کد خبر: ۵۶۹۵۶
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۶

برگزاری نوبت دهم مزایده سراسری ۱۴۰۳ در بانک ملی ایران

بانک ملی ایران در نوبت دهم مزایده سراسری فروش اموال تملیکی و مازاد در سال ۱۴۰۳ تعدادی از اموال مازاد خود را واگذار می‌کند.
برگزاری نوبت دهم مزایده سراسری ۱۴۰۳ در بانک ملی ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:انجام این واگذاری‌ها در قالب مزایده و در راستای اجرای سیاست‌های دولت محترم چهاردهم برگزار می‌شود و متقاضیان شرکت در این مزایده سراسری می‌توانند از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد ایران) به صورت نقد و اقساط اموال را خریداری کنند.

تاریخ برگزاری و انتشار مزایده از ساعت ۱۰ صبح مورخ اول بهمن ماه جاری لغایت ساعت ۱۹ عصر مورخ ۱۸ بهمن ماه تعیین شده است.

مهلت دریافت اسناد مزایده نیز از ساعت ۱۰ صبح مورخ اول بهمن تا ساعت ۱۹ عصر مورخ ۸ بهمن ماه جاری و مهلت ارائه پیشنهاد و شرکت در مزایده از ساعت ۱۰ صبح مورخ اول بهمن تا ساعت ۱۹ عصر مورخ ۱۸ بهمن تعیین شده است.

پاکت‌های الکترونیکی این مزایده هم ساعت ۸:۳۰ صبح روز یکشنبه ۲۱ بهمن ماه بازگشایی می‌شود.

امکان شرکت در مزایده بدون دریافت / دانلود اسناد مزایده میسر نیست لذا متقاضیان جهت شرکت در مزایده باید تا قبل از اتمام تاریخ مهلت دریافت اسناد مزایده (ساعت ۱۹ عصر مورخ ۸ بهمن ماه) نسبت به دریافت اسناد مزایده از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد ایران) اقدام کنند.

متقاضیان خرید برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن ۶۰۹۹۴۰۴۰ تماس گرفته و یا عدد ۱۰ را به سر خط ۱۰۰۰۴۸۸۵ پیامک کنند.

علاقمندان همچنین می‌توانند به سایت بانک ملی ایران به آدرس www.bmi.ir بخش مناقصه و مزایده، بخش مزایده سراسری (نوبت دهم اموال غیرمنقول و نوبت پنجم اموال منقول) اموال تملیکی و مازاد بانک ملی ایران و یا به سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد ایران) www.setadiran.ir بخش مزایده، بخش مزایده دستگاه اجرایی، بخش مزایده گر، بخش (مزایده شماره ۲۰۰۳۰۹۱۲۱۸۰۰۰۰۱۰ اموال غیرمنقول و مزایده شماره ۱۰۰۳۰۹۱۲۱۸۰۰۰۰۰۶ اموال منقول) مراجعه کنند.

امکان مراجعه حضوری متقاضیان شرکت در این مزایده به کلیه ادارات امور و شعب بانک ملی ایران برای کسب اطلاعات بیتر فراهم شده است.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چهره‌های جدید استقلال مشخص شد چهره‌های جدید استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست
پیام نیازمند دروازه‌بان سپاهان سرانجام قرارداد خود را با پرسپولیس نهایی کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
سردار آزمون آقای گل آسیا شد سردار آزمون آقای گل آسیا شد
مهاجم ایرانی شباب الاهلی علی‌رغم غیبت در دو بازی نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا به عنوان آقای گلی این رقابت‌ها دست یافت.
برگزیده
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه
مزارع گلستان سال‌هاست که رویای کشت مجدد پنبه را به فراموشی سپرده‌اند؛ محصولی که بیش از ۱۰۰ سال پای ثابت اقتصاد خطه گلستان بود و به ناگاه در اواخر دهه ۷۰ به دلیل صدور مجوز‌های واردات الیاف و پنبه، فقدان حمایت‌های دولتی و نبود خرید تضمینی، رفته‌رفته در مزارع گلستان کم‌رنگ شد و جای بوته‌های سفیدرنگ چشم‌نواز پنبه را شالی، کلزا و گندم پر کرد.
شرکت مخابرات ایران، شتاب‌دهنده سرمایه‌گذاری در اقتصاد دیجیتال شرکت مخابرات ایران، شتاب‌دهنده سرمایه‌گذاری در اقتصاد دیجیتال
هم‌زمان با هفته ارتباطات و روز جهانی ارتباطات، نگاهی دوباره به جایگاه صنعت ICT در پیشرفت کشور، بیش از هر زمان دیگری ضروری به نظر می‌رسد. این حوزه که در دنیای امروز، پیشران توسعه اقتصادی، اجتماعی و حتی فرهنگی کشورهاست، نیازمند نگاهی آینده‌نگر و سرمایه‌گذاری هوشمندانه در زیرساخت‌هاست؛ و در این میان، شرکت مخابرات ایران با سابقه‌ای چند دهه‌ای در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، نقشی ممتاز و بی‌بدیل ایفا می‌کند.
صفحه خبر بالای تصاویر