کد خبر: ۵۶۹۷۸
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۸

زلزله ترامپ در دانمارک!

برخی منابع آگاه، گفتگوی اخیر نخست‌وزیر این کشور با ترامپ بر سر مالکیت جزیره گرینلند را وحشتناک توصیف کردند
زلزله ترامپ در دانمارک!

مخاطب۲۴- منابع آگاه از گفتگوی بسیار پرتنش دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا با مته فردریکسن، نخست وزیر دانمارک بر سر موضوع مربوط به جزیره گرینلند خبر داده‌اند.



فاینشیال تایمز در گزارشی به نقل از چند منبع آگاه عنوان کرده است که ترامپ در جریان این گفتگوی تلفنی پرتنش شدیدا بر لزوم کنترل جزیره گرینلند از سوی آمریکا پافشاری کرده است.

بیشتر بخوانید


طبق گزارشات منتشر شده اکنون اصرار بیش از حد ترامپ در جریان این گفت‌و‌گو وحشت زیادی را بین مردم کپنهاگ ایجاد کرده است.



اکثر مقامات اروپایی عنوان کرده‌اند که گفتگوی طولانی ترامپ با نخست‌وزیر دانمارک که حدود ۴۵ دقیقه به طول انجامیده بسیار بد پیش رفته است.



آنها لحن ترامپ در جریان این گفت‌و‌گو را بسیار قاطع و مصمم توصیف کرده و بر اصرار بیش از حد وی برای کنترل جزیره گرینلند تاکید کرده‌اند.



با این حال گفته شده، نخست‌وزیر دانمارک ضمن رد درخواست ترامپ از عم اراده این کشور برای فروش جزیره گرینلند صحبت کرده و بر این موضوع نیز تاکید کرده‌اند که همچنان راه برای تداوم همکاری نظامی میان دو طرف باز است.



برخی مقامات گفتگوی انجام شده را بسیار وحشتناک توصیف کردند و برخی دیگر اظهارات ترامپ و جدیت و پافشاری بیش از حدی وی را برای گرفتن گرینلند خطرناک خواندند.



برخی حتی از اعمال تعرفه‌های سنگین هدفمند علیه کالا‌های دانمارکی به عنوان بخشی از سیاست فشار دولت ترامپ برای تصاحب گرینلند نیز ابراز نگرانی‌کرده‌اند.



گفته شده بر خلاف تصور مقامات اروپایی که گمان می‌کردند موضع ترامپ در قبال گرینلند راهی جهت اعمال نفوذ بیشتر بر این جزیره به نسبت سایر رقبای سیاسی‌اش در دوره ریاست‌جمهوری‌اش است، اکنون بسیاری عنوان کرده‌اند تماس تلفنی اخیر رئیس‌جمهور آمریکا با نخست‌وزیر دانمارک تمام تصوراتشان را بر هم زده است و آنها را نگران ساخته است.



گرینلند نزدیک به ۶۰ هزار نفر جمعیت دارد و به دلیل جایگاه استراتژیکی که دارد از اهمیت زیادی برای کشور‌های عضو ناتو برخوردار است.



ترامپ در سال ۲۰۱۹ نیز و در جریان دوره اول ریاست‌جمهوری خود بار دیگر ایده خرید گرینلند را مطرح کرد با این حال طرح پیشنهادی وی به جایی نرسید.

برچسب ها: دونالد ترامپ
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت