کد خبر: ۵۶۹۱۰
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۷
انتظار سبزپوشی بازار سهام؛ سیگنال تازه از راه رسید؟

پیش‌بینی بورس امروز ۶ بهمن ۱۴۰۳

تحلیلگران پیش بینی می‌کنند برای روز شنبه هفته آتی، در صورت عدم رخداد سیاسی و اقتصادی خاصی همچنان این روند تکرار شود و بازاری سبز رنگ و مثبت را نظاره گر باشیم.
پیش‌بینی بورس امروز ۶ بهمن ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بازار سرمایه در هفته گذشته باتوجه به تحلیف ترامپ و عوامل دیگری روند متعادلی را طی نکرد، ولی پس از مصاحبه تلویزیونی وزیر اقتصاد ایران، حمایت‌ها از بورس آغاز شد؛ در نهایت بازار سهام در آخرین روز معاملاتی هفته، جان تازه‌ای گرفت و شاخص کل بورس در کانال ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحدی ایستاد.



برای هفته آینده پیش بینی می‌شود که اگر ریسک‌ها کاهش یابند و حمایت‌های وزارت اقتصاد ودولت مداوم باشد، بازاری مثبت و سبزپوش را خواهیم داشت.


رشد ۵۳ هزار واحدی بازار با حمایت شاخص سازان



محمد پورتدین، کارشناس بازار سرمایه گفت: در آخرین روز هفته گذشته و برخلاف معاملات منفی؛ افزایش تقاضای قابل توجه و معاملات مثبت و تشکیل صف‌های خرید اکثر صنایع و نماد‌ها را نظاره گر شدیم تا شاخص کل تحت تاثیر معاملات مثبت نماد‌های فارس و فملی و فولاد، با رشد حدود ۵۳هزار واحدی و همچنان زیر عدد ۳میلیون واحدی آرام گیرد.



اقدامات مثبت دولت در راستای بهبود بورس



وی در ادامه افزود: لازم به ذکر است که گذر موقت و کوتاه مدت از اظهارات تند احتمالی ترامپ (ریس جمهور جدید آمریکا) پیرامون ایران و فروکش شدن افزایش تنش‌ها حداقل در کوتاه مدت، ادامه حمایت تمام قد دولتمردان و وزیر اقتصاد از بازارسرمایه، عدم افت قابل توجه ارزش معاملات خرد در طول هفته (حدود۱۰ همت)، ادامه خروج نقدینگی از صندوق‌های درآمد ثابت، ادامه داغ بودن بازار عرضه‌های اولیه و در نهایت افت شارپ چند روز گذشته همگی مزید بر علت بهبود دادوستد‌ها و مثبت شدن کلی بازار بود.


انتظار سبزپوشی بازار سهام در هفته آتی



این فعال بازار سرمایه تصریح کرد: پیش بینی می‌شود برای روز شنبه هفته آتی، در صورت عدم رخداد سیاسی و اقتصادی خاصی همچنان این روند تکرار شود و بازاری سبز رنگ و مثبت را نظاره گر باشیم.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تعرفه‌های جدید برق ابلاغ شد تعرفه‌های جدید برق ابلاغ شد
تعرفه برق مشترکان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سایر نهاد‌های حمایتی برابر صفر محاسبه می‌شود.
ما هیچ محدودیتی برای تبادل مهارت‌ها و انتقال علم به سایر کشور‌ها نداریم ما هیچ محدودیتی برای تبادل مهارت‌ها و انتقال علم به سایر کشور‌ها نداریم
مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور صبح امروز در افتتاح هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵ طی سخنانی بیان کرد: حضور تجار، بازرگانان و فعالان اقتصادی جهان در کشور ما موجب می‌شود که ایران‌هراسی که از سوی دشمنان دنبال می‌شود، شکست خورده و مشخص شود که ایرانیان اهل مهر و محبت هستند.
کاظمیان خرید جدید پرسپولیس کاظمیان خرید جدید پرسپولیس
کاظمیان به‌جز عملکرد جذاب از حیث گلزنی در بیست‌وچهارمین دوره لیگ دارای ویژگی قابل‌اشاره شده دیگری نیز بوده که نمی‌توان به‌راحتی از آن صرف‌نظر کرد
قیمت محصولات سایپا امروز دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ قیمت محصولات سایپا امروز دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
قیمت شاهین اتوماتیک امروز دوشنبه ۸ اردیبهشت ماه در بازار آزاد ۲۰ میلیون تومان کاهش پیدا کرد.
چرا دختر و پسر در سلف دانشگاه نمی‌توانند با هم غذا بخورند؟ چرا دختر و پسر در سلف دانشگاه نمی‌توانند با هم غذا بخورند؟
سوال جنجالی کامران نجف‌زاده از رئیس دانشگاه آزاد
پزشکیان: به تمامیت ارضی یکدیگر احترام بگذاریم و چشم‌داشتی به سرزمین هم نداشته باشیم پزشکیان: به تمامیت ارضی یکدیگر احترام بگذاریم و چشم‌داشتی به سرزمین هم نداشته باشیم
رئیس‌جمهور گفت: ما با تمام وجودمان به برادران و خواهران‌مان در جمهوری آذربایجان عشق می‌ورزیم، آنها را دوست داریم و از خودمان می‌دانیم. آرزوی سربلندی، توفیق و عزت برای تمامی عزیزان‌مان داریم.
امروز، آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری امروز، آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری
نتایج اولیه آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۴ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار دارد و داوطلبان این آزمون تا امروز دوشنبه، هشتم اردیبهشت ماه می‌توانند نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر