کد خبر: ۵۶۹۶۲
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۰
مدیر امور تغلیظ سرباره مجتمع مس سرچشمه رفسنجان تشریح کرد

فرآوری بیش از ۶۰۰ هزار تن سرباره در مجتمع مس سرچشمه

مدیر امور تغلیظ سرباره مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، با ارائه گزارشی از عملکرد ۹‌ماهه این امور، از فرآوری بیش از ۶۰۰ هزار تن سرباره سخن گفت.
فرآوری بیش از ۶۰۰ هزار تن سرباره در مجتمع مس سرچشمه

مخاطب24: غلامرضا بی‌نیاز اظهار کرد: با عنایت پروردگار متعال و با همّت و تلاش مضاعف همکاران و یاری امور‌های مرتبط و ارائه رهنمود‌های سازنده مدیر محترم مجتمع و معاون محترم بهره‌برداری، در این بازه زمانی نزدیک به ۳۵‌هزار تن کنسانتره با عیار متوسط ۲۴درصد با بازیابی ۷۳درصد تولید شده است.

وی افزود: ان‌شاءالله تا پایان سال، تولید کنسانتره فراتر از برنامه پیش‌بینی‌شده خواهد بود.

بی‌نیاز تصریح کرد: بیشترین اتلاف مس در فرآیند پیرومتالورژی در سرباره‌های حاصل از کوره‌های ذوب است که به‌عنوان باطله از کارخانجات ذوب خارج می‌شود و جدای از مقوله آلودگی محیط‌زیستی، با توجه به بالا بودن عیار مس سرباره نسبت به کانسنگ اولیه، از منظر جلوگیری از هدرروی مس و بهره‌وری اقتصادی حائز اهمیت است؛ بنابراین، بنابر ضرورت با بهره‌گیری از فرآیند فلوتاسیون، کنسانتره مس تولید می‌شود.

مدیر امور تغلیظ سرباره مجتمع مس سرچشمه عنوان کرد: از افتخارات مهم و چشمگیر این مجموعه، مدنظر داشتن مقوله هوشمندسازی در تمامی بخش‌های فرآیند تولید بوده و ازسوی دیگر، حمایت همه‌جانبه از مبحث خودکفایی صنعتی، مقوله بومی‌سازی و ساخت داخل اکثر تجهیزات و قطعات خط تولید، در اولویت تأمین است.

وی در پایان، فراهم کردن الزامات و ضروریات تولید مستمر و پایدار را منوط به تدارک و تأمین سریع تجهیزات و قطعات مصرفی و نظارت کیفی و تخصصی بر مراحل ساخت آنها دانست و همچنین، تأمین پایدار انرژی به‌واسطه محدودیت‌های اعمالی برق را متذکر شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدور احکام بازنشستگان کارگری در ۲۷ اردیبهشت صدور احکام بازنشستگان کارگری در ۲۷ اردیبهشت
به گفته میدری، وزیر کار پرداخت حقوق‌ها از هفته آینده آغاز می‌شود و احکام جدید بازنشستگان تامین اجتماعی از ۲۷ اردیبهشت ماه در سامانه سازمان تامین اجتماعی بارگذاری خواهد شد
۲۷ هزار میلیارد تومان بدهی مشکوک‌الوصول در بانک تجارت ۲۷ هزار میلیارد تومان بدهی مشکوک‌الوصول در بانک تجارت
بانک تجارت در سال گذشته با چالش‌های جدی در وصول بدهی‌های کلان خود روبه‌رو بوده است. آمار‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۲۷ هزار میلیارد تومان از تسهیلات پرداختی این بانک به مشتریان، مشکوک‌الوصول است.
ساعت مدرسه‌ها تغییر کرد! ساعت مدرسه‌ها تغییر کرد!
ساعت فعالیت مدارس از ۶ صبح تا ۱۳ تعیین شد.
بدن رییسی در محل سقوط هواپیما جا مانده است؟ بدن رییسی در محل سقوط هواپیما جا مانده است؟
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت شهید رئیسی که بیزنس این روزهایش راه اندازی بنیاد برای رئیس جمهور فقید است، در مصاحبه‌ای از محل وقوع حادثه، روایت خود از وقایع روز حادثه سقوط بالگرد رئیس جمهور پیشین را مطرح کرد و ادعا کرد
زندگی مسالمت آمیز زوج ایرانی با کروکودیل‌ها زندگی مسالمت آمیز زوج ایرانی با کروکودیل‌ها
زندگی گاندو‌ها در سیستان و بلوچستان خود به حمایتی جانانه نیاز دارد؛ حمایتی که گویا در گردباد روزمرگی‌های اداری گم شده است. از کمبود آب و گرانی گوشت مرغ که بگذریم، چه کسی پاسخگوی ا
کودکانی که با کتاب بزرگ شوند باهوش‌تر می‌شوند کودکانی که با کتاب بزرگ شوند باهوش‌تر می‌شوند
به عقیده بسیاری از روانشناسان کودک، کودکانی که با کتاب بزرگ می‌شوند در آینده به نسبت هم سالان خود افراد باهوش‌تری هستند.
ادگار فوشت‌وانگر همسایه هیلتر ناگفته‌هایی که از هیتلر بیان می‌کند! ادگار فوشت‌وانگر همسایه هیلتر ناگفته‌هایی که از هیتلر بیان می‌کند!
خانواده فوشت‌وانگر برای نخستین بار از طریق جزئیاتی پیش‌پاافتاده متوجه شدند که همسایه‌ای جدید دارند: شیر صبحگاهی‌شان ناپدید شده بود. شیرفروش به مادر ادگار توضیح داد که هیتلر بیشتر شیر‌ها را برای خودش گرفته است.
برگزیده
جزئیات تفحص مجلس از سازمان شیلات جزئیات تفحص مجلس از سازمان شیلات
عضو هیئت تحقیق و تفحص مجلس از سازمان شیلات، جزئیاتی از این تحقیق و تفحص را تشریح کرد.
صدور احکام بازنشستگان کارگری در ۲۷ اردیبهشت صدور احکام بازنشستگان کارگری در ۲۷ اردیبهشت
به گفته میدری، وزیر کار پرداخت حقوق‌ها از هفته آینده آغاز می‌شود و احکام جدید بازنشستگان تامین اجتماعی از ۲۷ اردیبهشت ماه در سامانه سازمان تامین اجتماعی بارگذاری خواهد شد
۲۷ هزار میلیارد تومان بدهی مشکوک‌الوصول در بانک تجارت ۲۷ هزار میلیارد تومان بدهی مشکوک‌الوصول در بانک تجارت
بانک تجارت در سال گذشته با چالش‌های جدی در وصول بدهی‌های کلان خود روبه‌رو بوده است. آمار‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۲۷ هزار میلیارد تومان از تسهیلات پرداختی این بانک به مشتریان، مشکوک‌الوصول است.
صفحه خبر بالای تصاویر