کد خبر: ۵۷۰۰۷
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴

فراخوان واگذاری سهام شرکت گروه ارزش‌آفرینان پاسارگاد

فراخوان واگذاری سهام شرکت گروه ارزش‌آفرینان پاسارگاد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک پاسارگاد:به اطلاع می‌رساند؛ بانک پاسارگاد (سهامی عام) در نظر دارد تعداد ۱۵، ۶۷۹، ۲۴۰، ۰۰۰ (پانزده میلیارد و ششصد و هفتاد و نه میلیون و دویست و چهل هزار) سهم معادل ۹۹/۹۷ درصد از کل سهام شرکت گروه ارزش آفرینان پاسارگاد (سهامی عام) با سرمایه ثبت شده ۱۶.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال منقسم به تعداد ۱۶.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ سهم ۱.۰۰۰ ریالی کلاً با نام عادی را به صورت یکجا، نقد و اقساط به قیمت پیشنهادی هر سهم ۶۴، ۸۰۰ ریال و با شرایط ذیل واگذار نماید: ۱. قیمت فوق، قیمت پایه برای عرضه سهام می‌باشد و بدیهی است که بالاترین قیمت پیشنهادی مبنای ثمن معامله خواهد بود. ۲. در صورتی که خریدار تقاضای خرید سهم به صورت نقد و اقساط داشته باشد، می‌بایست ۵۰% از ارزش کل معامله را بصورت نقدی و حداکثر ظرف مدت ۲ روز کاری از تاریخ مشخص شدن برنده مزایده پرداخت نماید و الباقی ۵۰% را در قالب ۴ قسط مساوی با فواصل سه ماهه با نرخ سود سالیانه ۲۳% پرداخت نماید که تاریخ اولین قسط، سه ماه پس از قطعیت معامله می‌باشد. متقاضیان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر دریافت اوراق و شرایط شرکت در مزایده و نحوه تودیع ضمانت شرکت در مزایده و نمونه قرارداد خرید سهام تا تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۳ به آدرس تهران، خیابان میرداماد، پلاک ۴۲۸ مراجعه و یا با شماره ۸۲۸۹۱۳۳۳ تماس حاصل نمایند. بانک پاسارگاد در رد یا قبول پیشنهادات مختار است.

برچسب ها: بانک پاسارگاد
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر