک پاسارگاد:به اطلاع می‌رساند؛ بانک پاسارگاد (سهامی عام) در نظر دارد تعداد ۱۵، ۶۷۹، ۲۴۰، ۰۰۰ (پانزده میلیارد و ششصد و هفتاد و نه میلیون و دویست و چهل هزار) سهم معادل ۹۹/۹۷ درصد از کل سهام شرکت گروه ارزش آفرینان پاسارگاد (سهامی عام) با سرمایه ثبت شده ۱۶.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال منقسم به تعداد ۱۶.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ سهم ۱.۰۰۰ ریالی کلاً با نام عادی را به صورت یکجا، نقد و اقساط به قیمت پیشنهادی هر سهم ۶۴، ۸۰۰ ریال و با شرایط ذیل واگذار نماید: ۱. قیمت فوق، قیمت پایه برای عرضه سهام می‌باشد و بدیهی است که بالاترین قیمت پیشنهادی مبنای ثمن معامله خواهد بود. ۲. در صورتی که خریدار تقاضای خرید سهم به صورت نقد و اقساط داشته باشد، می‌بایست ۵۰% از ارزش کل معامله را بصورت نقدی و حداکثر ظرف مدت ۲ روز کاری از تاریخ مشخص شدن برنده مزایده پرداخت نماید و الباقی ۵۰% را در قالب ۴ قسط مساوی با فواصل سه ماهه با نرخ سود سالیانه ۲۳% پرداخت نماید که تاریخ اولین قسط، سه ماه پس از قطعیت معامله می‌باشد. متقاضیان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر دریافت اوراق و شرایط شرکت در مزایده و نحوه تودیع ضمانت شرکت در مزایده و نمونه قرارداد خرید سهام تا تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۳ به آدرس تهران، خیابان میرداماد، پلاک ۴۲۸ مراجعه و یا با شماره ۸۲۸۹۱۳۳۳ تماس حاصل نمایند. بانک پاسارگاد در رد یا قبول پیشنهادات مختار است.

برچسب ها: بانک پاسارگاد
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در ۸۱ سالگی درگذشت.
حضور بازیگران به عنوان مجری حضور بازیگران به عنوان مجری
دو بازیگر دیگر پرکار در سینما مانند امین حیایی و صابر ابر نیز اجرای مسابقه‌هایی را برعهده گرفته‌اند. صابر ابر فصل جدید «گل یا پوچ» و امین حیایی مسابقه موزیکال«کاست» را اجرا خواهند کرد.
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر
در نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر، دبیر جشنواره با تشریح بخش‌های اصلی از جمله مسابقه بین‌الملل، جلوه‌گاه شرق و «زیتون شکسته» ویژه آثار مرتبط با مقاومت و جنگ غزه ، اعلام کرد که نوری بیلگه جیلان به‌عنوان مهمان ویژه و رئیس هیأت داوران در شیراز حضور خواهد داشت؛ شهری که امسال برای نخستین‌بار میزبان این رویداد با رویکرد شاعرانه شده است.
«نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو «نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو
فیلم جدید اندرسون، بالاخره او را در کنار دی‌کاپریو در یک پروژه قرار داد و خروجی کار، یک اثر پرانرژی، بی پرده و جسورانه است که به خوبی می‌تواند پشت تمام روایت‌های خود، حرفش را بزند و مخاطب را با دیدگاه‌های مختلف تنها بگذارد.
نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد
در حالی که توجه‌ها به هوش مصنوعی یخچال جدید سامسونگ جلب شده، بررسی‌ها نشان می‌دهد نوآوری کاربردی Beverage Center با پارچ خودکارِ همیشه‌پر، بیشترین تأثیر را بر راحتی کاربران دارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر