کد خبر: ۵۶۸۹۴
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲
آقای دبیر‌ ای کاش بیشتر بخوابی و به کار‌های دیگران دخالت نکنی

یکی جلوی دبیر را بگیرد واقعا فکر کرده دبیر است!

مصاحبه روز گذشته علیرضا دبیر درباره علی دایی بحث‌برانگیز شد.
یکی جلوی دبیر را بگیرد واقعا فکر کرده دبیر است!

مخاطب ۲۴- شب گذشته بود که مصاحبه‌ای از علیرضا دبیر در فضای مجازی به سرعت وایرال شد که در آن رئیس فدراسیون کشتی ایران درباره اتفاقات هفته‌های گذشته و شایعاتی که درباره حضورش در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال مطرح شده بود، صحبت کرد.

 

اما مهمتر از حرف‌های دبیر در مورد فوتبال آن بخش از صحبت‌های او که در رابطه با علی دایی اظهار نظر کرده بود در فضای مجازی و رسانه‌ها مورد بحث قرار گرفت و وایرال شد. جایی که رئیس فدراسیون کشتی در بخشی از این مصاحبه گفته بود کسی که می‌خواهد در راس یک فدراسیون باشد باید بیزینس و کار‌های دیگر را کنار بگذارد.

 

هرچند که شکل مصاحبه به گونه‌ای بود که انگار علی دبیر این صحبت‌ها را به علی دایی ربط داده است، اما شاید بیش از حد در رابطه با آن بزرگنمایی شد. دبیر یک اعتقاد بزرگ در کارش دارد و آن این است که هر کس که می‌خواهد فعالیت ورزشی داشته باشد نباید به بیزینس و کار‌های مالی فکر کند که البته عقیده اشتباهی هم نیست.

بیشتر بخوانید

رئیس فدراسیون کشتی به قدری پایبند این قضیه است که افرادی مثل پژمان درستکار، حسن رنگرز و حمید سوریان را منع کرده که هر هر کاری که به غیر از کشتی ربط داشته باشد را انجام دهند. دبیر به آنها اعلام کرده که اگر قصد چنین کاری را داشته باشند هیچ جایی در فدراسیون تحت مدیریت او ندارند.

 

دبیر در بخش دیگری از این گفت‌و‌گو از علی دایی درخواست می‌کند که به عنوان مربی به فوتبال برگردد؛ موضوعی که شاید هواداران فوتبال برای آن لحظه شماری می‌کنند و به نوعی رئیس فدراسیون کشتی حرف دل آنها را زد.

 

در مورد علی دایی نیز این موضوع واضح است که او این روز‌ها روی چیزی غیر از فوتبال تمرکز کرده است. اسطوره فوتبال ایران چند باری در مصاحبه‌های خود اعلام خود اعلام کرده که روی بیزینسش تمرکز کرده و کاملا بابت فاصله گرفتن از فضای فوتبال راضی است و نمی‌خواهد آرامش خود را از دست بدهد.

 

دایی اخیرا در مصاحبه‌ای گفته بود: "آنقدر درگیر یک‌سری مسائل هستم که دیگر فقط به‌عنوان یک تماشاچی می‌نشینم و بازی‌ها را نگاه می‌کنم. الان به هیچ عنوان دلم برای فوتبال تنگ نشده است. هر پیشنهادی هم باشد فعلا تصمیم ندارم کار فوتبالی در ایران انجام بدهم. به هیچ عنوان. "

 

 

 

 

برچسب ها: علیرضا دبیر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
برگزیده
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران را ببینید
پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد
باشگاه رئال مادرید و هوادارانش دیگر تحمل عملکرد پرنوسان وینیسیوس را ندارند و انتقاد‌ها نسبت به این بازیکن شدت گرفته است
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
صفحه خبر بالای تصاویر