کد خبر: ۵۶۹۶۷
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۴

چهارمین جلسه مدیریت بحران به میزبانی مدیریت HSE ذوب آهن اصفهان

چهارمین جلسه مدیریت بحران با موضوع دستورالعمل برگزاری مانور‌های مدیریت لحظه صفر با رویکرد آمادگی دستگاه‌های امدادی در برابر حوادث شهرستان لنجان و نیز شناسایی اماکن پرخطر شهرستان و نحوه پیشگیری و مقابله با این حوادث جهت بالابردن توان عملیاتی نیرو‌ها به میزبانی مدیریت HSE ذوب آهن اصفهان برگزار شد.
چهارمین جلسه مدیریت بحران به میزبانی مدیریت HSE ذوب آهن اصفهان

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:این جلسه با حضور بابک بیگی مدیر بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE)، مدیران آتش نشان شهرداری‌ها و بعضی از صنایع اطراف لنجان و اصفهان، کارشناسان و فورمن‌های ایمنی و مسول پدافند غیر عامل مدیریت حراست ذوب آهن اصفهان در روز دوشنبه ۱ بهمن ماه سال جاری در محل مدیریت بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) این شرکت برگزار شد.

در این جلسه بابک بیگی مدیر بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) ذوب آهن اصفهان ضمن خوشامدگویی به حاضران و بیان توانمندی‌ها و اقدامات انجام شده‌ی ذوب آهن در زمینه ایمنی و آتش نشانی، هدف از برگزاری جلسه مشترک با مدیران آتش نشان شهرداری‌ها، صنایع لنجان و دیگر صنایع اصفهان را ارتقای تعاملات مشترک، ایجاد فرهنگ سازمانی و همکاری بیشتر آتش نشانان شهرداری‌ها و صنایع همجوار به منظور هم پوشانی و امدادرسانی به همدیگر و عموم مردم در شرایط اضطراری معرفی کرد.

در ادامه علی صادقی سرپرست آتش نشانی و نجات مدیریت بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) ذوب آهن اصفهان با اشاره به تاریخچه و اقدامات انجام شده در موضوع ایمنی فنی در این شرکت گفت: در سال‌های اخیر نقاط حادثه خیز شرکت شناسایی و برای هریک از این نقاط شناسنامه شامل نوع حریق، روش اطفای حریق، تجهیزات و لوازم اطفای حریق موجود به همراه موقعیت مکانی، مخاطرات برای دیگر مکان‌های نزدیک در صورت بروز حریق و نزدیک‌ترین مسیر دسترسی و اطلاعات تکمیلی دیگر تهیه شده و میتواند به عنوان یک الگوی خوب برای شناسایی اماکن پرخطر شهرستان استفاده گردد.

در این جلسه مهدی کریم زاده کارشناس خدمات فنی مدیریت بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) ذوب آهن اصفهان نیز با اشاره به توانمندی‌ها و تجربیات آتش نشانان ذوب آهن اصفهان در مقابله با حوادث و نجات حادثه دیدگان در سطح شرکت و شهر‌های اطراف گفت، آتش نشانان شهرداری‌ها و صنایع استان اصفهان باید با هماهنگی، صرف وقت و هزینه، مشکلات را برطرف کرده و یاری رسان همدیگر در حوادث باشند. در ادامه این جلسه صالح سلیمیان دبیر و کارشناس مدیریت بحران فرمانداری لنجان با اشاره به دستورالعمل‌های ستاد بحران کشور و اداره کل مدیریت بحران استانداری اصفهان ضمن تشکر از اقدامات و خدمات امداد رسانی ذوب آهن اصفهان در سال‌های گذشته بر انعقاد تفاهمنامه بین آتش نشانی‌های شهرستان و صنایع با ذوب آهن اصفهان تاکید نمود. در پایان حاضران ضمن تاکید بر تداوم این جلسات و استفاده از تجربیات ذوب آهن اصفهان در شناسایی نقاط حادثه خیز در سطح شهرستان و دیگر صنایع به طرح نظرات و پیشنهاد‌های خود در مورد موضوعات مطرح شده در جلسه و چگونگی مشارکت خود در انجام آن پرداختند.

آخرین اخبار
اخبار داغ
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر