کد خبر: ۵۶۸۸۱
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۹

معاون اجرایی رئیس‌جمهور: نظافتی در خیابان‌های اهواز مشاهده نمی‌شود

محمدجعفر قائم‌پناه گفت: «از عملکرد شهردار اهواز متأسف شدیم؛ اهواز مثل شهر‌های جنگ‌زده است و حتی نظافتی در خیابان‌های این شهر مشاهده نمی‌شود.»
معاون اجرایی رئیس‌جمهور: نظافتی در خیابان‌های اهواز مشاهده نمی‌شود

مخاطب ۲۴- محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، در نشست با اعضای ستاد‌های دکتر پزشکیان در خوزستان در مجتمع امام رضا (ع) در اهواز با اشاره به نظرسنجی هیئت دولت از مردم خوزستان اظهار کرد: هدف این نظرسنجی بررسی رضایت مردم بود چرا که رضایت مردم برای دولت اهمیت زیادی دارد.

 

وی افزود: در این نظرسنجی مشخص شد که مردم خوزستان از گازرسانی راضی هستند، اما از وضعیت آب، برق و چاله‌های خیابانی ناراضی‌اند.

بیشتر بخوانید

وضعیت اهواز شایسته مردم نیست

 

قائم‌پناه گفت: ما امروز خیلی از عملکرد شهردار اهواز متاسف شدیم؛ شهری که باید نماد زیبایی، طراوت و سرسبزی باشد، هنوز جنگ‌زده است.

 

وی ادامه داد: وضعیت شهر اهواز شایسته این استان زرخیز و شهید پرور نیست؛ من از شورای شهر اهواز و مسوولان استان می‌خواهم که در این خصوص تدبیری بیاندیشند.

 

معاون رئیس جمهور گفت: شهر اهواز پتانسیل‌های خیلی زیادی دارد و باید بهترین شهر گردشگری ایران باشد. ولی ما حتی نظافتی در خیابان‌ها ندیدیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
برگزیده
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم
ترامپ و ترامپیسم؛ فوکویاما او را فاقد صداقت و قضاوت سلیم می‌داند، اما از منظر اقتصاد سیاسی، دولتش احیای مرکانتیلیسم سنتی است؛ با تمرکز بر قدرت ملی، تعرفه‌های بالا، حمایت صنعتی و اقتدارگرایی پوپولیستی.
نبرد سایه‌ها: ترکیه و اسرائیل در آستانه تقابل استراتژیک؟ نبرد سایه‌ها: ترکیه و اسرائیل در آستانه تقابل استراتژیک؟
با تشدید تنش‌ها میان ترکیه و اسرائیل، روابط دو قدرت منطقه‌ای به مسیری پیچیده و خطرناک گام گذاشته است. آیا این تقابل از جنس یک رقابت دیپلماتیک است یا زمینه‌ای برای یک رویارویی جدی‌تر؟
صفحه خبر بالای تصاویر