کد خبر: ۵۶۹۱۲
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۷
برف و باران کشور را فرا می‌گیرد

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۱/۶

سازمان هواشناسی با اشاره به فعالیت سامانه بارشی و گسترش آن به ۲۹ استان از بارش‌های شدید در بخش‌هایی از ایران از جمله جنوب غرب و سواحل دریای خزر خبر داد.
هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۱/۶

مخاطب۲۴-  بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در بخش‌هایی از غرب، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی، دامنه‌های البرز مرکزی در استان‌های تهران و البرز افزایش ابر، بارش پراکنده برف، باران و وزش باد روی می‌دهد.



فردا یکشنبه در بخش‌هایی از غرب، شمال غرب، جنوب غرب، جنوب، استان‌های واقع در دامنه‌های البرز مرکزی، گیلان و مازندران بارش باران، برف و وزش باد پیش‌بینی شده است.



روز دوشنبه سامانه بارشی در اکثر مناطق کشور به جز استان‌های سیستان و بلوچستان و هرمزگان فعال است. در این روز بارش‌ها در سواحل دریای خزر و جنوب غرب شدید خواهد بود.



روز سه‌شنبه در سواحل دریای خزر، شمال شرق، شرق و بخش‌هایی از مرکز کشور بارش‌ها ادامه دارد و روز چهارشنبه بارش‌های پراکنده در شمال شرق روی می‌دهد.



 روز سه‌شنبه در برخی مناطق شرق، جنوب شرق و جنوب کشور سرعت وزش باد افزایش می‌یابد. طی روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه خلیج‌فارس مواج می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر