کد خبر: ۵۶۹۷۸
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۸

زلزله ترامپ در دانمارک!

برخی منابع آگاه، گفتگوی اخیر نخست‌وزیر این کشور با ترامپ بر سر مالکیت جزیره گرینلند را وحشتناک توصیف کردند
زلزله ترامپ در دانمارک!

مخاطب۲۴- منابع آگاه از گفتگوی بسیار پرتنش دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا با مته فردریکسن، نخست وزیر دانمارک بر سر موضوع مربوط به جزیره گرینلند خبر داده‌اند.



فاینشیال تایمز در گزارشی به نقل از چند منبع آگاه عنوان کرده است که ترامپ در جریان این گفتگوی تلفنی پرتنش شدیدا بر لزوم کنترل جزیره گرینلند از سوی آمریکا پافشاری کرده است.

بیشتر بخوانید


طبق گزارشات منتشر شده اکنون اصرار بیش از حد ترامپ در جریان این گفت‌و‌گو وحشت زیادی را بین مردم کپنهاگ ایجاد کرده است.



اکثر مقامات اروپایی عنوان کرده‌اند که گفتگوی طولانی ترامپ با نخست‌وزیر دانمارک که حدود ۴۵ دقیقه به طول انجامیده بسیار بد پیش رفته است.



آنها لحن ترامپ در جریان این گفت‌و‌گو را بسیار قاطع و مصمم توصیف کرده و بر اصرار بیش از حد وی برای کنترل جزیره گرینلند تاکید کرده‌اند.



با این حال گفته شده، نخست‌وزیر دانمارک ضمن رد درخواست ترامپ از عم اراده این کشور برای فروش جزیره گرینلند صحبت کرده و بر این موضوع نیز تاکید کرده‌اند که همچنان راه برای تداوم همکاری نظامی میان دو طرف باز است.



برخی مقامات گفتگوی انجام شده را بسیار وحشتناک توصیف کردند و برخی دیگر اظهارات ترامپ و جدیت و پافشاری بیش از حدی وی را برای گرفتن گرینلند خطرناک خواندند.



برخی حتی از اعمال تعرفه‌های سنگین هدفمند علیه کالا‌های دانمارکی به عنوان بخشی از سیاست فشار دولت ترامپ برای تصاحب گرینلند نیز ابراز نگرانی‌کرده‌اند.



گفته شده بر خلاف تصور مقامات اروپایی که گمان می‌کردند موضع ترامپ در قبال گرینلند راهی جهت اعمال نفوذ بیشتر بر این جزیره به نسبت سایر رقبای سیاسی‌اش در دوره ریاست‌جمهوری‌اش است، اکنون بسیاری عنوان کرده‌اند تماس تلفنی اخیر رئیس‌جمهور آمریکا با نخست‌وزیر دانمارک تمام تصوراتشان را بر هم زده است و آنها را نگران ساخته است.



گرینلند نزدیک به ۶۰ هزار نفر جمعیت دارد و به دلیل جایگاه استراتژیکی که دارد از اهمیت زیادی برای کشور‌های عضو ناتو برخوردار است.



ترامپ در سال ۲۰۱۹ نیز و در جریان دوره اول ریاست‌جمهوری خود بار دیگر ایده خرید گرینلند را مطرح کرد با این حال طرح پیشنهادی وی به جایی نرسید.

برچسب ها: دونالد ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند
بورس تهران امروز با بازگشایی مثبت همراه شد و شاخص کل روند صعودی گرفت. نماد‌های بزرگ بازار پیشتاز رشد قیمت‌ها در ساعات اولیه معاملات بودند.
حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها
دولت در ماه‌های پایانی سال با عرضه سنگین اوراق و نرخ سود بالا، بازار بدهی و شبکه بانکی را تحت فشار قرار داده و جذابیت بازدهی بدون ریسک رشد کرده است.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر