کد خبر: ۵۶۹۱۵
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۰

بمب‌گذاری حرم زینبیه در دمشق با مشارکت آمریکا خنثی شده است

در تاریخ ۲۲ دی سرویس اطلاعات دولت جدید سوریه اعلام کرد که موفق شده است تلاش داعش برای بمب‌گذاری در مقام سیده زینب (س) را خنثی کند.
بمب‌گذاری حرم زینبیه در دمشق با مشارکت آمریکا خنثی شده است

مخاطب۲۴- چند مقام آمریکایی مدعی شدند که هشدارهای امنیتی این کشور مانع از بمب‌گذاری در حرم حضرت زینب (س) شده است.


               
روزنامه‌ واشنگتن‌پست در گزارشی مدعی شد که ایالات متحده، اطلاعات محرمانه‌ در مورد تهدیدات داعش را با دولت جدید سوریه که توسط رهبران هیئه تحریرالشام اداره می‌شود و واشنگتن مدت‌ها آن را یک سازمان تروریستی می‌داند، به اشتراک گذاشته است.

 

 این روزنامه افزود: «به گفته‌ مقامات، حداقل در یک مورد، اطلاعات آمریکا به خنثی کردن طرح داعش برای حمله به یک زیارتگاه مذهبی در خارج از دمشق در اوایل ماه جاری، کمک کرده است».

بیشتر بخوانید

در تاریخ ۲۲ دی سرویس اطلاعات دولت جدید سوریه اعلام کرد که موفق شده است تلاش داعش برای بمب‌گذاری در مقام سیده زینب (س) را خنثی کند.

 

مقامات آمریکایی به واشنگتن‌پست گفتند که تبادل اطلاعات بر اساس منافع مشترک در جلوگیری از بازگشت داعش صورت می‌گیرد و به معنای پذیرش کامل هیئه تحریر الشام، که هنوز به عنوان یک سازمان تروریستی طبقه‌بندی می‌شود، نیست.

 

یک مقام سابق آمریکایی بدون افشای هویت خود به واشنگتن پست گفت: «با توجه به وجود اطلاعات موثق و مشخص [درباره‌ی تهدیدات داعش]، در کنار تلاش‌های ما برای ایجاد رابطه با این افراد، این کار درست، عاقلانه و مناسب است.»

 

به گفته مقامات آمریکایی این دیدارها به شکل مستقیم صورت گرفته و با واسطه نبوده و این دیدارها از دو هفته پس از سقوط دمشق به دست شورشیان آغاز شده است.

 
برچسب ها: حرم زینب
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.